24 / 07 / 2024

kilis polateli organize yolu ne zaman bitecek

kilis polateli organize yolu ne zaman bitecek

Kilis Valisi Süleyman Tapsız, Polateli ile Şahinbey arasında yapılan 8 kilometrelik yolun bitme aşamasına geldiğini söyledi. Vali Tapsız, Gaziantep-Kilis arasındaki Organize Sanayi Bölgesi'nin bölgeye ekonomik canlılık getireceğini söyledi...

Kilis'te akaryakıt ve servis istasyonu imarlı arsa satılıyor: Yatırımcılara Kasım fırsatı! 

Kilis Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan akaryakıt ve servis istasyonu imarlı arsa satılıyor. Peki Kilis'te yer alana arsanın fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

Kilis Polateli TOKİ kura sonucu 5 Ocak 2022!

Kilis Polateli TOKİ kura sonucu 5 Ocak 2022 haberimizde yer alıyor. İşte Kilis Polateli TOKİ kura sonucu 5 Ocak 2022 ve proje detayları...

TOKİ Kilis Polateli başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kilis Polateli projesinde yer alan 86 adet konut için başvuru dönemi bugün başladı. 

Kilis OSB'leri yatırımcıların gözdesi oldu!

Suriye'de çıkan iç savaştan en çok etkilenen illerin başında gelen Kilis, yatırımcıların gözdesi oldu. Sınır güvenliğinin kontrol altına alındığı kente mevcut iki OSB'nin dışında iki yeni OSB daha yapılıyor. Polateli OSB'de 13 milyon metrekarelik alan için 2 bin yatırımcı başvurdu.

TOKİ'den Kilis'e 94 yeni konut!

Kilis ili, Polateli ilçesi, Güldüzü köyü, Çataltepe mevkii 94 adet konut ve 2 dükkanlı ticaret İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Kilis'te 12 milyon 993 bin metrekarelik arsa tapusu OSB’ye tescil edildi!

Hazineye ait 12 milyon 993 bin metrekarelik arsanın tapusu Polateli Şahinbey Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesine devrildi.

Kilis'te OSB ve sanayi sitesi kurulacak mı?

Kilis ilinde organize sanayi bölgesi veya sanayi siteleri kurulup kurulmayacağı meclis gündemine taşındı. Tanrıkulu sorularının Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay soru önergesi hazırladı..

Kilis yatırımcıların yeni gözdesi oldu!

Yatırımcıların yeni gözdesi olan Kilis'teki Polateli-Şahinbey Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'ne, mevcut alanın 17 katından fazla yatırımcı talebi geldi.

Kilis, Cazibe Merkezleri Programı'na dahil edildi!

Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde 23 ili kapsayan Cazibe Merkezleri Programı'na bazı Organize Sanayi Bölgeleri ile Kilis'te yer alan OSB de dahil oldu. Karar Resmi Gazete'de yayınlandı.

Gaziantep Polateli-Şahinbey Tekstil İhtisas OSB kuruluyor!

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) öncülüğünde, Gaziantep ve Kilis illerinin işbirliğiyle kuruluş çalışmaları yürütülen 'Polateli-Şahinbey Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (OSB)' projesinde beklenen güzel haber geldi.

Kilis Elektrik İletim Hattı'nın ÇED toplantısı 12 Temmuz'da!

Kilis İli, Polateli İlçesi, Dümbüllü Köyü tarafında yapılacak olan Kilis Trafo Merkezi Elektrik İletim Hattı projesinin ÇED toplantısı 12 Temmuz Salı günü yapılacak.

Kilis Elektrik İletim Hattı'nın ÇED toplantısı 12 Temmuz'da!

Kilis İli, Polateli İlçesi, Dümbüllü Köyü tarafında yapılacak olan Kilis Trafo Merkezi Elektrik İletim Hattı projesinin ÇED toplantısı 12 Temmuz Salı günü yapılacak.

Kilis OSB Camii’nin temeli atıldı!

Kilis, Organize Sanayi Bölgesi’ne Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanlığı tarafından yaptırılacak olan Cami’nin temeli törenle atıldı. Cami 2 bin 100 kişi kapasiteli olarak planlandı.

kilis polateli organize yolu ne zaman bitecek Haberi

kilis polateli organize yolu ne zaman bitecek


Kilis Valisi Süleyman Tapsız, Polateli ile Şahinbey arasında yapılan 8 kilometrelik yolun bitme aşamasına geldiğini söyledi.


Vali Tapsız, Gaziantep-Kilis arasındaki Organize Sanayi Bölgesi'nin sadece Kilis'e değil, bölgeye de ekonomik canlılık getireceğine inancını ifade ederek, "Hepimizin gayesi ilimizin gelişmesi ve kalkınmasına katkıda bulunmaktır. Bunun için mevcut yolların büyümesi veya genişletilmesi gerekmektedir. Bu kapsamda ülkemizin 30 bin dönüm alanı ile en büyük Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nin yapılacağı ilimiz Polateli ilçesinin Yeşilpınar, Yeşiloba ve Gökmusa köyleri ile Gaziantep'in Şahinbey ilçesi, Cevizli kasabası arasında ulaşımı en kısa yoldan sağlayacak olan yol Özel İdaremiz ve Gaziantep İl Özel İdaresi'nin ortak çalışmasıyla yapılıyor" dedi.


Bölgenin sanayileşmesinde çok büyük rahatlık ve kolaylık sağlayacak yolun 10 gün içerisinde stabilize olarak bitirilip hizmete açılacağını kaydeden Vali Tapsız, bu yolun...