28 / 04 / 2024

Kıral mobilya

Kıral mobilya

Birleşik Arap Emirlikleri başta olmak üzere, Azerbaycan, Türkmenistan. Kazakistan, Irak ve bazı Avrupa ülkelerinde ev ve otel projeleri gerçekleştiren Fatih Kıral, dış pazarda büyümeyi hedefliyor.

Sette Home Garden Office ürünleri özel tasarım sunuyor!

Sette Home Garden Office, ulusal ve uluslararası pazarda hizmet sürdüren turizm tesislerinin, restoranların, kafelerin, kurumsal firmaların ve kamu kuruluşlarının 2008 yılından bu yana değişmez tercihlerinden birisi oldu.

Fatih Kıral fabrikayı Ömerli'ye taşıdı!

TÜRKİYE'nin en iyi mobilya markalarından Fatih Kıral, fabrikayı Ömerli'ye taşıdı. Geçen yıl 40 milyon lira ciro yapan firma, 10 bin metrekare kapalı alana sahip fabrika için 10 milyon dolar harcadı.

Baveri Mimarlık Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baveri Mimarlık Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Bünyamin Yılmaz, İsmail Aktaş, Mahmut Emre Karcı, Mehmet Akif Karcı, Vedar Karcı, Volkan Aktaş ve Yaşar Emir Karcı ortaklığında kuruldu.

Yoğuntaş Global İnşaat Elektrik Tekstil Ayakkabı Kırtasiye Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yoğuntaş Global İnşaat Elektrik Tekstil Ayakkabı Kırtasiye Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Karakolukçu tarafından kuruldu.

Türkiye’nin mobilya devi Kelebek şimdi İngiltere'de!

‘Yeniliğe kanat açtık’ mottosuyla yurt içinde ve yurt dışında mağaza yatırımlarını tam gaz devam ettiren Türkiye’nin en köklü mobilya markasından biri olan Kelebek Mobilya, küresel mobilya sektörünün en güçlü pazarlarından biri olan İngiltere’de yeni konsept mağazasıyla dünyaya kanat açtı.

Speed Line İnternational Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Mobilya Giyim İth.İhr.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Speed Line İnternational Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Mobilya Giyim İth.İhr.Tic.Ltd.Şti. bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile İhab Mabad tarafından kuruldu.

Kıralı İnşaat Otomotiv Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kıralı İnşaat Otomotiv Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Koray Kıralı tarafından kuruldu.

Rhodes Desing İç Mimarlık Ve Mobilya Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rhodes Desing İç Mimarlık Ve Mobilya Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Tuğcan Rodoslu tarafından kuruldu.

İlaris İnşaat Mimarlık Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlaris İnşaat Mimarlık Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 250 bin TL sermaye bedeli ile murat Murat tarafından kuruldu.

UCK Mimarlık Dekorasyon Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

UCK Mimarlık Dekorasyon Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Caner Küre tarafından kuruldu. 

Gülay Öztürk İnşaat Taahhüt Hafriyat Yıkım Mobilya ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülay Öztürk İnşaat Taahhüt Hafriyat Yıkım Mobilya ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Gülay Öztürk tarafından kuruldu. 

Metis Makina Taşımacılık Otomotiv Mobilya Bilgisayar Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metis Makina Taşımacılık Otomotiv Mobilya Bilgisayar Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Gül tarafından kuruldu.

Askarlar İnşaat Reklam Kağıtçılık Metal Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Askarlar İnşaat Reklam Kağıtçılık Metal Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Şen tarafından kuruldu.

Akdağ Yolcu Taşımacılığı Ve Turizm Organizasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akdağ Yolcu Taşımacılığı Ve Turizm Organizasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Tunç Kıral tarafından kuruldu. 

Haskol Mimarlık Ve Mobilya Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Haskol Mimarlık Ve Mobilya Sanayi Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Merve Nur Haskol tarafından kuruldu. 

Kıral mobilya Haberi

Kıral mobilya

İhracat odaklı büyüme hedefinin yanı sıra dış pazarlarına kendi mağazalarıyla hizmet vermek istediklerini söyleyen Fatih Kıral Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Kıral, önceliği Ortadoğu pazarına vermeyi istediklerini bildirdi. 

10 milyon dolarlık fabrika yatırımı yaptı.



2014 itibarıyla tamamlanan Ömerli fabrikalarıyla da üretimlerini artırdıklarını açıklayan Fatih Kıral, 10 bin metrekarelik kapalı alana sahip söz konusu fabrika için yaklaşık 10 milyon dolarlık yatırım yapıldığı bilgisini verdi. 


Altı tanesi çocuk olmak üzere 13 mağaza ile perakendede büyüme kaydettiklerini ileten Fatih Kıral, "2015 yılında Akdeniz, Ege, Marmara bölgelerinde yeni mağazalar açmayı hedefliyoruz" şeklinde konuştu. Gaziantep, Tahran ve Ankara'da bayiliklerinin bulunduğuna işaret eden Kıral, ayrıca Brandhome adıyla yeni mağaza konsepti geliştirdiklerinin altını çizdi. Kıral, "Bugün itibarıyla üretimde yaklaşık 200 kişiyi istihdam ediyoruz. Mağazalarda ise yaklaşık 30 personelimiz mevcut"...