29 / 04 / 2024

kınaş yapı kan bağışı

kınaş yapı kan bağışı

Kınaş Yapı Endüstrisi A.Ş yılın ilk sosyal sorumluluk projesinde Kınaş Plaza'da Kızılay tarafından kan bağışı kampanyası düzenledi. Kınaş çalışanları, Kızılay Kan Merkezi sağlık ekipleri yardımıyla kan bağışında bulundular.

Yurttaş konut derdine düşmüşken, Millet Ormanı Projesi görenleri şaşkına çevirdi!

Asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından 10 ay geçti. Depremzedeler konutlarına yerleşecekleri günü beklerken, Kahramanmaraş' a yapılan Millet Bahçesi görenleri şaşkına çevirdi.

Kamu borçlarına yapılandırma için başvuru tarihi 1 ay uzatılıyor! İşte son dakika detayları!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, kamu borçlarına yapılandırma için başvuru tarihi 1 ay uzatılıyor. Cumhurbaşkanı kararıyla yapılandırma için başvuru süresi bir ay uzatılarak 30 Haziran 2023 tarihine çekilecek. Böylelikle ilk taksit ödeme süresi de bir ay uzamış olacak.

Kronos Mimarlık Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kronos Mimarlık Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Çağrı Çınar Çalışkan tarafından kuruldu.

Sağlık çalışanlarının promosyon ödemeleri ile ilgili yeni gelişme! Sağlık Sen Başkanı duyurdu!

Sağlık-Sen Başkanı Semih Durmuş, banka maaş promosyonu ödemelerinin sağlık ve tüm kamu çalışanlarının gündemindeki en önemli konulardan biri olduğunu söyledi. Durmuş, daha önceden yapılmış olan sözleşmeleri hatırlatarak önemli açıklamalarda bulundu.

THY'den herkesi şaşkına çeviren karar! Yaş sınırı değişti

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat, herkesi şaşkına çeviren kararı açıkladı. THY'nin kabin memuru alımındaki yaş sınırında değişikliğe gidildiğini açıkladı. İşte ayrıntılar...

Zeytinlikte su kuyusu açtılar içinden çıkan şaşkına çevirdi! TPAO numune aldı: İşte o ilimiz

Manisa'nın Salihli ilçesinde bir zeytin bahçesini sulamak için açılan sondaj kuyusundan akıl almaz bir şey ortaya çıktı. Köylüler gördükleri karşısında şaşkına döndü. TPAO bölgeden numune aldı. Şimdi herkes çıkacak sonucu merakla bekliyor.

Ayçiçek yağının market rafındaki fiyatını gören şaşkına döndü! Hepsi de yerli marka 3,5 euro

Ayçiçek yağının Türkiye'de market raflarındaki artışı sonrası stoklara takviye yapılırken Avrupa'da satılan yerli marka ayçiçek yağlarının market rafındaki satış rakamı görenleri şaşkına çevirdi.

Kırklareli Dupnisa Mağarası'na yapılmak istenen otele tepki!

Kırklareli'deki 180 milyon senelik Dupnisa Mağarası’nda yapılmak istenen apart otel projesi yargı gündemine geldi. Eşsiz bir biyoçeşitliliğe sahip olduğuna dikkat çeken Mağaracılık Federasyonu Başkanı Bülent Genç, projeyle beraber bölgede ekolojik bir yıkım olacağının altını çizdi. 

Abdül Batur: Konak'ın en büyük sorunu yapı stokunun eski olması!

 Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, ilçedeki yatırımlarla ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Batur, Konak'ın en büyük sorununun yapı stokunun eski olması olduğunu belirtti.

Sabiha Gökçen Havalimanı'na yapılacak ikinci pistin akıbeti mecliste!

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na yapılacağı duyurulan ikinci pistin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Yavuzyılmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Isparta Gelendost'ta bir köyde yapımına başlanan baraj inşaatı mecliste!

Isparta ilinin Gelendost ilçesine bağlı bir köyde yapımına başlanan baraj inşaatı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Cesur, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

24 günde 20,7 milyar liralık alacak yapılandırıldı!

Vergi ve diğer bazı alacakların yapılandırılmasına için bugüne kadar 2 milyon 787 bin mükellef başvuruda bulunurken, 24 günlük süreçte 20 milyar 662 milyon liralık alacak yapılandırıldı.

Gagavuzya Özerk Cumhuriyeti'ne ‘Erdoğan Külliyesi’ yapılacak!

Gagavuzya Özerk Cumhuriyeti, başkent Komrat’a Türkiye Cumhuriyeti Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın adını taşıyan bir mesleki eğitim külliyesi yapıyor...

kınaş yapı kan bağışı Haberi

kınaş yapı kan bağışı


İlk kan bağışını Kınaş Yapı Endüstrisi A.Ş. yönetim kurulu üyesi Ali Galip Kalaycıgil yaptı. Kalaycıgil birçok durumda acil kana ihtiyaç duyulmaktadır. İnsanlarımız kan merkezlerine ihtiyacını giderebilmek için başvuru yapmaktadırlar. Kan merkezlerinin de bu isteklere cevap verebilmesi için kan stoklarının her zaman için yeterli seviyede olması gerekmektedir. Bunun için herkes üzerine düşen görevi yapıp, sağlığı yerindeyse kan vermelidir. Kan bağışının, kan bekleyen kişilerin hayatlarını kurtarmasının yanı sıra kişinin kendi sağlığı açısından da son derece faydalıdır. Bu nedenle kan bağışı konusunda herkesin mutlaka duyarlı davranması gerekir. Şirket olarak biz  Kızılay Kan Merkezi ile görüşüp böyle bir bağışta bulunmaya karar verdik. Kampanyaya katılan personelimize teşekkür ediyoruz” dedi.



Kızılay Kan Merkezi yetkilileri kan bağışını “Verilen her kanın bir hayatı kurtardığını unutmamalıyız. Bunun yanında...