27 / 09 / 2024

kira fiyatları düşecek mi 2022

kira fiyatları düşecek mi 2022

Rusya ve Ukrayna vatandaşlarının akınıyla konut satış ve kira fiyatlarının astronomik rakamları gördüğü Antalya'da yabancıların yüzde 70’inin kiralarını ödeyemiyor. Yabancıya kiralamaların azaldığı kentte, memurlar da tayinlerini durduruyor....

Kiracılardan fahiş kira isyanı: Zam yapamayan ev sahipleri, kiracıları tehdit ediyor! 

Geçinemiyoruz Platformu öncülüğünde, İstanbul’da bir parkta “Barınma Haktır” sloganıyla forum gerçekleştiren kiracılar, dernek veya kooperatif kurma kararı aldı. Kiracıların öncelikli talepleri sosyal konut olacak. 

İstanbul'un merkezinde kaçış başladı! Kiralar uçtu, şehir içi göç arttı!

Ev kiralarındaki yükseliş, Nisan ayında yeni bir rekora imza atarken şehir içi göç dalgasının da hızlandığı görüldü. Yaşadığı merkezden daha uygun fiyatlı çeper ilçelere taşınanlar ve merkezde kendi konutunu daha yüksek kiraya vererek çeperlerde oturmayı seçenler bulunuyor. 

Kiralık ev fiyatları rekor kırdı! Artışlar yüzde 70'i buldu! 

Kira fiyatlarında 2022'nin ilk 4 ayında yeni rekorlar kaydedildi. Bazı bölgelerde kira fiyatları ikiye katlanırken, yükselişlerin hala sürdüğü de belirlendi. Emlakçılar kira fiyatlarının normalin üzerinde olduğunu belirtti...

Konut fiyatları 2025'te yükselecek mi, düşecek mi?

Konut sahibi olmak isteyen milyonlarca vatandaş konut fiyatlarının düşeceği günü bekliyor. Peki konut fiyatları yeni yılda ne olacak? Konut fiyatları 2025'te düşecek mi, yükselecek mi?

Ev fiyatları ne olacak? Düşecek mi, yükselecek mi? Uzmanından çarpıcı açıklama geldi!

Ülke genelinde konut fiyatları fahiş rakamlara ulaştı. Ev sahibi olmak isteyenler fiyatların normale dönmesini bekliyor. Peki ev fiyatları ne olacak?  Düşecek mi, yükselecek mi? Uzmanından çarpıcı açıklama geldi.

'Kocaman bir soru işareti' diyen İslam Memiş'ten düşündüren altın yorumu! 4 ay sonra altın fiyatları düşecek mi?

Para ve altın piyasaları uzmanı İslam Memiş, 4 ay sonrasını işaret ederek 'kocaman bir soru işareti' dedi. Altın fiyatları düşecek mi?

Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Ekonomistlerden net rakam geldi! Görmeyen duymayan kalmasın!

Ons altın cuma günü 2500 doları aşarak en yüksek seviyeye ulaştı. Altın fiyatlarında hızlı yükseliş görülürken yatırımcılar altı fiyatlarının yükselmeye devam edip etmeyeceğini araştırıyor. Peki ekonomistler ne diyor? Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?

Altını bilen adam İslam Memiş altında bu haftayı işaret etti! Altın fiyatları düşecek mi? Yatırımcılar hazır olun!

Altın ve para piyasası uzmanı İslam Memiş, altın yatırımcılarını uyararak bu haftan altın fiyatlarının yönünün nasıl olacağını açıkladı. Altın fiyatları düşecek mi?

Altın son viraja giriyor! İslam Memiş yarını işaret etti! Altın fiyatları ne olacak; yükselecek mi, düşecek mi?

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş altın fiyatları için yarını işaret ederek, 'dananın kuyruğu kopacak' dedi. Peki yarın altın fiyatları ne olacak; yükselecek mi, düşecek mi? 

Son dakika altın fiyatları! Geri sayım başladı! Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? 

Altın fiyatlarının yönünü etkileyecek kritik veri için geri sayım başladı. ABD tarım dışı istihdam verileri bugün saat 15:30'da açıklandı. Peki altın fiyatları güne nasıl başladı? Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? 5 Temmuz 2024 altın fiyatları.

Araba fiyatları 7 Temmuz sonrası yükselecek mi, düşecek mi? 

Türkiye'de 7 Temmuz'dan itibaren geçerli olacak yeni güvenlik donanımı zorunluluğu geliyor. Peki 7 Temmuz'dan sonra araba fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Bakın vatandaşlar ne yorum yaptı...

'Konut fiyatları düşecek, almayın' diyenlere İslam Memiş'ten sert cevap! Vaktin varken al, yoksa parklarda yatacaksın!

Para piyasası uzmanı İslam Memiş, konut piyasasını değerlendirerek konut almak için fiyatların düşmesini bekleyenlere seslendi. Peki konut fiyatları düşecek mi, konut alalım mı, bekleyelim mi? İşte İslam Memiş'in o yanıtı...

Konut fiyatları bu sene ne olur; yükselecek mi, düşecek mi?

Ülke genelinde konut ve kira bedelleri fahiş rakamlara yükselirken, vatandaşlar fiyatların ne olacğaını merak ediyor. Peki konut fiyatları 2024 yılı içinde ne olur, yükselecek mi, düşecek mi? 

Konut arzını artırmak için düğmeye basılıyor! Fiyatlar düşecek!

Hükûmet konut arzını artırmak için start veriyor. Yerel seçimlerden hemen sonra AK Partili belediyeler özellikle konut sıkıntısı çekilen büyükşehir ve ilçelerde projeler hayata geçirerek, konut arzına katkı sağlayacak. Böylelikle de konut ve kira fiyatlarının da düşecek.

Altın yükselecek mi, düşecek mi? Altın alalım mı, satalım mı? 26 Mart 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları

Altın fiyatları yükseliyor. Bugün altın fiyatları güne yukarı yönlü başladı. Peki Altın yükselecek mi, düşecek mi? Altın alalım mı, satalım mı? 26 Mart 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları.

Altın satış yedi! Rotası değişen altın düşecek mi yoksa yükselecek mi? 

Altın fiyatlarında rota değişti. Peki altın fiyatları düşecek mi yoksa artacak mı? İşte milyonlarca yatırımcının merak ettiği o sorunun yanıtı...

kira fiyatları düşecek mi 2022 Haberi

kira fiyatları düşecek mi 2022

Turizm ve tarımsal ürün ihracatında Türkiye’nin iki ana pazarı konumunda olan Rusya ve Ukrayna arasında yaşanan savaş sebebiyle, bu iki ülke vatandaşlarının Antalya’ya akın etmesiyle, kentteki satılık ve kiralık ev fiyatları astronomik seviyeye yükseldi. Antalya ve turistik ilçelerde bin 500-2 bin TL arasındaki ev fiyatları 5-7 bin, 3+1 ev fiyatları ise 10-15 ile 20 bin TL'ye yabancılara kiralanıyordu. 

Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın sektörle ilgili denetimlerine ek olarak,  Rusya ve Ukrayna’dan gelişlerin durması da ev satışlarındaki hareketliliğin yerini durgunluğa bırakmasına neden oldu. 

İşte Antalya'daki konut piyasasında son durum...

Savaştan hemen sonra  Antalya ve ilçelerine gelerek konut kiralayan yabancılar ile ev sahipleri arasında da sorunlar yaşandığı belirtildi. Özellikle Alanya'da Ukraynalı olmak üzere ev kiralayan yabancıların yüzde 70’inin kiralarını ödeyemedikleri aktarılırken, kiralarını alamayan ev...