30 / 04 / 2024

Kırıkkale WAW 480 projesiyle ayrıcalıklı yaşam alanı!

Kırıkkale WAW 480 projesiyle ayrıcalıklı yaşam alanı!

Orta Anadolu'nun ve Türkiye'nin en çok gelişen şehirlerinden Kırıkkale'de "WAW 480" ile yeni bir dönem başlıyor. Waw Team sayesinde geleneksel değerlerimizin, modern çizgilerle uyumu göz kamaştırıyor.



Proje ismini 8 blok-480 dairesinden alan "WAW 480" sizlere sunduğu 4+1 daire seçeneklerinin yanısıra, 1500 metrekareden oluşan 21 farklı sosyal alanı ile WAW Home, sizlere ayrıcalıklı, geniş bir yaşam olanağı sağlıyor. Günün yorgunluğu atacağınız hamamınızdan, sağlıklı ve zinde kalmanızı sağlayacak spor komplekslerine, çocuklarınızın güvenle oynayacakları oyun alanlarından, misafirlerinizi en iyi şekilde ağırlayabileceğiniz misafir odanız ve mescit seçenekleri sizleri bekliyor. Kırıkkale ve Kızılırmak manzarasının yanı sıra konum uzaklıkları ile istediğiniz her şey ayağınıza geliyor. 



waw480.com



Gerçek Gazetesi





Bu haber Sabah Gazetesi'nde şöyle yer aldı:



Orta Anadolu'nun ve Türkiye'nin en çok gelişen şehirlerinden Kırıkkale'de "WAW 480" ile yeni bir dönem başlıyor. Proje ismini 8 blok-480 dairesinden alan "WAW 480" Kırıkkale ve Kızılırmak manzarasına sahip. Projenin açılışını Yahşiyan Belediye Başkanı Ahmet Sungur yaptı.


Sabah


Geri Dön