19 / 05 / 2024

Kırıkkale atmleri bir arada

Kırıkkale atmleri bir arada

Kırıkkale'de ATM'ler tek noktada toplanacak. Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı'nın katılmadığı toplantıya, Başkan Vekili Çakır Yıldırım başkanlık yaptı. Mecliste bir önceki toplantının tutanak özeti okundu.

TOKİ Kırıkkale projesi için düğmeye bastı! Sadece bir ilçeye 79 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırıkkale projesi için düğmeye bastı. Sadece bir ilçeye 79 yeni konut geliyor...Sakın kaçırmayın...

Kırıkkale'de arazi kavgası:1 ölü 1 yaralı!

Kırıkkale'de arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada bir çocuk hayatını kaybederken bir kişi de yaralandı.

Kırıkkale Keskin'de eski çarşı merkezindeki dükkanlar yıkılıyor!

Tarihi yapısıyla Kırıkkale’nin en eski yerleşimlerinden olan, bir süre bölgenin ticaret merkezi özelliğine sahip Keskin ilçesindeki eski çarşı sokak sağlıklaştırılması projesiyle tekrar yapılacak.

Kırıkkale'de tarım işçileri için 29 konteynerden yaşam alanı kuruldu!

Kırıkkale'ye gelen mevsimlik işçilerinin hijyenik ortamda barınma ihtiyaçlarını gidermek amacıyla 25 konteynerden oluşan bir konteyner kent kuruldu...

Kırıkkale'ye YHT müjdesi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Kırıkkale’nin kısa bir süre içerisinde Yüksek Hızlı Tren (YHT) hizmetine açılacağını söyledi.

Fi Yaka Kırıkkale mağdurlarına çözüm sözü!

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, bölgede inşa edilen Fi Yaka Konutları'nın hak sahipleri ile bir araya geldi. Can, evini teslim alamayan vatandaşlara çözüm sözü verdi.

Kırıkkale Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nde sona gelindi!

KIRIKKALE Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi inşaatı tamamlandı. Kırıkkale Üniversitesi Diş Fakültesi Dekanı Erdemir Kırıkkale´ye yakışır bir Diş Fakültesi Hastanesi'nin yapıldığını belirtti.

Kırıkkale WAW 480 projesiyle ayrıcalıklı yaşam alanı!

Orta Anadolu'nun ve Türkiye'nin en çok gelişen şehirlerinden Kırıkkale'de "WAW 480" ile yeni bir dönem başlıyor. Waw Team sayesinde geleneksel değerlerimizin, modern çizgilerle uyumu göz kamaştırıyor.

Kırıkkale'de 156 dairelik yeni konut projesinin temeli atıldı!

Kırıkkale'nin Bahşılı ilçesinde belediye ve özel bir firma tarafından yapılacak 156 dairelik konut projesinin temeli atıldı.

Kırıkkale Bahşılı'daki 156 dairelik konut projesinin temeli atıldı!

Kırıkkale'nin Bahşılı ilçesinde belediye ve özel bir firma tarafından yapılacak 156 dairelik konut projesinin temeli atıldı. Temel atma törenine, AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk de katıldı...

Kırıkkale Üniversitesi'ne engelsiz kampüs projesi uygulanacak!

Kırıkkale Üniversitesi, engelsiz bir kampus için 2015’te 750 bin TL yatırım yaparak ülke genelinde engelli öğrencilerin eğitim-öğretim hayatını kolaylaştırma konusunda örnek üniversite durumuna geldi.

Kırıkkale Yeşil Vadi'de ıslah çalışmaları başlıyor!

Kırıkkale'de uzun süredir gündemde olan, projesi, imar uygulamaları ve planlaması tamamlanan, ödeneği de çıkarılan, ancak bir süredir sürüncemede kalan Yeşil Vadi Projesi'nde ıslah çalışmalarının yakında başlayacağı açıklandı.

Kırıkkale'de 3 ilçenin TOKİ sorunları giderilecek!

Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Yahşihan, Yenişehir ve Yenimahalle'de yaptırılan konutlarda oturan mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Kırıkkale atmleri bir arada Haberi

Kırıkkale atmleri bir arada

Kırıkkale Belediye Meclisi toplantısı, Başkan Vekili Çakır Yıldırım başkanlığında toplandı. 6 gündem maddesinin ele alındığı meclis toplantısında tüm banka ATM'lerinin bir noktada toplamak için Belediye Başkanı Mehmet Saygılı'ya yetki verildi. 

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı'nın katılmadığı toplantıya, Başkan Vekili Çakır Yıldırım başkanlık yaptı. Mecliste bir önceki toplantının tutanak özeti okundu. Özetin ardından MHP'Iİ Meclis üyeleri, bir önceki toplantıda Ankara Caddesi ile ilgili bir kararın yanlış yazıldığı için itiraz ettiler. Meclis Başkanı Yıldırım karar hakkında imar Komisyon üyelerini ve imar Müdürü Mehmet Korkmaz'ın üyeleri bilgilendireceğini söyledi. 

Meclis toplantısı daha sonra 2015 Mali Yılı Performans Programı, 2015-2019 yılı Stratejik Planı görüşüldü. Meclis ayrıca tüm banka ATM'lerin bir noktada toplanması için yer bulunması konusunda Belediye Başkanı Mehmet Saygılı'ya yetki verilmesi konusu oylandı. Yer için ise...