02 / 05 / 2024

kimsesizler zeytinburnu spor salonunamı yerleştiriliyor

kimsesizler zeytinburnu spor salonunamı yerleştiriliyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi zorlu kış günlerinde sokakta kalan kimsesiz vatandaşlarımıza ev sahipliği yapıyor. İstanbul Büyük şehir Belediye ekipleri 377 evsiz vatandaşı Zeytinburnu Spor Kompleksine yerleştirdi...

Zeytinburnu Belediyesi pazar yeri, dükkan, büfe ve spor tesisi inşa ettirecek! 

İstanbul İli Zeytinburnu Belediye Başkanlığı, 91 milyon 250 bin TL bedelle kapalı otopark, pazar yeri, dükkanlar, büfe ve spor tesisi inşa ettirecek. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Zeytinburnu Belediyesi 45 milyon TL'ye dükkan, büfe ve spor tesisi yaptıracak!

İstanbul İli Zeytinburnu Belediye Başkanlığı, 45 milyon TL bedelle kapalı otopark, pazar yeri, dükkanlar, büfe ve spor tesisi yaptıracak.

Zeytinburnu Buz Pisti’nin inşaatında son durum ne?

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy ile birlikte inşaatı süren ve tamamlandığında Türkiye’nin en büyük ve kompleks tesisi olacak olan Zeytinburnu Buz Pisti’ndeki çalışmaları inceledi. 

Abdi İpekçi Spor Salonu'nun yerine yapılacak spor tesis meclis gündeminde!

İstanbul Zeytinburnu'ndaki Abdi İpekçi Spor Salonu'nun yerine yapılacak spor tesisinin akıbeti TBMM gündemine taşındı. CHP'li Emre konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Abdi İpekçi Spor Salonu'nun yıkımında sona gelindi!

Zeytinburnu Abdi İpekçi Spor Salonu'nda yıkım çalışmaları tamamlanmak üzere. Spor salonunda geriye sadece 7 kolon kaldı...

Zeytinburnu Hasan Doğan Spor Tesisi açıldı!

Zeytinburnu'nda yapılan Hasan Doğan Spor Tesisi açıldı. Tesisin açılış törenine Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Spor Toto Teşkilat Başkanı Muharrem Kasapoğlu katıldı..

Zeytinburnu Belediyesi'nden Abdi İpekçi Spor Salonu açıklaması!

Zeytinburnu Belediyesi, son dönemde asbest iddialarıyla gündeme gelen Abdi İpekçi Spor Salonu ile ilgili bir açıklama yaptı.

Abdi İpekçi Spor Salonu yıkımıyla asbest tehlikesi gündemde!

İstanbul’da kentsel dönüşümle birlikte ortaya çıkan asbest tehlikesi AKM’nin ardından Zeytinburnu’ndaki Abdi İpekçi Spor Salonu yıkımıyla da gündeme gelmeye başladı. 

Zeytinburnu Stadyumu ve Spor Komleksi yıkılıyor!

İstanbul Zeytinburnu’nda yer alan Abdi İpekçi Spor salonundan sonra Zeytinburnu Spor Kompleksi ve stadyumu da yıkılıyor. Yıkımın ardından spor tesisleri yeniden yapılacak.

Abdi İpekçi Spor Salonu’nun yıkımına başlandı!

Zeytinburnu’nda 30 yıla yakın önemli karşılaşmalara sahne olan Abdi İpekçi Spor Salonu için yıkım çalışmaları başladı. 

İstanbul'un en büyük 3 yatırımı Zeytinburnu'nda!

Zeytinburnu Belediyesi, İstanbul'un en büyük 3 yatırım projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Zeytinburnu'na 94 bin metrekarelik Millet Bahçesi, İstanbul'un en büyük buz pisti, 2 bin 200 araçlık dev otopark ve 17 bin seyirci kapasiteli spor kompleksi yapılacak.

İBB'den Zeytinburnu'na 3 altın yatırım!

Zeytinburnu'nda 94 bin metrekarelik Millet Bahçesi, İstanbul'un en büyük buz pisti, 2 bin 200 araçlık otopark ve 17 bin seyirci kapasiteli spor kompleksi yapılacak

Zeytinburnu’na dev buz pisti müjdesi!

Yatırımlarına son sürat devam eden Zeytinburnu Belediyesi, Spor Toto işbirliğiyle gerçekleştirdiği İstanbul’un en büyük buz pistinin inşaatını sürdürüyor.

kimsesizler zeytinburnu spor salonunamı yerleştiriliyor Haberi

kimsesizler zeytinburnu spor salonunamı yerleştiriliyor


İstanbul Büyükşehir Belediyesi zorlu kış günlerinde sokakta kalan kimsesiz  vatandaşlarımıza ev sahipliği yapıyor. İstanbul Büyükşehir Belediye ekipleri 377  evsiz vatandaşımızı Zeytinburnu Spor Kompleksine yerleştirildi.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi, havaların soğumasıyla birlikte Zeytinburnu Spor Kompleksi’ni evsiz vatandaşlarımızı ağırlayacak şekilde yeniden düzenledi. Buraya yerleştirilen vatandaşlarımız 65 kişilik ekiple yemek, duş, sağlık hizmeti, kıyafet ve bakım hizmetleri verilmeye başlandı.


Havalar ısınana kadar evsiz vatandaşlarımız için barınma evi olarak hizmet verecek Zeytinburnu Spor Kompleksi’nde şu anda 377 vatandaşımız misafir...