13 / 05 / 2024

kimlik- isim

kimlik- isim

Ad ve soyadını değiştirmek isteyen vatandaşlara büyük kolaylık e-d Devlet’ten geldi. İsim ya da soyadını değiştirmek isteyen kişiler 24 2022’ye kadar e – Devlet’ten başvuru yapabilecek. İşte detaylar…

Binalar için Enerji Kimlik Belgesi nasıl alınır?

Enerji Kimlik Belgesi, gayrimenkul geliştiricileri kadar konut alanları da etkiliyor. 2 Mayıs 2017 itibariyle Enerji Kimlik Belgesi (EKB) olmayan konutlarda alım-satımlar yapılamayacak. Peki Enerji Kimlik Belgesi nasıl alınır? İşte cevabı....

Binalarda Enerji Kimlik Belgesi bir an önce çalışmalı!

2011’de başlayan, Binalarda Enerji Kimlik Belgesi Uygulaması Mayıs 2017 tarihinden itibaren genele yayılıyor.

Enerji kimlik belgesiz bina satılamayacak!

Enerji Kimlik Belgesi olmadan binaların alım satımı yapılamayacak. Enerjikimlikbelgesi.com Kurucu Ortaklarından Enerji Verimliliği Uzmanı Ilıcalı, 2 Mayıs'tan itibaren başlayacak zorunluluğun 2011 'den önce ruhsat alınmış binalar için de geçerli olduğu uyarısında bulundu.

Binalar için Enerji Kimlik Belgesi zorunluluğu başlıyor!

Enerji Kimlik Belgesi olmayan binanın alım-satımı 2 Mayıs'tan itibaren yapılamayacak Bu tarihten itibaren başlayacak zorunluluk 2011’den önce ruhsat alınmış binalarda geçerli.

Enerji kimlik belgeli binalar geliyor!

Mayıs ayında yürürlüğe girecek enerji kimlik belgesinin konutlara faydasını değerlendiren uzmanlar, “Eskiden insanlar daire bakarken mutfağı ve salonu nasıl diye incelerdi. Son zamanlarda mantolama var mı diye soruyorlar yani enerji kimlik belgesi” diyerek konunun önemine vurgu yapıyor.

TOKİ Meram Emekli kura sonuçları 6 Ocak isim listesi!

TOKİ Meram Emekli kura sonuçları 6 Ocak isim listesi henüz açıklanmadı. Meram Emekli Konutları'nın kura çekilişi bugün gerçekleşecek. TOKİ Meram Emekli kura sonuçları 6 Ocak isim listesi açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Mavikent kura sonuçları isim listesi 25 Aralık 2016!

Mavikent kura sonuçları isim listesi 25 Aralık 2016 henüz açıklanmadı. Mavikent 4. Etabın, kat kurası çekilişi bugün yapılacak. Mavikent kura sonuçları isim listesi 25 Aralık 2016 açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Günlük ev sahipleri kimlik uygulamasından habersiz!

Terör saldırıları sonrası güvenlik endişesiyle gündeme gelen ‘günlük ev’lere 678 sayılı KHK ile ‘kimlik zorunluluğu’ getirildi. Ancak bazı ev sahipleri düzenlemeden haberdar bile değil...

Bina enerji kimlik belgesi ne zamana kadar alınmalı?

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için "binalar enerji kimlik belgesinin ne zaman kadar alınması gerektiği" konusunu ele aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

Bina enerji kimlik belgesi nedir?

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için"bina enerji kimlik belgesi" konusunu ele aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

Bina enerji kimlik belgesi nasıl alınır?

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için"binalarda enerji kimlik belgesi" konusunu ele aldı. İşte, Nihat Dönmez'in yazısı...

Günlük kiralanan evlerde kimlik bildirmek zorunlu hale geldi!

Son çıkan Kanun KHK günlük kiralık evlere sıkı denetim getiriyor. Artık bu evlerde kalan kişilerin kimlik kayıtları kolluk kuvvetlerine bildirilecek. Avukat Cevat Kazma, konuyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Özak GYO'dan Arstate Turizm isim değişikliği açıklaması!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Özak GYO'dan Arstate Turizm isim değişikliği bildirisini yayınladı.

kimlik- isim Haberi

kimlik- isim

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü ad ve soy adı değişikliği başvuruları için 24 Aralık 2022 tarihine kadar e - Devlet aracılığı ile de yapılabileceğini bildirdi. Ad soy ad değişikliği işlemi e - Devlet üzerinden son başvuru gününe kadar gerçekleştirilebilecek.

Genel müdürlüğün sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşıma göre; vatandaşların genel ahlaka uygun olmayan, gülünç olarak ele alınan, yazım ve imla hatası olan isim ve soyadı değişikliği başvuruları, e - Devlet aracılığı ile ya da yazılı olarak ilçe nüfus müdürlüklerine 24 Aralık 2022 tarihine kadar yapabilecek.

İl ve ilçe idare kurulu kararı ile isim soyadı düzeltilmesi uygulaması aracılığı ile bugüne kadar 298 bin 670 kişinin soyadını, 134 bin 818 kişinin ise adını değiştirdiği duyuruldu.

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü'nden yapılmış olan açıklamada...