04 / 05 / 2024

kıranardı kültürevi açılışı

kıranardı kültürevi açılışı

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kıranardı Meydan Camii'nde cuma namazı sonrası semt halkı ile birlikte Kıranardı Kültürevi' nin açılışını gerçekleştirerek ‘Hayırlı Olsun’ temennisinde bulundu...

Nisan'da açlık sınırı 9 bin 814 TL, yoksulluk sınırı 33 bin 948 TL oldu! 

BİSAM Nisan 2023 dönemi için açlık ve yoksulluk sınırı rakamlarına göre, Türkiye'de sağlıklı ve dengeli beslenmenin maliyeti günlük 327 TL, açlık sınırı ise 9 bin 814 TL olarak belirlendi. Yoksulluk sınırı da 33 bin 948 TL şeklinde açıklandı. 

Restorasyonu gündem olmuştu: Kız Kulesinin açılış tarihi belli oldu!

Restorasyonu gündem olan Kız Kulesi'ndeki çalışmalarda sona gelindi, açılış için günler sayılan ve çevre düzenlemesi de yapılan Kız Kulesi'ndeki son durum görüntülendi.

1915 Çanakkale Köprüsü'nün açılışı için geri sayım başladı!

Megakent İstanbul'u önce Çanakkale'ye, ardından da Kuzey Ege'yle birleştirecek olan Türkiye'nin en prestij sahibi projeleri arasında yer alan köprüde, açılış için gün sayılırken çalışmalar da tam gaz sürüyor. 

Kültürpark Platformu'ndan Tunç Soyer'e Kültürpark tepkisi!

Kültürpark Platformu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in ikinci kez onaylanan Kültürpark’a dair imar planlarına ilişkin açıklamalarının ardından Soyer’e açık mektup yazdı. İmar planları açıklamasından sonra Soyer'e Kültürpark ile ilgili "Bu nasıl koruma?" sorusu yöneltildi. 

Konya Hüyük Şehir Konağı açılışı gerçekleşti!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Hüyük Şehir Konağı'nın açılışı gerçekleşti. 

TMMOB İzmir Şubesi'nden Kültürpark açıklaması!

Kültürpark planına karşı açıklama yapan TMMOB Şehir Plancıları Odası İzmir Şubesi'nden, projeyi savunan İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne tepki gösterildi.

Şehir Plancıları Odası'ndan Kültürpark açıklaması!

Şehir Plancıları Odası (ŞPO) İzmir Şubesi, geçtiğimiz günlerde onaylanan Kültürpark Koruma Amaçlı İmar Planı ile ilgili açıklamalarda bulundu. ŞPO, "Uzlaşma kararı da, hayata geçirilmek istenen plan da, yanlıştır" dedi.

Tunç Soyer: Kültürpark güçlü bir anayasaya kavuştu!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir’in en önemli tarihsel miraslarından biri olan Kültürpark güçlü bir anayasaya kavuştu” dedi. Kültürpark'ta yeşil alan artacak...

Peyzaj Mimarları Odası İzmir Şubesi'nden Kültürpark açıklaması!

Peyzaj Mimarları Odası İzmir Şubesi, Kültürpark için "Korunması konusunda mutabık kalınan yapılar dışında, tüm yapıların alandan ivedilikle uzaklaştırılması ve tüm inşaat faaliyetlerinden kaçınılması olmazsa olmazımızdır" açıklamasında bulundu.

Ordu Altınordu Şehirler Arası Otobüs Terminali 1 Aralık'ta açılıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir içi trafiğin rahatlatılması için yapılan Altınordu Şehirler Arası Otobüs Terminali, 1 Aralık'ta hizmete açılıyor.

Cezayir'de 1.5 milyar dolara yapılan Büyük Cami açılışa hazırlanıyor!

Cezayir, Fransız sömürgesi olduğu dönemde katolik rahiplerin başkentte misyonerlik merkezi olarak kullandıkları noktaya 1,5 milyar dolar maliyetle yapılan ülkenin sembolü olmaya aday dünyanın en büyük üçüncü camisinin açılışı için hazırlanıyor. 

Nilüfer Gölyazı Kültürevi hizmete açıldı!

Bursa'da Nilüfer Belediyesi’nin bir süredir bakım onarım çalışması yaptığı Gölyazı Kültürevi yenilenen şekliyle ziyaretçilerini ağırladı. Gölyazı Kültürevi’nde açılan mozaik sergisi ziyaretçiler tarafından büyük ilgi görüyor.

Ümraniye Millet Bahçesi'nin resmi açılışı bu ay yapılacak!

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, "Ümraniye Millet Bahçesi'nin geçen sene Ağustos ayında açılışını yaptık ama resmi açılışını bu ay içerisinde Sayın Cumhurbaşkanımızla yapmak istiyoruz" dedi...

kıranardı kültürevi açılışı Haberi

kıranardı kültürevi açılışı


Kıranardı Kültürevi açılışı sonrası semt halkı ile birlikte sohbet eden, belediye çalışmaları ile ilgili olarak memnuniyetlerini soran Başkan Memduh Büyükkılıç, Kıranardı’nın tüm yollarının asfaltlandığını, Kıranardı ile Talas arasına yeni bir yol açıldığını, sulama suyu kanalların yenilendiğini, Kıranardı taşkın su kanalının beton perde ile kontrol altına alındığını söyledi. 


AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Timur Barlas, Belediye Meclis Üyesi Rıdvan İlkaya, daire müdürleri ile mahalle muhtarlarının da iştirak ettiği Kıranardı Bölgesi inceleme gezisinde Başkan Memduh Büyükkılıç, mahallede bulunan esnafları ziyaret ederek, Kıranardı meydan çalışmasının ihale edildiğinin müjdesini verdi.


Kıranardı’nda meydan düzenlemesi çalışması yapılacağını, bu çalışma ile meydanda yer alan iş yerlerinin hem bina dış cephe ısı yalıtımı hem de çevresine uygun olarak boyanacağını belirten Başkan Büyükkılıç, “Melikgazi ilçe sınırları içerisinde yer alan Kıranardı...