29 / 04 / 2024

Kirazlı Koru nerede

Kirazlı Koru nerede

Tanışlar İnşaat ve Mayra İnşaat imzasıyla hayata geçirilen projede 2+1 ile 4+1 arasında daire tipleri yer alıyor. Projede 232 adet konut ve 4 adet ticari ünite bulunuyor.

Kirazlı Koru Evleri teslimleri!

Lokasyon bilgisine göre metroya yakın bir yerde bulunan projede daire tipleri 2+1'den 4+1'e kadar farklı tipte dizayn edildi. Kirazlı Koru Evleri teslimleri Ağustos 2017 yapılması planlanıyor.

Bağcılar'a 349 konutluk yeni proje geliyor! Yeni Kirazlı Evleri ön talep topluyor!

İntek Yapı tarafından Bağcılar'a 349 konutluk yeni proje geliyor. Yeni Kirazlı Evleri'nde ön talep süreci başladı. Peki Yeni Kirazlı Evleri'nde hangi konut tipleri yer alıyor? Yeni Kirazlı Evleri nerede? İşte Yeni Kirazlı Evleri ile ilgili ayrıntılar...

Saklı Koru Konakları nerede?

Saklı Koru Konakları nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Saklı Koru Konakları nerede sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen tüm detaylar...

Nişantaşı Koru nerede?

Nişantaşı Koru nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Nişantaşı Koru nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Koru Aura Finans Merkezi nerede? Konum bilgisi!

Koru Aura Finans Merkezi nerede sorusunun yanıtı ve konum bilgisi haberimizde yer alıyor. Koru Aura Finans Merkezi nerede sorusunun yanıtı projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Sinpaş Koru Aura nerede?

Sinpaş Koru Aura nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Sinpaş Koru Aura nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Eston Şehir Koru ikinci etap nerede? 

Eston Şehir Koru  nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede yer alan daireler satışa çıkarıldı. 

Nef Koru Blokları nerede?

Koru Blokları nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Proje şu anda ön talep toplama sürecinde. 

İdealist Koru nerede?

İdealist Koru nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte İdealist Koru nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Koru Narlıdere nerede?

Koru Narlıdere nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 1+1, 2+1 ve loft daireler bulunuyor.

Yücesoy Kuzey Şehir Koru nerede?

Yücesoy Kuzey Şehir Koru nerede? sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor. Kuzey Şehir Koru projesinin reklam filminde ABD Başkanı Donald Trump'ın tiplemesi bulunuyor. 

Kuzeyşehir Koru nerede?

Kuzeyşehir Koru'da satışlar başladı. Projede dairelerin fiyatları 240 bin TL'den başlıyor. Peki Çevre Yolu'nun yanında yükselen Kuzeyşehir Koru nerede?

Kavanya Koru nerede?

1500 daireden meydana gelen Kavanya projesinin Kavanya Koru etabındaki 250 daire satışa çıktı. 2020 yılında teslim edilecek proje tam olarak nerede yer alıyor?

Koşuyolu Koru Evleri nerede?

Koşuyolu Koru Evleri Taşyapı İnşaat  ve Selçuklu Turizm tarafından inşa ediliyor. Peki Koşuyolu Koru Evleri nerede yükseliyor?

Kirazlı Koru nerede Haberi

Kirazlı Koru nerede

İstanbul Güneşli'de inşa edilen proje Tanışlar İnşaat ve Mayra İnşaat tarafından inşa ediliyor. 15 katlı 4 bloktan meydana gelen Kirazlı Koru Konutları 11 dönüm alan üzerinde yayılıyor. 



Kapalı yüzme havuzu, hamam, fitness, yürüyüş parkuru, kapalı otopark ve açık çocuk havuzu gibi donatılara sahip projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunuyor. 


232 adet konut ve 4 adet ticari ünitenin yer aldığı Kirazlı Konutları'nda teslimlerin Ağustos 2017'de gerçekleşmesi planlanıyor. 


Kirazlı Koru Konutları'nda A Plus kalite yapıları, koru ve deniz manzarası, tertemiz havası, zengin sosyal imkanları, özel korusu ve güvenli yaşam imkanı sunuluyor. 




Konum olarak proje; Mall of İstanbul’a 7 kilometre, Atatürk Havalimanı’na 10 kilometre, TEM otoyoluna 5 kilometre mesafede yer alıyor. 


Kirazlı Koru Konutları'nda fiyatlar 330 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 



Adres: Güneşli mah....