05 / 05 / 2024

kırcalı yapı

kırcalı yapı

Son projeleri Mobilya Center ile ticaretin yanı sıra yaşam alanı konseptini de getireceklerini dile getiren Kırcalı Yapı Malzemeleri Yönetim Kurulu Üyesi Alaattin Kırcalı, proje hakkında bilgi verdi..

NG Kütahya Seramik, Çorlu'da yeni showhouse'nu açtı!

NG Kütahya Seramik’in Çorlu’daki iş ortağı Kırcalı Yapı’nın yeni showhouse’u dün görkemli bir törenle açıldı. Açılışa katılanlar, NG Kütahya Seramik’in son trend tasarımlarını, yenilikleri ve göz alıcı ürünlerini inceleme şansı yakaladı...

Uşak Banaz'a dev sağlık kompleksi yapılacak!

Uşak'ta en büyük termal kaynakların yer aldığı Banaz ilçesi Hamamboğazı bölgesinde sağlık kompleksi yapılması için ilk adım atıldı.

Kanal İstanbul kapsamında 10 köprü yapılacak!

Gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, "Kanal İstanbul Projesi kapsamında 10 köprü yapılması planlanıyor." dedi...

Kapadokya’da uydu görüntülerine göre yıkım yapılacak!

Peribacalarıyla ünlenen turizm bölgesi Kapadokya’da, kaçak yapılaşmanın önlenmesi için denetimler artırıldı. Bölgede uydu görüntülerine göre yıkım yapılacak.

Bk Kır Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bk Kır Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şile'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Barış Kır tarafından kuruldu. 

Kanpolat Mimarlık Proje Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kanpolat Mimarlık Proje Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hayrettin Kanpolat tarafından kuruldu. 

Iğdır'da Bakanlıkça yapılan ulaşım projeleri TBMM'de!

Iğdır'da Bakanlıkça yapılmış olan ulaşım, altyapı ve yatırım projeleri meclis gündemine taşındı. CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Kötü yapılaşma mevzuat değil, toplumsal bilinç meselesidir!

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, "Depreme karşı tedbirler alınmaktadır. Kötü yapılaşma sadece mevzuat değil, aynı zamanda bir toplumsal bilinç meselesidir." dedi.

Gem Danışmanlık Otomotiv Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt Gıda Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Gem Danışmanlık Otomotiv Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt Gıda Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Eyüpsultan'da Murat Petek tarafından kuruldu. 

Trabzon, Rize ve Zonguldak'ta kıyıda sağlık tesisleri yapılabilecek!

Bugünkü Resmi Gazete'de yer alan Kıyı Kanununun Uygulanmasına Dair Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik ile artık Trabzon, Rize ve Zonguldak'ta kıyıda sağlık tesisleri yapılabilecek...

Kökler Yapı Peyzaj Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kökler Yapı Peyzaj Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeliyle Başakşehir'de Huriye Kök ile Yunus Kök tarafından kuruldu.

Kıray Yapı İnşaat Taahhüt Metal Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kıray Yapı İnşaat Taahhüt Metal Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Kıray tarafından kuruldu. 

Ahmet Arslan: Büyük projeleri yap-işlet-devret modeliyle yapıyoruz!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Büyük projeleri yap-işlet-devret modeliyle yaptıklarını söyledi.

Suit Mimarlık Hafriyat Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri ve Elektrik Sanayi Ticaret LTD. ŞTİ kuruldu!

Suit Mimarlık Hafriyat Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri ve Elektrik Sanayi Ticaret LTD. ŞTİ 10 bin TL sermaye ile bugün Orhan Yulafcıoğlu tarafından kuruldu. 

kırcalı yapı Haberi

kırcalı yapı

Son projeleri Mobilya Center ile ticaretin yanı sıra yaşam alanı konseptini de getireceklerini dile getiren Kırcalı Yapı Malzemeleri Yönetim Kurulu Üyesi Alaattin Kırcalı, söz konusu merkez ile müşterilerin inegöl'de mobilyanın dışında kafelerle de sosyalleşme imkanı bulacaklarını ifade etti. Cadde konseptindeki alışveriş merkezinde, mağazaların yoldan geçen müşterilerine vitrin ve tabelalarını gösterebildiğine dikkat çeken Kırcalı, "Bu alışveriş merkezi Ankara-Bursa karayolu üzerinde İnegöl'e 1 kilometre mesafede, tamamen yola cepheli bir proje. Yoldan günde ortalama 60 bin araç geçtiği düşünüldüğünde projenin önemi katlanarak artıyor" dedi. 


Butik cadde mağazası niteliğindeki son projeleri Mobilya Center ile İnegöl'de farkındalık oluşturmayı hedefleyen Kırcalı Yapı, bu merkezin inşasını 10 ayda tamamlamayı hedefliyor. 2006'da konut ve iş yeri imalatına da başladıklarını söyleyen Alaattin Kırcalı, bugüne kadar 400'e yakın konut imalatının...