20 / 05 / 2024

Bu tarihe kadar EYT’den emekli olanlar emlak vergisi ödemeyecek!

Bu tarihe kadar EYT’den emekli olanlar emlak vergisi ödemeyecek!

2024 yılı emlak ve çevre temizlik vergisinin ilk taksit ödemesi için süre 31 Mayıs’ta doluyor. Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun, bu vergiyi ödemekten muaf olan emeklileri duyurdu.



2024 yılı emlak ve çevre temizlik vergisinin ilk taksiti için geri sayıl başladı. Emlak vergisinin ilk taksidi için son ödeme tarihi 31 Mayıs. Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun, sosyal medya hesabından son ödeme tarihini hatırlatarak EYT’den emekli olanların emlak vergisinden muaf olacağını söyledi.

Erdursun https://twitter.com/ozgurerdursun resmi X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 31 Aralık 2023’e kadar, geçmiş tarihli emekliler ve EYT’den emekli olanlar, brüt 200 metrekareye kadar tek ev olanların emlak verdiği ödemeyeceğini bildirdi.

Hiçbir geliri olmayanlar ile gelirleri yalnızca emekli, dul ve yetim aylığından ibaret olanlar, gaziler, engelliler ile şehitlerin dul ve yetimleri brüt 200 metrekareyi geçmeyen tek evleri için emlak vergisi ödemiyor.

İŞTE O PAYLAŞIM VE GELEN YORUMLAR

Ajda 22 ayar altın bilezik 10 gram ne kadar? 10 gram 22 ayar bilezik kaç lira? 22,14 ve 18 ayar altın bilezik fiyatları!

TOKİ'den sudan ucuza konut fırsatı! 7 bin 540 TL taksitle 2+1 konut için başvurular başlıyor!

Konut alım, satım ve kiralama durdu! Emlakçılar isyanda! Boş boş oturuyoruz...


Geri Dön