17 / 05 / 2024

Kireçtepe Bursa Seyyar Jandarma Şehitliği

Kireçtepe Bursa Seyyar Jandarma Şehitliği

5 bine yakın Çanakkale şehidinin yattığı Kireçtepe Şehitliği tamamen yenileniyor. Yenilenen şehitlik, 24 Nisan’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımının gerçekleşeceği törenle hizmete açılacak.

Bursa Nilüfer'de üst hakkı tesisi kurularak kiralama ihalesi!

Bursa İli Nilüfer Belediye Başkanlığı, Gümüştepe Mahallesi'ndeki 19 bin 3 metrekarelik parsel üzerinde 15 yıl süreli üst hakkı tesisinin kurularak kiralanması işi ihale ediyor.

Bursa'da Osmangazi'de yeni imar yolları açıldı!

Bursa'da Osmangazi Belediyesi, Güneştepe Mahallesi’nde yeni imara açılan yolların asfaltlanması için çalışmalarına devam ediyor.

Gelibolu Yarımadası'nda 101 yıllık karargah binaları gün yüzüne çıktı!

Gelibolu Yarımadası'ndaki Kireçtepe Jandarma Şehitliği yanında, 5. Tümen'e ait karargah binaları ile bir çeşmenin kalıntıları, 101 yıl sonra gün yüzüne çıktı.

Bursa Gümüştepe'de imar kararı uygulandı!

Gazete Bursa köşe yazarı olan Muharrem Karabulut bugünkü yazısında Bursa İli'nin Nilüfer ilçesi'ndeki Gümüştepe bölgesi ile ilgili Nilüfer Belediyesi'nin açıklamalarına yer verdi. İşte o haber...

Bursa Çamlıtepe Cami'nin temeli atıldı!

Çamlıtepe Mahallesi Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği’nin Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla hayata geçireceği Çamlıtepe Camii’nin temeli, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve bölge sakinlerinin katıldığı törenle atıldı

Kireçtepe Şehitliği’nin 24 Nisan'da açılışı yapılacak!

5 bine yakın Çanakkale şehidinin yattığı Kireçtepe Şehitliği tamamen yenileniyor. Yenilenen şehitlik, 24 Nisan’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımının gerçekleşeceği törenle hizmete açılacak.

Bursa'da 4.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Bursa 7. İcra Dairesi tarafından Bursa Nilüfer'in Gümüştepe Mahallesi'nde bulunan 6 bin 689,35 metrekare miktarlı arsa 4 milyon 567 bin 882.14 TL'ye ihaleye çıkarılıyor.

Bursa Yıldırım'a güvenli pazar yerleri yapılacak!

Bursa Yıldırım Belediyesi, Bursa Seyyar Pazarcılar Odası ile imzalanan protokolle ilçeye kapalı ve güvenli pazar yerleri kazandıracak. Başkan Edebali, pazarcıların ve halkın rahat edeceğini söyledi.

Kireçtepe Şehitliği yenileniyor!

Çanakkale ’nin Gelibolu Yarımadası ’nda bulunan ve 5000 ’e yakın Çanakkale şehidinin yattığı Kireçtepe Şehitliği, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamen yenileniyor.

Kireçtepe Şehitliği, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yenileniyor!

Çanakkale’nin Gelibolu Yarımadası’nda bulunan ve Bursalı 5 bine yakın Çanakkale şehidinin yattığı Kireçtepe Şehitliği, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamen yenileniyor. Yenileme işleminin bahara yetişmesi planlanıyor.

Bursa teleferik hattı 2015'te hizmete girecek!

Bursa’da Uludağ’ın güney yamaçlarında yer alan mahallelerin ulaşım sıkıntısı teleferik ağıyla giderecek. BursaRay Kültürpark İstasyonu - Pınarbaşı - Kuştepe - Yiğitali Teleferik Hattı’nın 2015 yılı içerisinde hizmete girecek.

Veysel Eroğlu Kireçtepe Mevkisi'ndeki TOKİ konutlarının anahtarlarını teslim etti!

TOKİ tarafından Tire'ye yaklaşık 1.5 kilometre mesafede Kireçtepe Mevkisi'nde yapılan 280 konutluk ikinci etap konutların anahtarı, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile İzmir Valisi Mustafa Toprak'ın katıldığı törenle hak sahiplerine dağıtıldı.

Atila Kemal Oğuz, Tebernüş Kireçci'nin programına katıldı!

Tepe İnşaat Genel Müdürü Atila Kemal Oğuz Skyturk360 Emlakkulisi programında Tebernüş Kireçci'nin konuğu oldu...

Kireçtepe Bursa Seyyar Jandarma Şehitliği Haberi

Kireçtepe Bursa Seyyar Jandarma Şehitliği

Çanakkale kara savaşlarının yapıldığı Conkbayırı’nda bulunan ve Bursa Büyükşehir Belediyesi’nce yeniden düzenlenen Kireçtepe Bursa Seyyar Jandarma Şehitliği, 24 Nisan’da törenle açılacak.


Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Conkbayırı’nda yer alan ve A’dan Z’ye yeniden düzenlenen Kireçtepe Bursa Seyyar Jandarma Taburu Şehitliği’nin 24 Nisan tarihinde yeni yüzüyle ziyaretçi kabulüne başlayacağını bildirdi. Açılış için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’na da davetiye gönderdiklerini, açılışın devlet yöneticilerinin katılımıyla gerçekleşmesinin beklendiğini kaydeden Başkan Altepe, “Çanakkale kara savaşlarında en çok şehit veren il Bursa. Conkbayırı’nda bulunan şehitliğin düzenleme çalışmaları bitti. Yaklaşık 10 bin metrekare alanda çalışma yaptık. İnşallah 24 Nisan’da kara savaşları anma programı çerçevesinde oranın da açılışını yapacağız” dedi.


24 Nisan’daki açılışa katılacak olan davetlilere, Kireçtepe şehitliğinden alınan toprak, şehit isimlerinin yazıldığı künye,...