28 / 04 / 2024

Serenay Sarıkaya ile Kerem Bürsin Arnavutköy’e taşındı!

Serenay Sarıkaya ile Kerem Bürsin Arnavutköy’e taşındı!

Serenay Sarıkaya ile Kerem Bürsin çifti Arnavutköy’de Boğaz manzaralı lüks bir ev kiralayarak birlikte yaşamaya başladı. ikili ‘Çalıkuşu’ romanının yazıldığı binanın üzerine inşa edilen Çalıkuşu Apartmanı’na taşındı.



Medyatik sevgililer Serenay Sarıkaya ile Kerem Bürsin’in birlikteliği doludizgin devam ediyor.Son olarak bir reklam filminde beraber kamera karşısına geçen çift, geçtiğimiz günlerde Arnavutköy’de Boğaz manzaralı lüks bir ev kiralayarak birlikte yaşamaya başladı.


Serenay Sarıkaya ile Kerem Bürsin Arnavutköy’e taşındı!


İkili, Türk edebiyat tarihinin önemli eserlerinden‘Çalıkuşu’ romanının yazıldığı binanın üzerine inşa edilen Çalıkuşu Apartmanı’na taşındı. Genç çiftin çok beğendikleri Boğaz manzaralı daireyi satın almak için zemin yokladığı öğrenildi.


Habertürk



Haber Sözcü Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Kerem Bürsin ve Serenay Sarıkaya birlikteliklerini kiraladıkları evde sürdürmeye karar verdi. Son dönemin popüler aşıklarından Kerem Bürsin ve Serenay Sarıkaya’nın deyim yerindeyse attıkları her adım objektifler tarafından izleniyor. Çift, aşklarını gözlerden uzakta yaşayabilmek adına Boğaz manzaralı bir ev tutma kararı almış. Son olarak bir reklam filminde beraber kamera karşısına geçen çift, geçtiğimiz günlerde Arnavutköy’de Boğaz manzaralı lüks bir ev kiralayarak birlikte yaşamaya başladı.


ÇALIKUŞU’NUN ÜZERİNE

İkili, Türk edebiyat tarihinin önemli eserlerinden ‘Çalıkuşu’ romanının yazıldığı binanın üzerine inşa edilen Çalıkuşu Apartmanı’na taşındı. Genç çift beğendikleri evi almak için uğraşıyor.


Sözcü


Geri Dön