03 / 05 / 2024

Kira Sertifikaları çalıştayı

Kira Sertifikaları çalıştayı

"Kira Sertifikaları, Kurumsal Yatırım Ürünleri Piyasa ve Düzenlemeleri" başlıklı iki günlük çalıştay düzenlendi...

KT Kira Sertifikaları Varlık Kiralama'dan 850 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı!

KT Kira Sertifikaları Varlık Kiralama'nın yüzde 51 yönetim sözleşmesi & yüzde 49 alım satıma dayalı yapıda; azami 365 gün vadeli, 850 milyon TL tutarındaki kira sertifikaları ihracına ilişkin Sermaye Piyasası Kurulu'na yaptığı başvuru onaylandı. 

Bereket Varlık Kiralama kira sertifikaları ihracı için SPK'ya başvurdu!

Bereket Varlık Kiralama tarafından 20 milyar TL ihraç tavanı ile sınırlı olarak, yurtiçinde kira sertifikaları ihraç edilmesine ve buna ilişkin olarak SPK ve diğer ilgili makamlara başvurularak gerekli izinlerin alınmasına karar verildi. 

KT Kira Sertifikaları Varlık Kiralama 1-60 ay vadelerle kira sertifikası satacak!

KT Kira Sertifikaları Varlık Kiralama tarafından yurt içinde 10 milyar TL ile sınırlı olarak, tertipler halinde, TL cinsinden, 1-60 ay aralığındaki vadelerle SPK ve diğer ilgili makamlara başvurularak gerekli izinlerin alınmasına karar verildi.

QNB Finans Finansal Kiralama'nın kira sertifikaları ihracına SPK'dan onay!

QNB Finans Finansal Kiralama, nitelikli yatırımcılara satılmak veya satış şekillerinin birlikte kullanılması yöntemiyle, 1 milyar TL ihraç tavanı ile sınırlı olarak tertipler halinde satılmak üzere yurt içinde kira sertifikaları ihraç edilmesi ve gerekli izinlerin alınması amacıyla SPK'ya yapılan ba

TF Varlık Kiralama'nın 150 milyon TL kira sertifikaları ihracı için SPK'ya başvurdu! 

TF Varlık Kiralama tarafından 150 milyon TL tutarındaki 88 gün vadeli, yönetim sözleşmesine dayalı kira sertifikaları ihracı için tertip ihraç belgesi alınabilmesi amacıyla SPK'ya başvuruldu...

KT Kira Sertifikaları Varlık Kiralama 8 milyar TL kira sertifikası ihraç edecek!

KT Kira Sertifikaları Varlık Kiralama tarafından yurt içinde 8 milyar TL kira sertifikaları ihraç edilmesine ve buna ilişkin olarak SPK ve diğer ilgili makamlara başvurularak gerekli izinlerin alınmasına karar verildi...

SPK'dan Kira Sertifikaları, Kurumsal Yatırım Ürünleri Piyasa ve Düzenlemeleri çalıştayı!

"Kira Sertifikaları, Kurumsal Yatırım Ürünleri Piyasa ve Düzenlemeleri" başlıklı iki günlük çalıştay düzenlendi...

TF Varlık Kiralama kira sertifikaları ihracı için SPK'ya başvuru yaptı!

TF Varlık Kiralama, 350 milyon TL tutarındaki 55 gün vadeli, yönetim sözleşmesine dayalı kira sertifikaları ihracı için tertip ihraç belgesi alınabilmesi amacıyla Sermaye Piyasası Kuruluna başvuruda bulundu.

KT Kira Sertifikaları 7 milyar TL kira sertifikası ihraç edecek!

KT Kira Sertifikaları Varlık Kiralama, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) kira sertifikası ihracına ilişkin alınan yönetim kurulu kararı hakkında açıklama yaptı.

Türk Serbest Mimarlar Derneği Çalıştayı bu sene İstanbul'da yapıldı!

SMD’ler Çalıştayı, 8 Nisan 2017 tarihinde Kalebodur sponsorluğunda, Türk Serbest Mimarlar Derneği (TSMD), İstanbul Serbest Mimarlar Derneği ve İzmir Serbest Mimarlar Derneği üyelerinin katılımıyla İstanbul Kalebodur Merkez Binası’nda yapıldı.

Düzce'de YHT için çalıştay yapılacak!

Düzce Belediyesinin vizyon projelerinden olan yüksek hızlı tren projesi için çalıştay gerçekleştirilecek. Çalıştay 10 Nisan'da Düzce Üniversitesi Cumhuriyet salonunda yapılacak.

Kocaeli'de imar çalıştayı düzenlendi!

Kocaeli Kartepe Green Park Otel’de gerçekleşen imar çalıştayında köy mimari tipolojisi analizi, Otopark İlke ve Esasları konuları ele alındı

Ürgüp'te arazi tahribatının dengelenmesi çalıştayı düzenlendi!

Nevşehir Ürgüp'te Orman ve Su İşleri Bakanlığı Çölleşme ve Erozyonla Mücadele (ÇEM) Genel Müdürlüğü tarafından arazi tahribatının dengelenmesi çalıştayı düzenlendi.

Kira Sertifikaları çalıştayı Haberi

Kira Sertifikaları çalıştayı

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), İslam İşbirliği Teşkilatı, Ekonomik ve Ticari İşbirliği Daimi Komitesi (İSEDAK) üyesi ülkeler ve Türkiye’den sermaye piyasası kurumları temsilcilerinin katılımıyla “Kira Sertifikaları, Kurumsal Yatırım Ürünleri Piyasa ve Düzenlemeleri” başlıklı iki günlük çalıştay gerçekleştirildi.

Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yapılan açıklamaya göre, Kurul, 24-25 Eylül 2019 tarihlerinde, İstanbul’da İSEDAK  üyesi Arnavutluk, Brunei Darüsselam, Gambiya, İran, Kuveyt, Lübnan, Malpler, Malezya, Pakistan ve Türkiye’den sermaye piyası kurumları temsilcileri, Arap Sermaye Piyasası Otoriteleri Birliği ve İSEDAK Koordinasyon Bürosu’nun katılımıyla "Kira Sertifikaları, Kurumsal Yatırım Ürünleri Piyasa ve Düzenlemeleri" başlıklı iki günlük bir çalıştay düzenledi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; gayrimenkullerin, gayrimenkul yatırım fonu, gayrimenkul yatırım ortaklığı payları, kira sertifikası ve gayrimenkul sertifikası gibi gayrimenkule dayalı menkul değerler yoluyla ekonomiye kazandırılması ve bu piyasaların...