17 / 05 / 2024

Killing Eve dizisi nerede çekildi

Killing Eve dizisi nerede çekildi

Killing Eve dizisiyle ün kazanan İspanya’nın Barcelona şehrinde bulunan apartman dairesi internet üzerinden kiraya veriliyor.

Killing Eve dizisiyle ünlenen daire şimdi kiralık!

Killing Eve dizisiyle ün kazanan İspanya’nın Barcelona şehrinde bulunan apartman dairesi internet üzerinden kiraya veriliyor.

Hvar Adası'ndaki yel değirmeni eve dönüştürüldü!

Adriyatik Denizi'ndeki Hvar Adası'nda, Franciscan rahipleri tarafından inşa edilmiş tarihi yel değirmeni eve dönüştürüldü. İşte tarih kokan o ev...

David Cameron 70 milyon TL'lik eve taşındı!

İngiltere'de Başbakanlık görevinden ayrıldıktan sonra koli taşıyarak görüntü veeren David Cameron'ın 17 milyon Sterlin (70 MİLYON TL) değerindeki eve taşındığı öğrenildi. Bu iki tezat durum sosyal medyada çok konuşulan konuların başında geldi.

Mustafa Baygan'dan tatilcilere uyarı: Eve dönüşünüz kabus olmasın!

Yaz mevsiminin gelmesi, okulların tatil olması ve uzayan resmi tatiller yazlık bölgelere olan talebi arttırıyor. Ancak uzmanlar bu konuda tatilcileri uyarıyor. Eve döndüğünüzde kötü sürprizlerle karşılaşmamak için bir takım önlemler almak gerekiyor.

Ezgi Asaroğlu ve Keremcem aynı eve taşındı!

Güzel oyuncu Ezgi Asaroğlu ile Keremcem aşkı, evliliğe gidiyor. Yakışıklı oyuncu, her ne kadar ikinci kez evlenmeye sıcak bakmadığını söylese de güzel aşkıyla aynı eve taşındı.

İpotekli eve kredi çıkar mı?

Bankalardan alınan krediler, ihtiyaca göre şekilleniyor. Konut satın almak isteyenler konut kredisi kullanırken, nakite ihtiyaç duyan kimseler ise ihtiyaç kredisi kullanıyor. Peki, ipotekli eve kredi çıkar mı?

VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi'nin bu yılki teması konut!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı olan Esin Tümer bugünkü yazısında Cem Sorguç'un üstlendiği VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi'ni üstlendi. Tümer, VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi'nin bu yılki temasının konut olduğunu belirtti.

Eve haciz yasası 2016!

Haciz, alacaklıların borçlulardan borcunu yasal yollardan tahsil ettiği bir yol olarak karşımıza çıkıyor. Peki, eve haciz gelir mi? Gelirse ne alabilir? İşte eve haciz yasası 2016..

Osmancık'taki metruk eve sağlam raporu mu verildi?

Osmancık ilçe merkezinde her an yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya bulunan metruk bir eve Kırıkkale İdare Mahkemesi tarafından 'iskeleti sağlam ve herhangi bir tehlike oluşturmuyor' gerekçesiyle yıkım izni verilmediği ileri sürüldü.

Salahattin Kaplan: Kararlıyız,dünyadaki her eve Türk halısı serdireceğiz!

Türkiye Halı Sektör Kurulu Başkanı Kaplan, GTO Başkanı Bartık ve 6 halı üreticisi sorularımızı yanıtladı.İhracat yapılan 170 ülkenin tamamında tanıtım çalışması başlatacaklarını belirten Kaplan,“Kararlıyız,dünyadaki her eve Türk halısı serdireceğiz” dedi.

250 milyon yıllık mağara muhteşem bir eve dönüştürüldü!

Avusturalya’da şirket sahibi Angelo Mastropietro, 250 milyon yıllık mağarayı modern bir eve dönüştürdü, üstelik yerden ısıtması, sıcak suyu ve kablosuz internet bağlantısı bile var.

Yazlık eve emlak vergisi ödenir mi?

Emlak vergisi, Türkiye sınırları içerisinde yer alan tüm taşınmaz mallar için ödeniyor. Vergide meskenler için bazı muafiyetlikler bulunuyor. Peki, yazlık eve muafiyet uygulanır mı? Yazlık eve emlak vergisi ödenir mi?

Ibrahimoviç, Ostermalm'daki kiliseyi eve dönüştürecek!

Aftonbladet gazetesinin haberine göre, İsveçli yıldız oyuncu Zlatan Ibrahimoviç, Stockholm'e bağlı Ostermalm bölgesinde 110 milyon korna bir kilise satın aldı. Ibrahimoviç'in kiliseyi eve dönüştüreceği ancak burada oturmayacağı belirtildi.

Killing Eve dizisi nerede çekildi Haberi

Killing Eve dizisi nerede çekildi

Killing Eve dizisiyle popülerleşen İspanya’nın Barcelona şehrindeki apartman dairesi internet üzerinden kiralanıyor.

Tarihi yapı, dizinin 3 sezon boyunca ünlü karakteri Villanelle’in yaşadığı yerdi. Orijinal ismi Casa Ramos olan daire, Barcelona’nın Gracia bölgesinde bulunuyor.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Park Guell yakınlarında yer alan tarihi yapı, bir resepsiyon, stüdyo, oturma ve yemek odaları, cam galeri, 2 yatak odası, mutfak ve banyolarından meydana geliyor.

Art Nouveau tarzının benimsendiği apartman, 1906'da Ramos ailesince inşa edildi. Apartmanın ayrıca bahçeye ve özel bir havuzu da bulunuyor. Geceliği 297 pounda oda kiralanabilinen apartman, Barcelona’nın en ünlü apartman daireleri arasında yer...