27 / 07 / 2024

Kings Gate ve Nova Building projeleri

Kings Gate ve Nova Building projeleri

İngiltere’nin önde gelen lüks konut üreticilerinden Residential by Land Securities, Londra’nın merkezinde inşa ettiği yeni projelerini tanıtmak üzere bir etkinlik düzenliyor. Kings Gate ve Nova Building’in tanıtılacağı kokteyl 9 Şubat günü gerçekleşecek

Gate 41'de metrekaresi 1.300 dolara anahtar teslim 2+1 ve 3+1'ler!

Gate 41 projesinde yer alan konutların teslimleri hemen gerçekleştiriliyor. Metrekare birim fiyatlarının 1.300 dolardan başladığı projede 76 adet konut 25 adet dükkan bulunuyor. 

Golden Gate Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden Gate Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aykut Şahin tarafından kuruldu.

AP Forest Gate projesinde 0,69 faiz, 15 yıl vade fırsatı! Teslimler Temmuz'da! 

AP Forest Gate projesi Şani İnşaat imzasıyla Ankara Yenimahalle'de yükseliyor. Projede 0,69 faiz, 15 yıl vade ve kişiye özel ödeme seçenekleri sunuluyor. İşte AP Forest Gate projesi ile ilgili merak edilenler...

Gate İnvestment Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Gate İnvestment Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Alpay Çepni, Nurettin Öztürk, Mehmet Gür ve Mustafa Gür ortaklığında kuruldu.

Ap Sea Gate nerede? Ap Sea Gate fiyat listesi!

Ap Sea Gate nerede sorusunun yanıtı ve Ap Sea Gate fiyat listesi 2022 haberimizde yer alıyor. İşte Ap Sea Gate projesine ilişkin tüm detaylar...

Ap Forest Gate projesi satışta! İşte 14 Haziran 2022 fiyat listesi! 

Şani İnşaat imzalı Ap Forest Gate projesi için düğmeye basıldı. 72 adet daireden ve 6 adet 5+1 müstakil villa geliyor.

Green Gate Emlak İnşaat Turizm Sağlık Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Gate Emlak İnşaat Turizm Sağlık Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de Cihat Eskimiş ve Mohd S.H Al-A. ortaklığında kuruldu.

Investor Gate Emlak Turizm Danışmanlık Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Investor Gate Emlak Turizm Danışmanlık Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Mousa M.M.A. ve Ahmed Khaled A tarafından kuruldu.

Unıted Arab Gate İnşaat Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Unıted Arab Gate İnşaat Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Esenyurt’ta  100  bin TL sermaye bedeli  ile Ahmed A.A.A.E.E tarafından kuruldu.

Turkısh Gate Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turkısh Gate Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed M.F.M. ve Sara Sayed A.M. ortaklığında kuruldu.

World Trust Gate Enerji Taşımacılık Kuyumculuk Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

World Trust Gate Enerji Taşımacılık Kuyumculuk Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Hossei Ardestani, Mohammad Taheri, Seyed Mohsen Moraveji ve Seyedmahdi Mousavinaeini ortaklığıyla kuruldu... 

Water Gate Corporation Turizm ve Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

Water Gate Corporation Turizm ve Otelcilik Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 300 bin TL sermaye bedeli ile Ali Jahid, Jaseel K.Kanarth Abdulla ve Mehmet Ak ortaklığıyla kuruldu...

Water Gate Corporation Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Water Gate Corporation Otelcilik Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 1 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Ali Jahid İshan, Emrah Kalabanklı, Jaseel K. Kanarth Abdulla ve Mehmet Ak ortaklığında kuruldu.

Kings Gate ve Nova Building projeleri Haberi

Kings Gate ve Nova Building projeleri

İngiltere’nin önde gelen lüks konut üreticilerinden Residential by Land Securities, Londra’nın merkezinde inşa ettiği yeni projelerini tanıtmak üzere bir etkinlik düzenliyor.


Londra’nın en ayrıcalıklı ve seçkin bölgeleri arasında gösterilen Victoria’da bulunan Kings Gate ve Nova Building’in tanıtılacağı kokteyl 9 Şubat 2016, Salı günü Soho House'da...