15 / 05 / 2024

Kilis otizmli çocuklar için okul

Kilis otizmli çocuklar için okul

Kilis'te otizm tanısı konmuş öğrencilerin daha iyi eğitim alabilmesi için özel okul yapıldı. Otizmli çocuklar İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan 150 kişilik okulda eğitimlerine devam edecek.

İBB engelli çocuklar için özel eğitim kampüsü inşa ediyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi; otizmli çocuklar başta olmak üzere down sendromlu, zihinsel engelli, dikkat eksikliği ve hiperaktivitesi ile öğrenme güçlüğü yaşayan çocuklara yönelik “İstanbul Özel Eğitim Kampüsü” inşa ediyor.

Kilis'te otizmli çocuklar için özel okul yapıldı!

Kilis'te otizm tanısı konmuş öğrencilerin daha iyi eğitim alabilmesi için özel okul yapıldı. Otizmli çocuklar İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan 150 kişilik okulda eğitimlerine devam edecek.

Aydın'da otizmli çocuklar için okul yapılacak!

Aydın Ticaret Borsası ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokolle otizm ve down sendromlu çocuklar için yapılacak eğitim kampusü için mutlu sona gelindi.

Giresun Şehit İsmail Bay Özel Eğitim Uygulama Merkezi açıldı!

Otizmli çocukların eğitim görmesi için yapılan Giresun Şehit İsmail Bay Özel Eğitim Uygulama Merkezi törenle açıldı. Samanlıkkıranı mahallesinde yapılan okulun açılış törenine Vali Vekili Bekir Ergök ve Emniyet Müdürü Uğur Öztürk de katıldı...

M1 Merkez Adana AVM'de Ağır Otizmli Çocuklar Farkındalık Günü etkinliği yapıldı!

M1 Merkez Adana AVM'de Ağır Otizmli Çocuklar Farkındalık Günü etkinliği yapıldı. M1 Merkez Adana AVM ziyaretçilerinin çocuklarına yüz boyama, balon dağıtımı ve boyama etkinlikleri de yapıldı.

Kentsel dönüşümde uzman Fransız firması Kilis'te!

Kentsel dönüşümde uzman firma olan Egis İnternational'ın yöneticileri Jon Besteliv, Jean Marc Farrugion, M.Fethi Altan ile Funda Yıldırım; Kilis Belediye Başkanlığı adayı Hasan Kara'nın daveti üzerine Kilis'e geldi...

Kilis'te inşaat sektörü hareketli!

Kilis'te, kış mevsimi olmasına rağmen inşaat sektöründe hareketlilik yaşanıyor. Kilis'in iklimsel olarak yılın nerede ise tüm aylarında inşaat yapabilmek imkanı olması ve konut sıkıntısı yaşanması yüzünden bu sektördü canlılık yaşanıyor...

Taurus AVM'de yarıyıl tatili çocuklar için eğlenceli geçiyor!

Tahta bacak hayvanlar, yarıyıl tatilinde çocukların buluşma noktası olan Taurus AVM'yi adeta kaynattı.Eğlence ve alışverişi bir arada sunan Taurus AVM, yarıyıl tatilini çocuklar için birbirinden ilginç etkinliklerle geçiriyor...

Meydan Merter AVM’de çocuklar için etkinlikler yapılıyor!

Meydan Merter AVM’ de çocuklar için etkinlikler yapılıyor. Karneval Etkinlikleri süresince yetenekli olan çocuklar “ Yaratıcı Drama Eğitimi ” ne katılarak kişisel sanatsal gelişimlerini geliştirebilecekler...

Kilis Deluxe 'te 36 ay vade farksız taksit imkanı!

Kilis Deluxe ismiyle yükselen projede 36 ay sıfır faiz imkanı sunuluyor. Farklı tiplerde 2+1,3+1 ve 4+1 olmak üzere projede toplam 260 adet daire bulunuyor...

ArenaPark çocuklar için etkinlik programı hazırladı!

Karnesini alan ve keyifli bir sömestre tatili geçirmek isteyen çocuklar için ArenaPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 24 -25-26-31Ocak ile 1 ve 2 Şubat tarihleri arasında eşsiz bir etkinlik programı hazırladı.

Kilis Deluxe! 36 ay sıfır faiz!

KİLİS'TE hayata geçirilen Kilis Deluxe satışa çıktı. Toplam 260 daireden oluşan 36 ay sıfır faiz imkanı sunan Kilis Deluxe, lansmana özel yüzde 8 indirimle satışa çıktı...

Kilis Deluxe projesinde yüzde 8 indirim!

36 Ay 0 faiz imkanı sunan Kilis Deluxe, lansmana özel yüzde 8 indirim fırsatının yanı sıra kişiye özel uygun ödeme seçenekleriyle de ev hayallerini gerçeğe dönüştürmeyi amaçlıyor.

Kilis otizmli çocuklar için okul Haberi

Kilis otizmli çocuklar için okul

Kilis'te otizm tanısı konmuş öğrencilerin daha iyi eğitim alabilmesi için özel okul yapıldı. İl merkezindeki çeşitli ilkokullarda oluşturulan özel sınıflarda eğitimlerini sürdüren otizmli çocuklar, Öncüpınar Mahallesi'nde İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan 150 kişilik okulda eğitimlerine devam edecek.


AA




Haber Yeni Şafak Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Kilis'te otizm tanısı konmuş öğrencilerin daha iyi eğitim alabilmesi için özel okul yapıldı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan okulda 150 öğrenci eğitim alabilecek.


İl merkezindeki çeşitli ilkokullarda oluşturulan özel sınıflarda eğitimlerini sürdüren otizmli çocuklar, Öncüpınar Mahallesi'nde İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan 150 kişilik okulda eğitimlerine devam edecek.

İl Milli Eğitim Müdürü Abdurrahman Sevgili, yaptığı açıklamada, il bazında yaptıkları tespitler neticesinde özel eğitime muhtaç öğrenci sayısın fazla olması nedeniyle özel sınıfları, özel okula dönüştürmek istediklerini belirtti.


Özel...