02 / 05 / 2024

Kınalıada Denizcilik iletişim

Kınalıada Denizcilik iletişim

Kınalıada Denizcilik Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Adalar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Reşat Bereket Pala ve Burak Özden ortaklığında kuruldu. 

Emlakta Nostalji: Kınalıada'da deniz manzaralı metrekaresi 50 kuruşa satılık arsa! 

1942 yılında İstanbul Kınalıada'da deniz manzaralı 8000 metrekare arsa satışa çıkarılmış. Arsayı satanlar arsanın metrekaresi için 50 kuruş istemiş...

Darülaceze'den Kınalı Ada'da satılık köşk ve müştemilat!

Darülaceze Başkanlığı, İstanbul Kınalı Ada'da yer alan köşk ve müştemilatı 8 milyon TL bedelle satışa çıkardı. 

Kınalıada halkı gecekonducu muamelesi görüyor!

Kınalıadalı vatandaşlarla bir araya gelen Adalar Belediye Başkan Adayı Özlem Öztekin Vural, ''Halk gecekonducu muamelesi görüyor. Evlerini terk etmeleri isteniyor. Buna asla müsaade etmeyeceğiz'' diye konuştu.

Kınalıada Denizcilik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kınalıada Denizcilik Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Adalar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Reşat Bereket Pala ve Burak Özden ortaklığında kuruldu. 

Kınalıada İnşaat Reklam Plastik Hammaddeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kınalıada İnşaat Reklam Plastik Hammaddeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Yücel Dirlik tarafından kuruldu. 

Kadıköy Merdivenköy iletişim!

Kadıköy Merdivenköy iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Toplamda 500 daireden oluşacak projede konut ve ticaret alanları bulunuyor.

Yakacık Royal Garden Evleri iletişim!

Yakacık Royal Garden Evleri iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Royal Garden Yakacık projesinde

Kınalıada deniz otobüsü iskelesi imar planı askıda!

Kınalıada “Deniz Otobüsü İskelesi” amaçlı 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı...

Küçükçekmece Meydan Halkalı iletişim!

Küçükçekmece Meydan Halkalı iletişim için 0212 696 04 05 numaralı telefondan satış ofisiyle görüşebilmek mümkün. 2017 yılı Aralık ayında teslim edilecek proje 4 bloktan meydana geliyor.

Büyükçekmece Bizim Evler iletişim!

Büyükçekmece Bizim Evler iletişim için 0212 454 45 50 numaralı telefondan satış ofisiyle görüşebilirsiniz. 10 bloktan meydana gelen proje 270 milyon TL yatırım bedeliyle inşa edilecek.

DKY Ada Kartal iletişim!

DKY Ada Kartal iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefon numarası 444 9 359. DKY İnşaat imzası ile inşa edilecek projede 2+1, 2+1,5, 3+1 ve 3+1,5 daireler bulunuyor.

Kartal DKY Ada Residence iletişim!

Kartal DKY Ada Residence iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. DKY İnşaat projesi DKY Ada Residence Kartal'da daire teslimleri Aralık 2018 yılında yapılıyor...

Soğanlık DKY Business Kartal iletişim!

Soğanlık DKY Business Kartal iletişim için 0216 517 9 517 numaralı telefonu arayabilirsiniz. DKY İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede ofislerin alanları 105 ile 931 metrekare arasında değişiyor.

Kınalıada Denizcilik iletişim Haberi

Kınalıada Denizcilik iletişim

Kınalıada Denizcilik Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Adalar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Reşat Bereket Pala ve Burak Özden ortaklığında kuruldu. 

Kınalıada Denizcilik Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Her türlü hava,deniz,kara taşıtları ile şehir içi,şehirler arası,kıyı sularında uluslararası yolcu ve yük taşımacılığı yapmak,her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak,gemi ve yatkiralamak,deniz taşımacılığı ile ilgili olarak her türlü her tip ve tonajda ulaşım aracının imal,ihraç ve dahili ticaretini yapmak,yurt içinde ve dışında her tip ve tonajda deniz taşıtı imal ettirmek,ithal etmek,satın almak,satmak gemi,yat,kotraların ana ve yardımcı makinelerinin ithal ve ihraç ve dahili ticaretini yapmak,her türlü kara ve deniz taşıtının inşaatı donanımı,bakımı ve işletmesi ile ilgili malzemeleri,techizatını,yedek parçalarının alım,satım,ithalat,ihracat ve dahili ticaretini yapmak.

Kınalıada Denizcilik Ve Ticaret Limited Şirketi adres: Kınalıada Mah.Teşrifiye...