15 / 05 / 2024

Kira gelir kaybı başvuruları uzatıldı mı

Kira gelir kaybı başvuruları uzatıldı mı

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, kira, gelir kaybı ve ciro kaybı desteklerinde başvuru sürelerini uzattıklarını duyurdu...

Esnafa kira ve gelir kaybı desteği uzatıldı mı?

Gelir kaybı desteği ne zaman yatar? Esnafa kira ve gelir kaybı desteği uzatıldı mı? Milyonlarca kişi bu soruların cevaplarını araştırıyor...

Kira, gelir kaybı ve ciro kaybı desteklerinde başvuru süresi uzatıldı!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, kira, gelir kaybı ve ciro kaybı desteklerinde başvuru sürelerini uzattıklarını duyurdu...

Gelir kaybı ve kira destekleri için 1 milyon 400 binin üzerinde başvuru onaylandı!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan yaptığı açıklamada esnaf ve sanatkarlar ile gerçek kişi tacirlere yönelik gelir kaybı ve kira desteklerine ilişkin şu ana kadar 1 milyon 400 binin üzerinde başvurunun onaylandığını dile getirdi.

Gelir kaybı ve kira desteğine başvuru yapan esnaf ve tacirler mecliste!

Gelir kaybı ve kira desteği paketlerine başvuruda bulunan esnaf ve tacirler meclis gündemine taşındı. CHP'li Ağbaba, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kira ve gelir kaybı desteği için başvurular bugün yeniden başlıyor!

Ticaret Bakanı Pekcan, esnaf kira ve gelir kaybı desteği için başvuruların yeniden alınacağını duyurdu.

1.000 lira gelir kaybı desteğine 1.3 milyonu aşkın başvuru!

3 ay boyunca aylık 1.000 lira gelir kaybı desteğine 1.3 milyonu aşkın, 500-750 lira kira desteğine ise 754 bin başvuru geldi. Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, ödemelerin kısa süre içerisinde başlayacağını açıkladı.

Gelir kaybı ve kira destekleri için 2 milyondan fazla esnaf ve sanatkar başvuru yaptı!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan yaptığı açıklamada, gelir kaybı ve kira destekleri için 2 milyondan fazla esnaf ve sanatkarın başvuru yaptığını söyledi.

Esnafa kira ve 1000 TL gelir kaybı desteği 8 Ocak'ta sona eriyor!

Esnafa kira ve gelir kaybı başvurusu, Ticaret Bakanlığı'nın E-Devlet ekranı üzerinden yapılabiliyor. Gelir kaybı desteği için aylık 1000 TL, kira desteği içinse aylık 500-750 TL arası bir ücret almaya hak kazanacak olan esnaf, başvurusunu nasıl yapacak? İşte tüm merak edilenler...

Kira ve gelir kaybı destekleri esnafın yüzünü güldürdü!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kira ve gelir kaybı desteği açıklamalar Konya'daki esnaf tarafından büyük sevinçle karşılandı.

Veli Ağbaba: Gelir kaybı yaşayanların kiralarını hükümet karşılamalı!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, koronavirüs salgını sebebiyle gelir kaybı yaşayan vatandaşların kira borçlarının hükümet tarafından karşılanması gerektiğini belirtti...

Ev hanımı kira gelir vergisi muafiyeti var mı?

Kira gelir vergisi, mesken ve işyeri gibi taşınmaz malların kiraya verilmesinden elde edilen kira gelirleri için ödeniyor. Vergiyi istisna bedelinden yüksek kira geliri elde edenker ödüyor. Peki, ev hanımı kira gelir vergisi muafiyeti var mı?

Ev hanımları kira gelir vergisi öder mi?

Kira gelir vergisi, taşınmaz malların kiraya verilmesinden elde edilen gelirler için bazı koşullarda ödeniyor. Vergiyi her kira geliri olan ödemiyor. Peki, kira gelir vergisinden kimler muaftır? Ev hanımları kira gelir vergisi öder mi?

Kira gelir vergisi için gereken belgeler!

Gelir Vergisi Kanununun 70 inci maddesinde tanımlanan malların kiraya verilmesinden elde edilen gelirler, kira gelir vergisine tabi tutuluyor. Peki, kira gelir vergisi için gereken belgeler nelerdir?

Kira gelir kaybı başvuruları uzatıldı mı Haberi

Kira gelir kaybı başvuruları uzatıldı mı

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, esnaf ve sanatkarlar ile gerçek kişi tacirlere yönelik kira ve gelir kaybı destekleri ile yiyecek içecek hizmeti faaliyetlerinde bulunan işletmelere yönelik ciro kaybı desteklerinde başvuru sürelerini, esnaf ve işletmelerin hak kaybına uğramamaları için uzattıklarını bildirdi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Bakan Pekcan, "Desteklerden yararlanma şartlarını taşıyan fakat çeşitli sebeplerle başvuruda bulunamayan esnafımız ile işletmelerimiz 30 Nisan 2021 tarihi saat 23:59’a kadar e-devlet üzerinden başvuru yapabilecekler. Hayırlı olsun." ifadelerine yer verdi.

Esnafa 5.250 TL kira ve gelir...