30 / 04 / 2024

Waw Team

Waw Team

Orta Anadolu'nun ve Türkiye'nin en çok gelişen şehirlerinden Kırıkkale'de "WAW 480" ile yeni bir dönem başlıyor. Waw Team sayesinde geleneksel değerlerimizin, modern çizgilerle uyumu göz kamaştırıyor.

Silivri WAW Marina yüzde 50 peşin 12 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

WAW Holding tarafından Silivri’de yükselecek olan WAW Marina yüzde 50 peşin 12 ay vade fırsatıyla satışta. WAW Marina nerede? WAW Marina'da hangi tip konutlar yer alıyor? İşte ayrıntılar...

Yükselen Team Grup Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Yükselen Team Grup Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yüksel Şahin tarafından kuruldu.

Inn Team Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Inn Team Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi Beşiktaş'ta Inna Noyın tarafından kuruldu.

Molla Team Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Molla Team Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da İbrahim Molla tarafından kuruldu.

Arena Team Danışmanlık Kargo Dış Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arena Team Danışmanlık Kargo Dış Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Acem ve Hasan Kadro tarafından kuruldu.

Atölye Team Partner İnşaat Ve Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atölye Team Partner İnşaat Ve Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Fuat Günay tarafından kuruldu.

Abdullah Burnaz Libya'da hastane inşa ediyor!

ABD Design Team'in sahibi Abdullah Burnaz, Türkiye'de birçok rezidans, ofis ve restoranın iç mimarlığını üstlendi ve ününe ün kazandırdı. Burnaz şimdi de Libya'da müteahhitliğe giriş yaptı.

Team Cadde Emlak Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Team Cadde Emlak Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Haluk Üçgüler ve Gökhan Kocabaş ortaklığında kuruldu.

Ave Team Company Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ave Team Company Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Behzad Rahımı Tamıjanı ve Iydasadat Elevınejad ortaklığında kuruldu.

Ant Team Organizasyon Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ant Team Organizasyon Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile H.Tayfun Alpay ve Arzum Altunbozar ortaklığında kuruldu.

Team Emlak Danışmanlığı Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Team Emlak Danışmanlığı Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdal İmrek tarafından kuruldu.

Ug Team Orion Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ug Team Orion Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Gökmen tarafından kuruldu.

Royal Team Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Royal Team Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 125 bin TL sermaye bedeli ile Aycan Özgen, Başak Nazcan aşçi, Erdal Bodur ve Şenol Akkök ortaklığında kuruldu.

Waw Team Haberi

Waw Team

Proje ismini 8 blok-480 dairesinden alan "WAW 480" sizlere sunduğu 4+1 daire seçeneklerinin yanısıra, 1500 metrekareden oluşan 21 farklı sosyal alanı ile WAW Home, sizlere ayrıcalıklı, geniş bir yaşam olanağı sağlıyor. Günün yorgunluğu atacağınız hamamınızdan, sağlıklı ve zinde kalmanızı sağlayacak spor komplekslerine, çocuklarınızın güvenle oynayacakları oyun alanlarından, misafirlerinizi en iyi şekilde ağırlayabileceğiniz misafir odanız ve mescit seçenekleri sizleri bekliyor. Kırıkkale ve Kızılırmak manzarasının yanı sıra konum uzaklıkları ile istediğiniz her şey ayağınıza geliyor. 



waw480.com



Gerçek Gazetesi





Bu haber Sabah Gazetesi'nde şöyle yer aldı:



Orta Anadolu'nun ve Türkiye'nin en çok gelişen şehirlerinden Kırıkkale'de "WAW 480" ile yeni bir dönem başlıyor. Proje ismini 8 blok-480 dairesinden alan "WAW 480" Kırıkkale ve Kızılırmak manzarasına sahip. Projenin açılışını Yahşiyan Belediye Başkanı Ahmet Sungur...