29 / 04 / 2024

Kim Kardashian taşındı mı

Kim Kardashian taşındı mı

Dünyaca ünlü magazin yıldızı Kim Kardashian'ın, müzisyen eşi Kanye West'in psikolojik sorunlar yaşayıp ve hastaneye yatırılmadan önce evi terk ettiği ortaya çıktı.

Kim Kardashian ve Kanye West'in 20 milyon dolarlık evi!

Kim Kardashian ve eşi Kanye West, Los Angeles’ta bulunan malikanelerinin kapılarını açtılar. Çift, minimalist stile sahip evi 014 yılında 20 milyon dolara satın almıştı.

Kim Kardashian, Hidden Hills'e taşındı!

Dünyaca ünlü magazin yıldızı Kim Kardashian'ın, müzisyen eşi Kanye West'in psikolojik sorunlar yaşayıp ve hastaneye yatırılmadan önce evi terk ettiği ortaya çıktı.

Kylie Jenner, Hidden Hill'teki 6 milyon dolarlık evine taşındı!

ABD'nin en popüler yıldızlarından 18 yaşındaki Kylie Jenner, 6 milyon dolara satın aldığı yeni evine taşındı. Jenner'ın 5 yatak odalı ve havuzlu malikanesi ablası Kim kardashian ve Kanye West'in 20 milyon dolar değerindeki evine oldukça yakın.

Kim Kardashian, Los Angeles’taki evini 2 milyon dolara yeniledi!

ABD'nin en ünlü reality şov yıldızı Kim Kardashian ve rap’çi eşi Kanye West, üç yılın ardından kendi evlerine taşınmak için hazırlık yapıyor. Çiftin Los Angeles- Bel Air’de bulunan malikânesindeki yenileme çalışmaları nihayet tamamlandı.

Bozüyük Şehit Zafer İpek Özel Eğitim Okulu yeni binasına taşındı!

Bilecik’in Bozüyük ilçesi Yenidoğan Mahallesinde inşa edilen 8 derslikli Özel Eğitim Okulu binasının kesin kabulünün yılın son günü yapılmasının ardından Şehit Zafer İpek Özel Eğitim Okulu yeni binasına taşındı.

Bilecik Şehit Zafer İpek Özel Eğitim Okulu yeni binasına taşındı!

Bilecik'in Bozüyük ilçesi Yenidoğan Mahallesinde inşa edilen 8 derslikli Özel Eğitim Okulu binasının kesin kabulünün yılın son günü yapılmasının ardından Şehit Zafer İpek Özel Eğitim Okulu yeni binasına taşındı.

Recep Tayyip Erdoğan Beştepe'deki Devlet Konukevi'ne taşındı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Çankaya'daki eski Dışişleri Konutu'ndan Beştepe'deki Devlet Konukevi'ne taşındığı bildirildi. Erdoğan, 7 Aralık'tan Ankara'da ikametgah olarak Devlet Konukevi'ni kullanmaya başladı.

Sinan Dereli Zorlu Center'daki dairesine taşındı!

Yıllardır Swissotel'in rezidans bölümünde oturan Sinan Dereli'nin geçen ay temelden 2 milyon dolara satın aldığı Zorlu Center'daki dairesine taşındı.Evinin dekorasyonunu da Bettina Machler yaptı.

Bitlis Tatvan'da afet konutlarına 15 yılda bir kişi taşındı!

Bitlis’in Tatvan ilçesinde hak sahipleri tarafından taşınılmayan afet konutları harabeye döndü. Yaşadıkları selde evleri yıkılan köy halkı için başka bir bölgeye yapılan 110 konuta 15 yılda sadece bir kişi taşındı.

Gelibolu Piri Reis Meslek Yüksekokulu taşındı!

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesine bağlı Gelibolu Piri Reis Meslek Yüksekokulu yeni binasına taşındı. Bugüne kadar 4054 öğrencinin mezun olduğu okulun yeni binasına taşınması nedeniyle bir tören düzenlendi.

Gupse Özay Etiler'e taşındı!

Gupse Özay'ın hayatında bugünlerde büyük bir değişim var. Oyuncunun Barış Arduç ile yollarını ayırdıkları iddia edildi. Gupse Özay, ayrılık sonrası sevgilisiyle birlikte yaşadığı Cihangir'deki evinden Etiler'e taşındı.

Belen Emniyeti yeni binasına taşındı!

Antakya'nın Belen ilçesi Emniyet Amirliği, hizmet verdikleri binanın depreme dayanıksız çıkması üzerine kiralanan başka bir binaya taşındı. Yeni emniyet binasının inşaatına kısa sürede başlanacağı açıklandı.

Serenay Sarıkaya ile Kerem Bürsin Arnavutköy’e taşındı!

Serenay Sarıkaya ile Kerem Bürsin çifti Arnavutköy’de Boğaz manzaralı lüks bir ev kiralayarak birlikte yaşamaya başladı. ikili ‘Çalıkuşu’ romanının yazıldığı binanın üzerine inşa edilen Çalıkuşu Apartmanı’na taşındı.

Kim Kardashian taşındı mı Haberi

Kim Kardashian taşındı mı

Dünyaca ünlü magazin yıldızı Kim Kardashian'ın, müzisyen eşi Kanye West'in psikolojik sorunlar yaşayıp ve hastaneye yatırılmadan önce evi terk ettiği ortaya çıktı.


Eşi Kanye West'in dengesiz hareketlerinden ve sürekli hem kendisiyle hem de başkalarıyla tartışmasından bıkan Kim Kardashian'ın, annesi Kris Jenner'ın Hidden Hills'teki evine taşındığı ve boşanmak istediği...