28 / 04 / 2024

KİPTAŞ Başakşehir arsa alımı

KİPTAŞ Başakşehir arsa alımı

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun gündeme getirdiği KİPTAŞ'ın Başakşehir'deki arsasına ilişkin konuştu.

Adem Atmaca açıkladı: Başakşehir'deki arsanın KİPTAŞ'a satış detayları belli oldu!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun gündeme getirdiği önceki yönetim sırasında KİPTAŞ'ın Başakşehir’de yer alan projesinde 36 milyon dolarlık kamu zararı olduğunu aktardı. KİPTAŞ'a Başakşehir'de arsa satan Atmaca Grup'un Yönetim Kurulu Başkanı Adem Atmaca, konuya ilişkin konuştu.

Bahçeşehir 1. Kısım'da 390 milyon TL'ye konut imarlı arsa fırsatı! Başakşehir Belediyesi ihale tarihini duyurdu!

Başakşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Bahçeşehir 1.Kısım (Tatarcık) mahallesinde yer alan konut imarlı arsayı satıyor. İşte o ihale ilgili detaylar ve tüm şartlar...

Kültür Üniversitesi, Başakşehir'de 4 arsa satıyor! İstanbul'da taksitle arsa sahibi olma fırsatı! 

İstanbul Kültür Üniversitesi Rektörlüğü, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Başahşehir 2. Kısım'da yer alan 4 adet arsasını satıyor. İşte ayrıntılar...

İBB Başakşehir'de imarlı arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Başakşehir İkitelli'de yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsanın muhammen bedeli 10 milyon 840 bin 80 lira, geçici teminat bedeli ise 325 bin 202 lira olarak belirlendi.

Başakşehir'de 13.7 milyon TL'ye satılık arsa!

Küçükçekmece 3. Satış Memurluğu Başakşehir'de yer alan arsayı 13 milyon 689 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Başakşehir'de 10.5 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Küçükçekmece 3. Satış Memurluğu, İstanbul ili, Başşakşehir ilçesi, İkitelli-2 Mahallesi, 1338 ada 12 parselde yer alan arsayı 10 milyon 487 bin 225 TL'ye satıyor.

Adem Atmaca açıkladı: Başakşehir'deki arsanın KİPTAŞ'a satış detayları belli oldu!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun gündeme getirdiği önceki yönetim sırasında KİPTAŞ'ın Başakşehir’de yer alan projesinde 36 milyon dolarlık kamu zararı olduğunu aktardı. KİPTAŞ'a Başakşehir'de arsa satan Atmaca Grup'un Yönetim Kurulu Başkanı Adem Atmaca, konuya ilişkin konuştu.

Başakşehir'de 49.5 milyon TL'ye icradan satılık 3 arsa!

T.C. Küçükçekmece 1. İcra Dairesi, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, İkitelli-2 Mahallesi'nde yer alan 3 arsayı 49 milyon 525 bin 979 TL'ye satıyor...

Başakşehir'de 9.7 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Küçükçekmece 3. Satış Memurluğu, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi İkitelli -2 Mahallesi, 811 ada 2 parselde yer alan arsayı 9 milyon 720 bin TL'ye satıyor...

Başakşehir Ziya Gökalp Aile Sağlığı Merkezi'nin arsası 659 bin TL'ye satıldı!

İstanbul Başakşehir'de üzerinde Ziya Gökalp Aile Sağlığı Merkezi'nin bulunduğu arsa, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) şirketlerinden KİPTAŞ tarafından 659 bin TL'ye satıldı. Satışla ilgili KİPTAŞ ve İBB'den açıklama geldi.

Başakşehir Millet Kıraathanesi açılış için gün sayıyor!

Başakşehir ilçesi dev bir esere daha kavuşuyor. İstanbul’un en büyük millet kıraathanesi olacak olan Başakşehir Millet Kıraathanesi, Başakşehir Millet Bahçesi’nde hayata geçiriliyor.

Başakşehir'de 35 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, İkitelli-2 Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 35 milyon 95 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Emlak Konut'tan Bakırköy,Beşiktaş ve Başakşehir'de satılık arsa!

Emlak Konut Bakırköy, Beşiktaş ve Başakşehir'deki dev arsalarını açık artırma usulü ile satışa çıkarıyor. Arsaların ihaleleri 15 Ekim'de yapılacak. Arsaların toplam muhammen bedeli KDV dahil 1 milyar 417 milyon 534 TL...

KİPTAŞ Başakşehir Lal Bahçe Temmuz 2018'de teslim!

KİPTAŞ Başakşehir Lal Bahçe projesinde teslimler Temmuz 2018'de yapılacak. 36 daireden meydana gelen projede daire tipleri 4 oda 1 salon olarak tasarlandı.

KİPTAŞ Başakşehir arsa alımı Haberi

KİPTAŞ Başakşehir arsa alımı

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun gündeme getirdiği KİPTAŞ'ın Başakşehir'deki arsa alımına ilişkin konuştu.

"Bu taşınmazda yaşanan olayı cok kolay bulduk" diyen Ali Kurt, "Borç yükü için elimizdeki mülklere baktık. Bu arsa biz göreve geldikten sonra yeşil alana çevrildi. KİPTAŞ 300 milyon TL masrafla arsayı alıyor, projeyi yapıyor. Bu taşınmaz KİPTAŞ tarafndan İmar A.Ş.'ye devredilmiş ve kar payı olarak dağıtılmış.

Biz göreve geldiğimizde kasada 3 milyon TL para vardı. Aynı hafta 7 milyon TL'lik ödeme vardı. Proje yapsaydınız deniyor. Arsanın tapusu bizde ama tasarruf hakkı bizde değildi. 

Ekrem İmamoğlu'nun verdiği rakamlar ve sürece ilişkin açıklamaları doğrudur. O zamanki 4 günlük kar 36 milyon dolar. Ekrem İmamoğlu, dolar kuyla kesaplayarak da bir rakam belirtti. Bu arsa 3. şahış...