03 / 05 / 2024

kiptaş tuzla başvuru şartları ve detayları 2021

kiptaş tuzla başvuru şartları ve detayları 2021

KİPTAŞ Tuzla başvuruları 2021 ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte KİPTAŞ Tuzla başvuruları 2021 ve proje detayları...

KİPTAŞ Aydınlık Evler'e 498 kat başvuru geldi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki KİPTAŞ tarafından hayata geçirilen Aydınlık Evler projesine 160 bine yakın başvuru geldi, bu da konut sayısının 498 katına denk geliyor.

KİPTAŞ Aydınlık Evler son başvuru tarihi 2021!

KİPTAŞ Aydınlık Evler son başvuru tarihi 2021 haberimizde yer alıyor. İşte KİPTAŞ Aydınlık Evler son başvuru tarihi 2021 ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler başvuruları 2 gün sonra sona eriyor!

KİPTAŞ tarafından İstanbul Tuzla'da hayata geçirilen Aydınlık Evler Projesi için ön başvuru süreci devam ediyor. Dev proje için son ön başvuru tarihi 28 Aralık. 

KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler ön başvuru tarihi!

KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler ön başvuru tarihi bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte KİPTAŞ Aydınlık Evler ön başvuru tarihleri ve detayları...

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler'e 262 kat başvuru geldi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki KİPTAŞ tarafından hayata geçirilen Meydan Evler projesine 39 bin 57 başvuru geldi, bu da konut sayısının 262 kat fazlasına denk geliyor...

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler ön başvuruları bugün sona eriyor!

İBB iştiraki KİPTAŞ tarafından inşa edilen Tuzla Meydan Evler projesinde ön başvuru süreci bugün sona eriyor. Proje için ön başvuru süreci bugün saat 17:00'de bitecek...

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler ön başvuruları yarın sona eriyor!

İBB iştiraki KİPTAŞ tarafından inşa edilen Tuzla Meydan Evler projesinde ön başvuru süreci yarın sona eriyor. Proje için ön başvuru süreci yarın saat 14:00'te bitecek...

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler ön başvuruları için son 3 gün!

KİPTAŞ tarafından hayata geçirilen Tuzla Meydan Evler projesi için sayılı günler kaldı. Projede ön başvuru süreci 14 Haziran saat 14:00'te sona eriyor. 

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler ön başvuruları için son 5 gün!

KİPTAŞ tarafından Tuzla'da hayata geçirilen Meydan Evler Projesi için ön başvuru süreci son 5 gün. Başvurular 14 Haziran tarihinde sona eriyor. 

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler ön başvuruları için son 7 gün!

KİPTAŞ tarafından Tuzla'da hayata geçirilen Meydan Evler Projesi için ön başvuru süreci devam ediyor. Ön başvurular 14 Haziran saat 17:00'de sona erecek. 

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler Projesi'nde ön başvurular başladı!

KİPTAŞ tarafından İstanbul Tuzla'da hayata geçirilen Tuzla Meydan Evler Projesi'nde ön başvuru süreci başladı. Başvurular 14 Haziran tarihinde sona erecek.

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler projesinin temeli yarın atılıyor!

İBB, bir sosyal konut projesini daha hayata geçiriyor. İBB iştiraki KİPTAŞ’ın yeni dönemdeki 3'üncü sosyal konut projesinin temeli, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun katılımıyla yarın Tuzla'da atılıyor. Projenin başvuru detayları belli oldu.

Tuzla KİPTAŞ 2021 başvuru tarihleri!

Tuzla KİPTAŞ 2021 başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. İşte Tuzla KİPTAŞ 2021 başvuru tarihleri ve proje detayları...

kiptaş tuzla başvuru şartları ve detayları 2021 Haberi

kiptaş tuzla başvuru şartları ve detayları 2021

İstanbul Büyükşehir Belediye iştiraki KİPTAŞ, yeni projesi için start verdi. Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan KİPTAŞ'ın yeni projesi İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da inşa edilecek.

KİPTAŞ Tuzla başvuruları 2021 ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. KİPTAŞ Tuzla başvuruları 2021 ile ilgili detaylar hakkında bilgi vermeden önce proje detaylarına değinelim.

KİPTAŞ Tuzla projesi, Meydan Evler adıyla yükselecek. Proje ile ilgili detaylar önümüzdeki günlerde belli olacak.

KİPTAŞ Tuzla başvuruları 2021!
KİPTAŞ Tuzla başvuruları 2021 projesi için başvurular 31 Mayıs'ta başlayacak. Temel atma töreninin de aynı gün gerçekleştirileceği proje için başvuru heyecanı başladı.

KİPTAŞ Tuzla başvuruları 2021 detayları açıklandığında Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Kentsel dönüşüm projeleri için düğmeye bastı

Kentsel dönüşüm projeleri için start veren KİPTAŞ, son olarak Yeşilpınar projesinin temelini...