07 / 05 / 2024

kiptaş hadımkoy başvurusu için yapılacaklar

kiptaş hadımkoy başvurusu için yapılacaklar

Kiptaş Hadımköy 3. Etap projesi 47 bin metrekare alan üzerinde Deliklikaya mevkiinde inşa edilecek.18 Mart'ta satışa çıkan Kiptaş Hadımköy 3. Etap'a başvuru için son gün 4 Nisan 2014 Cuma günü...

Kiptaş Kırlangıç Evleri başvurusu ne zaman? Kiptaş Kırlangıç Evleri fiyat listesi!

Kiptaş Beylikdüzü Gürpınar Kırlangıç Evleri projesi ne zaman hayata geçirilecek? Kiptaş Kırlangıç evleri başvurusu ne zaman? İşte detaylar…

TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar başvurusu yarın bitiyor!

Başvuru sürecinin hızla devam ettiği TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar başvurusu yarın bitiyor. Toplam 74 tane dairenin bulunduğu projedeki dairelerin fiyatları 100 bin 263 TL'den başlangıç gösteriyor.

Afyon Çimento kayıtlı sermaye sistemine giriş başvurusu onayını yayınladı!

Afyon Çimento Sanayi T.A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Afyon Çimento Sanayi kayıtlı sermaye sistemine giriş başvurusu onayını yayınladı.

Köysel dönüşüm için 10 ailenin başvurusu yeterli olacak!

Kentsel dönüşüm uygulamalarıyla ilgili tartışmalar sürerken, köysel dönüşüm mevzuatında değişiklik oldu. Artık, köy merkezlerinde fiziki yerleşim dönüşümü için 10 ailenin başvurusu ve taahhüdü yeterli olacak.

Konut kredisi başvurusu için gerekli belgeler!

Konut kredisini,geliri olup bunu ispatlayan, en az 18 en fazla 70 yaşındaki kişiler alabiliyor.Peki, konut kredisi başvurusu için gerekli belgeler nelerdir?Kimler konut kredisi alabiliyor?

Ayazma Emlak Konutları başvurusu ne zaman bitecek?

Ayazma Emlak Konutları projesinde başvurular devam ediyor. 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerden meydana gelen projede yaklaşık 300-350 tane daire kurayla satılacak. Ayazma Emlak Konutları başvurusu ne zaman bitecek?

TOKİ Bursa Büyük Sanayi Sitesi başvurusu yarın son!

Toplam 2 bin 521 tane işyerinin bulunduğu ve 4 bin TL başvuru bedeli ödenerek başvuruların yapıldığı TOKİ Bursa Büyük Sanayi Sitesi başvurusu yarın son.

Ayazma Emlak Konutları kura başvurusu 30 Ocak'ta bitecek!

Başvuruların devam ettiği Ayazma Emlak Konutları kura başvurusu 30 Ocak'ta bitecek. 50 bin TL peşinatla daire sahibi olunabilen projede daireler 396 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Ayazma Emlak Konutları kura başvurusu!

Ayazma Emlak Konutları kura başvurusu başladı ve 30 Ocak'a kadar devam edecek. Başakşehir - İkitelli'de inşa edilen projede dairelerin fiyatları 396 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Kiptaş Hadımköy 3. etap hangi aşamada?

Kiptaş Hadımköy 3. etap için yapılan ihalede kazanan yüklenici Ankaralı Teker İnşaat firması oldu. Peki 24 ay sonra teslim edilecek olan Kiptaş Hadımköy 3. etapta son durum ne?

Ayazma Emlak Konutları başvurusu!

Ayazma Emlak Konutları başvurusu başladı. Yaklaşık 300-350 adet dairenin kura yöntemiyle satılacağı projede dairelerin maksimum fiyatı 1 milyon 92 bin TL olarak belirlendi. Projede 120 aya kadar vade yapılıyor.

Bursa Büyük Sanayi Sitesi Projesi başvurusu 2015!

Bursa Büyük Sanayi Sitesi Projesi başvurusu 2015 detayları haberimizde yer alıyor. 4 bin TL başvuru bedelinin ödendiği projede toplam 2 bin 521 tane işyeri satışa sunuluyor.

TOKİ Konya Selçuklu Yazır başvurusu 2015!

19 dairenin satışa sunulduğu TOKİ Konya Selçulu Yazır projesinde kura çekimi Konya Selçuklu Yazır TOKİ Şantiyesinde gerçekleşecek. İşte TOKİ Konya Selçuklu Yazır başvurusu 2015 detayları...

kiptaş hadımkoy başvurusu için yapılacaklar Haberi

kiptaş hadımkoy başvurusu için yapılacaklar


Kiptaş Hadımköy 3. Etap projesi 47 bin metrekare alan üzerinde Deliklikaya mevkiinde inşa edilecek. 18 Mart'ta satışa çıkan Kiptaş Hadımköy 3. Etap için 50 binden fazla başvurunun yapıldığı bildirildi. Kiptaş Hadımköy 3. Etap'a başvuru için son gün 4 Nisan 2014 Cuma günü.


Kiptaş Hadımköy 3. Etap projesinde 1.472 adet konut yer alacak. Kiptaş Hadımköy 3. Etap'ta peyzaj, çocuk oyun alanları, 24 derslikli ilköğretim okulu, 24 derslikli ortaöğretim okulu ve cami de inşa edilecek.