01 / 05 / 2024

Kırcami revize imar planı

Kırcami revize imar planı

Başkan Uysal ve Başkan Aydın, askıda olan 1/1000 ölçekli Kırcami Bölgesi Uygulama İmar Planı hakkında görüş alışverişinde bulundu. Aydın, Kırcami planlaması konusunda oda olarak her tür desteğe hazır olduklarını söyledi.

Kırcami revize imar planı çalışması tamamlandı!

Muratpaşa Belediyesi Kırcami bölgesi planlamasında revize edilen 5 binlik plana uygun olarak 1/1000’lik plan çalışmasını tamamladı. Plan, yarın Büyükşehir Belediyesi Mayıs ayı Meclis toplantısında görüşülecek

Antalya yapılaşma sorunlarıyla gündemde! Kırcami imar planları yeni yargı sürecini bekliyor!

Antalya’da yapılaşma sorunlarının son zamanlarda en çok adını geçtiği Büyükşehir’in askı süresi ihlali ile bir kez daha iptal edilen Kırcami imar planları için yeni bir yargı süreci başlıyor.

Antalya Kırcami’nin imar planı sorunu çözüldü mü?

Antalya'da Muratpaşa ilçesinde bulunan Kırcami bölgesini de kapsayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından 1/100.000 ölçekli çevre düzeni planının hazırlanacağı bildirildi. 

Antalya Kırcami imar planı evet oyu aldı!

Antalya Kırcami'nin imar planı için oylama yapıldı. Muratpaşa Belediyesi’nin imar plan çalışmaları için yaptığı referandumda 4 bin 527 ‘Evet’, 692 ‘Hayır’ oyu çıktı. 

Antalya Kırcami'nin imar planları halk oylamasına sunulacak!

Antalya Kırcami'nin imar planları halk oylamasına göre belli olacak. Halk oylamasının 2 Ocak'ta yapılacağı belirtildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği bugünkü 31621 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği!

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği 31500 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği 2021!

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği 31500 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Büyükşehir belediyelerinin imar yetkilerine düzenleme!

Büyükşehir belediyelerinin imar yetkilerine yeni düzenleme mi geliyor? AK Parti’nin üzerinde çalışmalar sürdürdüğü yeni yerel yönetimler düzenlemesi kapsamında, büyükşehir belediyelerinin imar yetkileri yeniden düzenlenebilir...

Muratpaşa Kırcami’de ilk inşaat için ruhsat verildi!

Antalya Muratpaşa Belediyesi, Kırcami bölgesinde hayata geçirilecek imar planları kapsamında ilk inşaatın ruhsatını yüklenici firmaya teslim etti. 

Silivri'de 1000 hektarlık alanın imar planları onaylandı!

Silivri Belediyesi Eylül ayı meclis toplantısı 2. birleşiminde, ilçe merkezi sahil bölgesi dahil Semizkumlar Mahallesinden Cumhuriyet Mahallesini kapsayan yaklaşık 1000 hektarlık alanın imar planları onaylandı.

Lübnanlılar yıkılan kentin imar edilmesini istedi!

Lübnan'ın çeşitli bölgelerinden gelerek Beyrut Limanı çevresinde toplanan onlarca Lübnanlı, ellerinde Lübnan bayrakları, yaktıkları mumlarla gerçekleştirdiği gösteride yıkılan kentin imar edilmesini istedi. 

Edremit Körfezi'nde imar için zeytin ağaçları kesildi!

Balıkesir'in Edremit Körfezi'nde imar için Ayvalık Kuş ve Doğa Gözlem Topluluğu tarafından gerçekleşen kış ortası su kuşu sayımında (KOSKS), önceki yıla göre su kuşu çeşitliliğinde yüzde 20 oranında azaldı.

Ataşehir Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallerinin imar planı kabul edildi!

Ataşehir Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallerinin imar planı, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde kabul edildi.

Kırcami revize imar planı Haberi

Kırcami revize imar planı

Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Ufuk Aydın ve yönetim kurulu üyelerini konuk etti. Başkan Uysal ve Başkan Aydın, askıda olan 1/1000 ölçekli Kırcami Bölgesi Uygulama İmar Planı hakkında görüş alışverişinde bulundu. Oda Başkanı Aydın, Kırcami planlaması konusunda oda olarak her tür desteğe hazır olduklarını söyledi. Başkan Aydın, Kırcami bölgesinde, imar yollarında kırmızı kot projesi uygulanmasını ve bunun da imara açılacak alanlar için örnek oluşturmasını önerdi. Aydın, Başkanı Ümit Uysal'a, yeni imara açılacak bölgelerde oluşan imar yollarının projelendirilmesi, plan ve profillerinin oluşturulması ve kırmızı kot uygulaması ile diğer belediyelerden örnekleri de kapsayan bir çalışma raporu sundu. 



Milliyet Akdeniz


Haber Muratpaşa Belediyesi'nde şu şekilde yer aldı


Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Antalya Şube Yönetimini konuk...