04 / 10 / 2024

kiptaş taksit ödemesi 2020

kiptaş taksit ödemesi 2020

Gündemle ilgili değerlendirmelerde bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Vatandaşlarımız ödeme zorluğu çekmesin diye Cumhurbaşkanımızın talimatıyla düzenleme yaptık. Bu kapsamda 300 bin konutun 742 milyon liralık taksitini 3 ay öteledik" dedi.

100 bin TL ihtiyaç kredisinin geri ödemesi ne kadar? İşte banka banka faiz oranları Ekim 2024!

Borcu olan pek çok kişi bankaların ihtiyaç kredisi faiz oranlarını araştırırken, 100 bin TL’nin geri ödemesi de tek tek açıklandı. Peki 100 bin TL’lik ihtiyaç kredisi 12 ay vadeli olarak çekildiğinde ne kadar aylık taksit ödeniyor?

İhtiyaç kredisi faizleri tavan yaptı! 150 TL'nin geri ödemesi ne kadar?

Bankaların faiz oranları son senelerde en yüksek oranına gelmiş durumda. Banka banka 150 bin liranın 12 ay vade ile aylık taksit ödemesi ve toplam geri ödeme miktarları belirlendi. 

MTV'de 2. taksit ödemeleri için son gün yarın!

2024 yılı Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) ikinci taksit ödemeleri için yarın son gün.   Peki, Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemesi nereden ve nasıl yapılıyor? Motorlu Taşıtlar Vergisi ödenmezse ne olur? İşte pek çok kişi tarafından merak edilen ve araştırılan o soruların yanıtları....

KİPTAŞ Maslak Koru'da yüzde 20 peşinatla 36 ay taksit fırsatı!

Teslimleri 2025 yılının Aralık ayında gerçekleştirilecek olan Maslak Koru projesinden yüzde 20 peşinat ve 36 ay taksit fırsatıyla konut sahibi olunabiliyor.

Vergi ödemeleri için son 7 gün! MTV'nin ikinci taksit ödemesi 31 Temmuz'da sona erecek...

2024 senesine ait olan motorlu taşıtlar vergisinin ikinci taksit ödemeleri başladığı kaydedildi. MTV'nin ikinci taksit ödemesi 31 Temmuz'da sona ereceği belirtildi. Bankalar MTV ödemeleri için taksit sınırlarını yükseltti. Motorlu taşıtlar vergisine hangi banka kaç taksit yapıyor?

11 bankada ay sonu depremi! Garanti, İş, ING, Ziraat, Denizbank ve 6 banka daha az önce resmen açıkladı!

Borcu olan pek çok kişi bankaların ihtiyaç kredisi faiz oranları ile ilgili araştırmalar yaparken, bankalar da faiz oranlarında değişikliğe gitti. İşte 50 bin TL'nin 36 ay vadeli olarak aylık taksit ödemesi...

3 milyon TL'lik konut kredisinin geri ödemesi 19.2 milyon TL oldu: Vatandaşlar isyanda! 

Konut kredilerinde hem faiz, hem aylık taksit ödemesi hem de geri ödeme rakamı resmen uçuşa geçti. 3 milyon TL'lik konut kredisinin geri ödemesi 19.2 milyon TL oldu. Vatandaşlar '1 ev kendimize, 5 ev bankaya' dedi. İşte ayrıntılar... 

Bu tarihe kadar EYT’den emekli olanlar emlak vergisi ödemeyecek!

2024 yılı emlak ve çevre temizlik vergisinin ilk taksit ödemesi için süre 31 Mayıs’ta doluyor. Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun, bu vergiyi ödemekten muaf olan emeklileri duyurdu.

Araba almak isteyenler dikkat! 200 bin lira taşıt kredisi aylık taksit tutar ve geri ödemesi ne kadar?

Araba almak isteyen vatandaşlar taşıt kredisi oranlarını, taksit tutarı ve geri ödeme seçeneklerini merak ediyor. 200 bin lira taşıt kredisi aylık taksit miktarı nasıl hesaplanır? 48 ay vadeli 200 bin Türk Lirası taksit miktarları ve toplam geri ödemesi ne kadar?

Konut kredisi faiz oranları yine değişti! 2,5 milyon TL'nin aylık taksit ödemesi ne kadar? İşte banka banka o oranlar!

Merkez Bankası'nın faiz kararından sonra konut kredileri için de güncellemelere gidildi. Peki 2,5 milyon Türk Lirası konut kredisinin 10 yıllık toplam ödemesi ve aylık taksitleri ne kadar oldu?

Emlak vergisi 1. taksit ödeme ekranı Mart 2024! Emlak vergisi ödemesi nereden, nasıl yapılır? 

Milyonlarca tapu sahibini yakından ilgilendiren emlak vergisi 1. taksit ödemeler 1 Mart 2024 tarihi itibarıyla başladı. Peki emlak vergisi ödemesi nereden, nasıl yapılır? 

20 banka az önce açıkladı! 1 milyon TL'lik konut kredisinin aylık taksitleri şaşırttı!

Yeni bir ev almak isteyenlerin gündeminden düşmeyen konut kredisi faiz oranları değişti. Peki bankaların konut kredisi faizlerinde son durum ne? İşte banka banka 1 milyon TL'lik konut kredisinin aylık taksit ödemesi...

KİPTAŞ Kaper Sitesi fiyatları ne kadar? Yüzde 15 peşinatla 36 ay vade farksız taksit!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirdiği Kaper Sitesi'nde satışlar geçtiğimiz günlerde başlamıştı. Peki yüzde 15 peşinat ve 36 ay vade farksız taksit imkanı sunulan KİPTAŞ Kaper Sitesi fiyatları ne kadar?

kiptaş taksit ödemesi 2020 Haberi

kiptaş taksit ödemesi 2020

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, katıldığı canlı yayında gündemle ilgili değerlendirmelerde bulundu ve soruları cevapladı.
 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı ve Sağlık Bakanlığı ile  Bilim Kurulunun önerileri kapsamında koronavirüsün yayılmasına karşı her türlü  tedbiri aldıklarından bahseden Kurum, bu kapsamda Bakanlık olarak 60 maddeden meydana gelen 6 genelge yayımladıklarını açıkladı.
 
Vatan'da yer alan habere göre; TOKİ ve Emlak Konuttan ev alan vatandaşların taksitlerini  ödeyebilmeleri için de düzenleme yaptıklarından bahseden Bakan Kurum, "81 ilde, şu  an itibarıyla 300 bin konutta yaklaşık 1,5 milyon kişiyi ilgilendiren TOKİ ve  Emlak Konut süreci var. Bu vatandaşlarımız ödeme zorluğu çekmesinler diye  Cumhurbaşkanımızın talimatıyla düzenleme yaptık. Bu kapsamda 300 bin konutun 742  milyon liralık taksitini 3 ay öteledik." açıklamasında bulundu.

"Konutlar bir yıl içinde teslim edilecek"

Elazığ depremi sonrasında hızlı...