01 / 05 / 2024

Kiptaş Çatalca Konutlarına kimler başvurabilir

Kiptaş Çatalca Konutlarına kimler başvurabilir

Kiptaş Çatalca Konutları 2016 satış fiyatları belli oldu. Çatalca Konutları projesiyle Kiptaş, yılın ilk haftasında 2 bin 138 konutu satışa çıkardı. İşte detaylar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan afet konutlarına yönelik açıklama!

Sosyal medya üzerinden 2021 yılına yönelik değerlendirmelerde bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye genelinde inşa edilen afet konutlarına ilişkin açıklama yaptı. 

Van Başkale ve Saray'da depremzedeler konutlarına sonbaharda kavuşacak!

İran'da 23 Şubat 2020 tarihinde yaşanan depremde Van'ın Başkale ve Saray ilçelerindeki evleri yıkılan depremzedelerin kalıcı konutlarına sonbaharda kavuşması planlanıyor.

Ukrayna'da yasa değişiyor: Borçluların konutlarına el konabilecek!

Ukrayna'da 21 Nisan 2021’den itibaren, borçların karşılığında konutlara el konulmasını yasaklayan moratoryum bitiyor. Bu tarihten itibaren borçluların konutlarına el konabilecek.

Mashattan konutlarına ilişkin davada müfettişler, iskânların yeniden düzenlenmesini istedi!

Mashattan konutlarına ilişkin davada müfettişler 10 adet iskân belgesinin iadesini talep etti. Hazırlanan raporda çarpıcı tespitlerde yer aldı.

Murat Kurum: Vatandaşlarımızı Elazığ TOKİ konutlarına nakledebilecek durumdayız!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Vatandaşlarımızı hızlı bir şekilde Elazığ rezerv konutlarına nakledebilecek durumdayız. İnşallah en kısa sürede vatandaşlarımızın yaralarını sarmak suretine gideceğiz" dedi...

Şırnak'ta terör mağdurları konutlarına kavuştu!

Terör mağdurları için Bahçelievler Mahallesi'nde yapılan 539 konutun kura çekimi gerçekleştirildi. 539 aile konutlarına kavuştu...

TOKİ konutlarına başka ilden başvuru yapılır mı?

Dar ve orta gelirli vatandaşlar için konutlar üreten TOKİ binlerce kişiyi ev sahibi yapıyor. TOKİ konutlara başvuru yapmak isteyen binlerce vatandaş ''TOKİ konutlarına başka ilden başvuru yapılır mı?'' sorusunun cevabını araştırıyor.

Mashattan konutlarına 10 sahte iskan belgesi verildi iddiası!

Taşyapı’nın hayata geçirdiği ünlü Mashattan konutlarına 10 sahte iskân belgesi (yapı kullanım izni) verildiği iddia edildi.

KİPTAŞ Çatalca Konutları'nın ticari alanları satışa sunuluyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, 2.138 dairenin yer aldığı Çatalca Konutları meydanındaki 18 adet iş yerini teklif alma usulü ile satışa çıkarılıyor. Ticari alanlardan satın almak isteyenlerin 21 Aralık Cuma gününe kadar başvuru yapmaları gerekiyor. 

KİPTAŞ Çatalca Konutları'nın iş yerleri satışta!

Toplam 2 bin 138 adet konutun bulunduğu KİPTAŞ Çatalca Konutları'ndaki iş yerleri satışa sunuldu.

Kamu konutlarına tahsisli Hazine taşınmazları TBMM'de!

Kamu konutlarına ve kamu kurumlarına tahsisli olup atıl durumda bulunan Hazine taşınmazları meclis gündemine taşındı..

KİPTAŞ Çatalca Konutları daire teslim tarihinde değişiklik!

Tamamı 6 katlı 180 bloktan oluşanKİPTAŞ Çatalca Konutları'nın daire teslim tarihinde değişiklik oldu. İşte yeni teslim programı...

KİPTAŞ Çatalca Konutları daire teslimleri bugün başlıyor!

Yapımı KİPTAŞ tarafından tamamlanan Çatalca Konuları'nda daire teslimleri bugün başlıyor...

Kiptaş Çatalca Konutlarına kimler başvurabilir Haberi

Kiptaş Çatalca Konutlarına kimler başvurabilir


2016'nın ilk haftasında satışa çıkarılan Kiptaş Çatalca Konutları projesi, Çatalca en üst tepede Rüzgar Enerjisi Santrali'nin bulunduğu mevkiide yer alıyor.


Kiptaş Çatalca Konutları prosinde 2 bin 138 adet konut bulunuyor. 6 katlı 180 blok olarak inşa edilecek olan Kiptaş Çatalca Konutları projesinde tüm dairele 2+1 olacak.


Kiptaş Çatalca Konutları projesinde konutların büyüklükleri 83 metrekare ve 85 metrekare olarak belirlendi. Kiptaş Çatalca Konutları projesi 24 ay sonra teslim edilecek.



Kiptaş Çatalca Konutları 2016 satış fiyatları!


Kiptaş Çatalca Konutları 2016 satış fiyatları 139 bin 750 lira olarak belirlendi. Tek fiyatla satışa sunulan Kiptaş Çatalca Konutları projesinde başvurular konut sayısı ile sınırlı.


20 bin lira peşinatın verildiği Kiptaş Çatalca Konutları projesinde 19 bin 750 lira ödeme 24 ay sonra teslimlerde yapılıyor. 100 bin lira geriye kalan konut...