29 / 06 / 2024

Kiralık bungalov ev kiraladı, adres boş zeytinlik çıktı! Sosyal medya dolandırıcılarına dikkat!

Kiralık bungalov ev kiraladı, adres boş zeytinlik çıktı! Sosyal medya dolandırıcılarına dikkat!

Kuşadası'nda, dolandırıcılar, sahte instagram hesabı üzerinden 'kiralık bungalov ev' diye koydukları ilanlarla bir çok kişiyi mağdur etti. 



Yaz mevsiminin yaklaşmasıyla tatil planı yapan bir çok kişi çeşitli ilan sitelerinden kiralık yer arayışına girdi. Son zamanlarda tatilciler ilk tercih olarak kiralık bungalov ev arayışına giriyor.  Bunu fırsat bilen dolandırıcılar ise, vatandaşları tuzaklarına çekmeyi başarıyor. Kuşadası'nda sahte instagram hesabı üzerinden kiralık bungalov ev diye kiralık ev ilanları koyan dolandırıcılar bir çok kişiyi mağdur etti. İnstagram hesabı üzerinden ev kiralamak isteyenlerden paraları peşin alan dolandırıcılar, üstelik sigorta parası da istedi. Sigorta parası vermeyenlerin ön rezervasyonlarının yapılmayacağını söyleyen dolandırıcılar, vatandaşların paraları aldı ve kendilerine verilen adrese gidenler boş zeytinlik ağaçlarıyla karşılaştı. Kuşadası Haber Ajansı instagram hesabından bungalov evlerdeki dolandırıclığı ayrıntılarıyla paylaştı. İşte o paylaşım ve vatandaşlardan gelen yorumlar...

kusadasi_haber_ajansi
 Kuşadası'nda sahte instagram hesapları üzerinden kiralık bungalov ev diye verilen adres boş bir zeytinlik alan çıkarken, parasını kaptıran bir çok vatandaş mağdur oldu.

Bungalov ev kiralamak isteyenler dikkat! Dolandırıcıların yeni oyunu! Bu tuzağa düşmeyin!

Bungalov evlerde ipin ucu kaçtı! 

Geri Dön