28 / 04 / 2024

Kırdağ İnşaat güllüke avm mi yapacak

Kırdağ İnşaat güllüke avm mi yapacak

Kırdağ İnşaat, Bodrum Güllükte 64 konut ve 30 ofis ile 380 metrekare üzeri büyüklüklerde dükkanların yer alacağı karma bir projeye başlıyor. Kırdağ Kadık Residence isminin verildiği proje 4 bin metrekare alan üzerinde yükselecek.

Erturk Sağlık Turizm İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erturk Sağlık Turizm İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ersin Erler tarafından kuruldu.

Mergün İnşaat Gıda Tarım Hediyelik Eşya Kırtasiye Tekstil Kozmetik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mergün İnşaat Gıda Tarım Hediyelik Eşya Kırtasiye Tekstil Kozmetik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Meral Temur ve Güner Kement tarafından kuruldu.

Sıraç Taşımacılık Lojistik İnşaat Gıda Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sıraç Taşımacılık Lojistik İnşaat Gıda Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Tüysüz tarafından kuruldu.

Ems Danışmanlık Turizm İnşaat Gıda Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ems Danışmanlık Turizm İnşaat Gıda Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Eray Şanlı tarafından kuruldu.

Level Emlak İnşaat Göçmenlik Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Level Emlak İnşaat Göçmenlik Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Haitham Ahmet Alamarioğlu ve Mahdi S N Mohammed ortaklığında kuruldu.

Mien Mimarlık Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Aracılık Proje Danışmanlık Gıda Turizm Hizm.Limited Şirketi kuruldu!

Mien Mimarlık Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Aracılık Proje Danışmanlık Gıda Turizm Hizm.Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Enes Kipsöz tarafından kuruldu.

Bayram Yaman Tekstil İnşaat Gıda Tarım Hayvancılık Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayram Yaman Tekstil İnşaat Gıda Tarım Hayvancılık Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bayram Yaman tarafından kuruldu.

Şimşekler Gıda, Gemi Söküm, İnşaat Sanayii Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Şimşekler Gıda, Gemi Söküm, İnşaat Sanayii Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Tuzla'da 7 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Orbay Şimşek ve Basri Dede tarafından açıldı.

Mtyk Mimarlık Mühendislik İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mtyk Mimarlık Mühendislik İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mücahid Tırmık, Musa Keklik ve Ömer Faruk Yüce ortaklığında kuruldu.

Tekinsan Danışmanlık İnşaat Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Tekinsan Danışmanlık İnşaat Gıda Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Mona Faridvand tarafından kuruldu.

Recep Gökşen İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Recep Gökşen İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Recep Gökşen tarafından kuruldu.

Öz İnanlar İnşaat Gıda Temizlik Hizmetleri Tarım Ve Hayvanclık Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Öz İnanlar İnşaat Gıda Temizlik Hizmetleri Tarım Ve Hayvanclık Otomotiv Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin İnan tarafından kuruldu.

Turhal Gürkan Tarım Gıda Hayvancılık Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Turhal Gürkan Tarım Gıda Hayvancılık Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gürkan tarafından kuruldu.

Kırdağ İnşaat güllüke avm mi yapacak Haberi

Kırdağ İnşaat güllüke avm mi yapacak

Güllük'te birçok proje hayata geçiren Kırdağ İnşaat, bu projelerini Almanya, Avusturya ve Fransa'daki şubeleri aracılığıyla Türkiye'de konut almak isteyen Avrupalılar'a pazarlıyor. Güllük Merkez'de, cadde üzerinde, 4 bin metrekarelik bir alan üzerine AVM ve konuttan oluşan karma bir proje olan Kırdağ Kadık Residence'a Eylül 2016'da başlayacaklarını ve 1.5 yıl içinde tamamlayacaklarını bilgisini veren Kırdağ İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Behçet Kırdağ, projede 64 konut ve 30 ofis ile 380 metrekare üzeri büyüklüklerde dükkanların yer alacağını söyledi. 


Kırdağ, "Ayrıca, Güllük Marina karşısında müstakil bahçelerinde özel yüzme havuzlan olan Green Hill Dewilux Villaları projesine de bu yıl başlayacağız. 200 metrekare oturma alanına sahip villaların 300 metrekare büyüklüğünde bahçeleri olacak. Her villanın özel yüzme havuzu bulunacak. Villalar ısı pompalı, ısıtma-soğutma sistemi ile donatılacak. Bir yıl...