19 / 05 / 2024

Kilis Ruhizade Konağı nerede

Kilis Ruhizade Konağı nerede

Mülkiyeti Kilis Belediyesi’ne ait Ruhizade Konağı’nın restorasyon çalışmaları son aşamaya geldi. Ruhizade Konağı’nın bu yıl içerisinde kadınlara yönelik olarak etkinliklerde çok amaçlı kullanılması planlanıyor.

Kilis İslambey Konağı’nın restorasyonu ne zaman tamamlanacak?

Mahmut İslam tarafından Kilis Valiliği’ne bağışlanan İslambey Konağı’nın restorasyon çalışmalarının bu yıl sonuna kadar tamamlanacağı bildirildi.

Kilis İslambey Konağı’nın restorasyonu ne zaman bitecek?

Mahmut İslam tarafından Kilis Valiliği’ne bağışlanan İslambey Konağı’nın restorasyon çalışmalarının bu yıl sonuna kadar tamamlanacağı bildirildi. İslambey Konağı’nın restorasyon çalışmaları önceki ay başlamıştı.

Kilis İslambey Konağı'nın restorasyonu ne zaman bitecek?

Mahmut İslam tarafından Kilis Valiliği'ne bağışlanan İslambey Konağı'nın restorasyon çalışmalarının bu yıl sonuna kadar tamamlanacağı bildirildi.1 milyon 200 bin TL finans edilen konağın restorasyon çalışmaları önceki ay başlamıştı.

Kilis Ruhizade Konağı'nın restorasyonunda sona gelindi!

Mülkiyeti Kilis Belediyesi’ne ait Ruhizade Konağı’nın restorasyon çalışmaları son aşamaya geldi. Ruhizade Konağı’nın bu yıl içerisinde kadınlara yönelik olarak etkinliklerde çok amaçlı kullanılması planlanıyor.

Kilis İslam Bey Konağı restorasyonu yıl sonunda tamamlanacak!

Kilis İl Özel İdaresi tarafından restorasyonu yapılan tarihi İslam Bey Konağı’nda çalışmaların bu yıl sonuna kadar tamamlanması bekleniyor. Tapsız, Kilis, tarihine bir eseri restore ederek, kazandıracaklarını ifade etti.

Kilis Tarihi Hükümet Konağı restorasyonunda sona gelindi!

Kilis’te, restorasyon çalışmalarında sona gelinen Tarihi Hükümet Konağı’na Kilis Valiliği’nin Mayıs ayı içerisinde taşınacağı ifade edildi. Kilis Valiliği ile Valiliğe bağlı birimler ve Vali Yardımcılarına tarihi binanda görev yapacağı bildirildi.

Kilis'e kazandırılacak projelerin sözleşmesi imzalandı!

Kilis İl Özel İdaresi tarafından hazırlanarak kabul edilen “Mahmut İslam Bey Konağının Kültürel Mirasa Kazandırılması” projeleriyle ilgili sözleşme imzalandı. Sözleşme ile İl Özel İdaresi'ne 1 milyon 300 bin TL proje desteği sağlandığı bildirildi...

Kilis Tarihi Mahmut İslam Konağı restore edilecek!

Kilis' te "Tarihi Mahmut İslam Konağı'nın Kültürel Mirasa Kazandırılması" ve "Durağım Barınağım - Devletim Sığınağım" adlı iki projeye 1 milyon 300 bin TL destek sağlanacağı bildirildi...

Kilis eski hükümet konağının restorasyonu hızlandı!

Kilis' te eski hükümet konağının restorasyonunun hızlı bir şekilde sürdüğü bildirildi. 200 günde bitirilmesi planlanan eski hükümet konağının restorasyonunun 12 Haziran 2014 tarihinde tamamlanması bekleniyor...

Kilis Deluxe'te 36 ay sıfır faiz uygulanıyor!

Altın Nesil tarafından Kilis'in merkezinde inşa edilen Kilis Deluxe'te fiyatlar 171 bin lira ile 439 bin lira arasında değişiyor. Daire almak isteyenler için 36 ay 0 faiz imkanı sunuluyor...

Altın Nesil Kilis Deluxe projesinde yüzde 8 indirim!

Altın Nesil AŞ tarafından inşa edilen Kilis Deluxe satışa çıktı. Kilis'in ilk ve tek markalı konut projesi olarak gösterilen Kilis Deluxe'de 2+1, 3+1.4+1 olmak üzere toplam 260 daireden oluşmakta.

Kilis Deluxe projesinde 36 ay sıfır faiz!

ALTIN Nesil tarafından Kilis'in merkezinde inşa edilen ilk ve tek markalı konut projesi Kilis Deluxe satışa çıktı. Kilis Deluxe'ün proje geliştirme ve pazarlama organizasyonu Buvan Yatırım tarafından gerçekleştiriliyor.

Kilis Deluxe'le yeni bir sayfa! 36 ay 0 faizle!

Mezotopamya'dan günümüze tarihi ile ön plana çıkan Kilis yeni bir yüze kavuşuyor. Buvan Yatırım tarafından hayata geçirilen Kilis Deluxe projesi modern mimarisi ve kalitesi ile şehre yeni yatırım fırsatları sunuyor.

Kilis Ruhizade Konağı nerede Haberi

Kilis Ruhizade Konağı nerede

Mülkiyeti Kilis Belediyesi’ne ait Ruhizade Konağı’nın restorasyon çalışmaları son aşamaya geldi.

Tarihi geçmişiyle yüzyıllar öncesine dayanan Kilis’te, tarihi mekanlar bir bir restore edilirken, önceki yıl Kilis Belediyesi tarafından satın alınan Ruhizade Konağı’nın restorasyonu işlemleri 15 Kasım tarihinde bitirilmesi planlanıyor. Kilis Belediyesi tarafından restore ihalesini alan firma çalışmalarını aralıksız sürdürürken, restorasyon çalışmalarının önümüzdeki ay içerisinde tamamlanması bekleniyor. Ruhizade Konağı’nın bu yıl içerisinde kadınlara yönelik olarak etkinliklerde çok amaçlı kullanılması...