06 / 05 / 2024

KİPTAŞ ihalesi

KİPTAŞ ihalesi

KİPTAŞ İstanbul Konut imar Plan Turizm Ulaşım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 2014/63477 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi.

ABD 1 hafta içerisinde 112 milyar dolarlık tahvil ihalesi yapacak! Gözler bu satışa çevrildi!

ABD Hazinesi perşembe gününe kadar 3 ihalede toplam 112 milyar dolarlık tahvil ihalesi gerçekleştirecek. Analistler, bu ihalelerde oluşacak tahvil faizlerinin piyasalar üzerinde etkili olmasının öngörüldüğünü belirtti.

İzmir Büyükşehir Belediye binası yıkım ihalesi Nisan'da!

İzmir Büyükşehir Belediyesinin 2020 yılında gerçekleştirilen depremde hasar gören ana hizmet binasının yıkım ihalesi önümüzdeki ay gerçekleştirilecek.

Kocaeli Cedit için yıkım ihalesi!

Kocaeli Cedit'te yapılacak kentsel dönüşüm projesi için tahliyeler ve kira yardımları devam ediyor. Proje için 24 Kasım'da yıkım ihalesi gerçekleştirilecek. 

Adana 5 Ocak Stadyumu yıkım ihalesi 23 Haziran'da!

Adana Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Adana 5 Ocak Stadyumu'nu hurda karşılığı yıktıracak. Yıkım ihalesi 23 Haziran'da yapılacak. 

KİPTAŞ Eyüpsultan kentsel dönüşüm projesinin ihalesi yapıldı! 

KİPTAŞ tarafından Eyüpsultan Alibeyköy'de hayata geçirilecek olan kentsel dönüşüm projesinde yapım ihalesi gerçekleşti. Söz konusu ihale fizibilite çalışmasında öngörülenden daha iyi bir teklifle sonuçlandı. 

TOKİ'den Nusaybin'e 2 yeni köprü! İhalesi bugün!

Mardin İli Nusaybin İlçesi 2 Adet Köprü İnşaatları İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Ankara Sincan Saraycık projesinin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından inşa edilecek olan Sincan Saraycık projesinin ihalesi yapıldı.

Malatya'daki Asker Hastanesi için yıkım ihalesi düzenlendi!

Çalışmalarına devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi şehirdeki Asker Hastanesi için yıkım ihalesi düzenledi...

Karaman'da malzeme karşılığında yıkım ihalesi!

Sümer Holding A.Ş. Genel Müdürlüğü, Karaman Merkez Dereköy Mahallesi'nde yer alan yapılar için yıkım ihalesi düzenliyor.

Seferihisar’daki kaçak bina için yıkım ihalesi!

İzmir Seferihisar Bengiler Mahallesi 6274 sokak numara 17'de işletme ruhsatı verilen kaçak bina yıkım kararı verildi. 2 yıl gecikmeli olarak bina için yıkım ihalesi yapılacak...

TOKİ Karabük Eflani ihalesi 20 Haziran'da!

Karabük İli, Eflani İlçesi, Çelebiler Mahallesi 96 Adet Konut ve 1 Adet 2 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 20 Haziran 2019 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Trabzon Pazarkapı Balık Hali ihalesi yarın!

Trabzon İli, Ortahisar İlçesi, Pazarkapı Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Balık Hali İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Trabzon Pazarkapı Balık Hali ihalesi 21 Şubat'ta!

Trabzon İli, Ortahisar İlçesi, Pazarkapı Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Balık Hali İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 21 Şubat 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

KİPTAŞ ihalesi Haberi

KİPTAŞ ihalesi

KİPTAŞ İstanbul Konut imar Plan Turizm Ulaşım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 2014/63477 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi. 

Seyitnizam Mahallesi Gümüşsüyü Davutpaşa Caddesi No:17/1 Zeytinburnu İstanbul adresinde gerçekleşen ihaleye beş firma teklif verdi. 

Kısmi teklifin verilemediği ihalede, yerli malı teklif eden istekli lehine fiyat avantajı uygulanmadı. 

Yaklaşık maliyeti 2.214.769,64 TRY olan ihaleye giren beş firmanın teklifi değerlendirmeye alındı. 

Fatih ilçesi 14 daireli betonarme karkas konut yapım işi için açılan ihalede sınır değer 1,678,270,00 TRY olarak belirlendi. 

En yüksek teklifin 3.264.000,00 TRY olduğu ihaleye, en düşük teklif 1.830.000,00 TRY verildi. 

ZAFER YAPI LİMİTED ŞİRKETİ 1.830.000,00 TRY ile ihaleyi kazanan taraf oldu. 


Ticari...