02 / 05 / 2024

Kınalıada Denizcilik adres

Kınalıada Denizcilik adres

Kınalıada Denizcilik Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Adalar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Reşat Bereket Pala ve Burak Özden ortaklığında kuruldu. 

Emlakta Nostalji: Kınalıada'da deniz manzaralı metrekaresi 50 kuruşa satılık arsa! 

1942 yılında İstanbul Kınalıada'da deniz manzaralı 8000 metrekare arsa satışa çıkarılmış. Arsayı satanlar arsanın metrekaresi için 50 kuruş istemiş...

Kartal Yakacık Mahallesi parselasyon planı askıya çıkarıldı!

Kartal Yakacık 11847 ada, 304 parsel, 11807 ada 305 parsel, 2694 ada, 307 parsel, 2694 ada, 234 parsel ve 11786 ada, 306 parseli içeren düzenleme sahasında 3194 sayılı İmar Kanununun 18. maddesine göre yapılan imar uygulaması sonucunda düzenlenen Parselasyon Planı askıya çıkarıldı.

Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu Projesi'nin Malkara-Çanakkale kesimi 19 Mart'ta trafiğe açılacak!

Ulaştırma ve Alyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 'Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu Projesi'nin 1915 Çanakkale Köprüsü dahil Malkara-Çanakkale' arası kesiminin trafiğe açılacağını duyurdu.

Didem Kınalı, Cihangir'den ev aldı!

Oryantal Didem Kınalı, Cihangir’de 1.5 milyon TL’ye bir konut satın aldığını duyurdu. Kınalı, "Son kuruşuma kadar verdim. İçini çalıştıkça yaptıracağım" dedi.

Didem Kınalı kira borcu için cipini satıyor!

Bir süredir maddi konularda zorluk çeken Didem Kınalı kira ve fatura borcu nedeniyle cipini 485 bin TL'ye satışa çıkardı. 

Didem Kınalı evinin kirasını ödeyemiyor!

İbrahim Tatlıses'in meşhur ettiği oryantal Didem Kınalı zor zamanlar geçiriyor. İddialara göre Didem Kınalı evinin kirasını bile ödemekte güçlük çekiyor.

Nidapark Küçükyalı Sedef'te teslimler başladı!

Hayatı kolaylaştıran ve her detayı düşünen projeleri hayata geçiren Tahincioğlu Gayrimenkul, Anadolu Yakası’nın en gözde ve huzurlu yaşam alanlarından Nidapark Küçükyalı projesinin Kınalı etabının ardından Sedef etabının da teslimlerini gerçekleştiriyor.

Darülaceze Başkanlığı'ndan Adalar'da 8 milyon TL'ye satılık köşk!

Darülaceze Başkanlığı, Adalar İlçesi, Kınalı Ada Mahallesi'nde bulunan köşk ve müştemilatını 8 milyon TL'ye satıyor. Gayrimenkulün 10 Aralık 2020 günü gerçekleşecek.

Nidapark Küçükyalı Kınalı'da yaşam başladı!

Anadolu Yakası'nın ilk karma kullanımlı projelerinden biri olan Nidapark Küçükyalı'nın Kınalı etabında yaşam başladı.

Darülaceze'den Kınalı Ada'da satılık köşk ve müştemilat!

Darülaceze Başkanlığı, İstanbul Kınalı Ada'da yer alan köşk ve müştemilatı 8 milyon TL bedelle satışa çıkardı. 

Nidapark Küçükyalı Kınalı'da hayat başlıyor!

Tahincioğlu, Emlak Konut GYO güvencesi ile hayata geçirdiği Nidapark Küçükyalı projesinde Nidapark Küçükyalı Kınalı etabının tamamlanmasıyla birlikte teslim sürecine geçiyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kanal İstanbul yakında ihaleye çıkıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuzey Marmara Otoyolu Kınalı-Odayeri Kesimi (Kınalı-Çatalca Kavşağı Arası) Açılış Töreni'nde bir konuşma yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kanal İstanbul Projesi de en yakın zamanda ihaleye çıkıyor. Kanal İstanbul'u ülkemize kazandırmakta kararlıyız" dedi...

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Kınalı-Çatalca kesimi açılıyor!

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi'nin Kınalı-Odayeri kesimi bugün saat 15:30'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla hizmete açılacak.

Kınalıada Denizcilik adres Haberi

Kınalıada Denizcilik adres

Kınalıada Denizcilik Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Adalar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Reşat Bereket Pala ve Burak Özden ortaklığında kuruldu. 

Kınalıada Denizcilik Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Her türlü hava,deniz,kara taşıtları ile şehir içi,şehirler arası,kıyı sularında uluslararası yolcu ve yük taşımacılığı yapmak,her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak,gemi ve yatkiralamak,deniz taşımacılığı ile ilgili olarak her türlü her tip ve tonajda ulaşım aracının imal,ihraç ve dahili ticaretini yapmak,yurt içinde ve dışında her tip ve tonajda deniz taşıtı imal ettirmek,ithal etmek,satın almak,satmak gemi,yat,kotraların ana ve yardımcı makinelerinin ithal ve ihraç ve dahili ticaretini yapmak,her türlü kara ve deniz taşıtının inşaatı donanımı,bakımı ve işletmesi ile ilgili malzemeleri,techizatını,yedek parçalarının alım,satım,ithalat,ihracat ve dahili ticaretini yapmak.

Kınalıada Denizcilik Ve Ticaret Limited Şirketi adres: Kınalıada Mah.Teşrifiye...