05 / 05 / 2024

kırıkkale Fİ ŞEHİR projesi

kırıkkale Fİ ŞEHİR projesi

Fİ Yapı tarafından Kırıkkale'de hayata geçirilen Fİ YAKA projesinin ismi Fİ ŞEHİR oldu. Projedeki konutların teslimleri bu yıl itibariyle başlıyor.

Fİ Yapı'dan açıklama geldi! Fİ Şehir Kırıkkale'de ikinci etabın teslimleri 30 Mayıs'ta başlıyor!

Fİ Yapı tarafından Kırıkkale'de hayata geçirilen Fİ Şehir Kırıkkale projesinde ikinci etap bloklar 30 Mayıs 2024 tarihinde teslim edilmesi planlanıyor. 

Kırıkkale'de son dakika arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Kırıkkale Belediye Başkanlığı, Kırıkkale Fabrikalar Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. işte detaylar...

TOKİ Kırıkkale projesi için beklenen gün sonunda geldi! Ucuz konut bekleyenler bu fırsatı sakın kaçırmayın!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kırıkkale projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Kırıkkale projesi için düğmeye bastı! Dikkat ucuz konut fırsatını sakın kaçırmayın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırıkkale projesi için düğmeye bastı. İşte proje ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Kırıkkale Belediyesi'nden arsa fırsatı! İhalesi 3 Ağustos'ta! Sakın kaçırmayın!

Kırıkkale Belediye Başkanlığı, Kırıkkale Fabrikalar Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 51 milyon 966 bin TL olarak belirlendi.

Kırıkkale Belediyesi 3 arsa satıyor! 3 bin TL'ye arsa fırsatı!

Kırıkkale Belediye Başkanlığı, Kırıkkale Fabrikalar Mahallesi'nde yer alan 3 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte ihale detayları...

Fİ Şehir Kırıkkale ne zaman teslim edilecek?

Fİ Yapı tarafından Kırıkkale'de hayata geçirilen Fİ Şehir Kırıkkale ne zaman teslim edilecek? İşte merak edilen o sorunun yanıtı...

Fi YAKA Kırıkkale projesinde teslimler bu yıl başlıyor!

İsmi Fİ ŞEHİR olarak değiştirilen Fi Yapı Kırıkkale projesi Fİ YAKA da teslimler bu yıl başlıyor. Projedeki 3+1 daireler 2020 yılında, 1+1 daireler ise 2021 yılında sahiplerine teslim edilecek.

TOKİ Kırıkkale Bahşılı kura sonuçları tam liste!

TOKİ Kırıkkale Bahşılı kura sonuçları tam liste halinde açıklandı. Dün kura yöntemiyle satışa çıkarılan projede yüzde 20 peşinatta kalan tutar için 240 ay vade fırsatı sağlanıyor.

Kırıkkale Bahşılı Emekli TOKİ Konutları kura çekilişi!

Kırıkkale Bahşılı Emekli TOKİ Konutları kura çekilişi 1 Şubat 2016 tarihinde düzenlenecek. Başvuruların sona erdiği projede 180 ay ya da 240 ay vade fırsatı sağlanıyor.

TOKİ Kırıkkale Bahşılı 4. Etap kura çekilişi ne zaman?

Daire fiyatlarının 66 bin 450 TL'den başladığı TOKİ Kırıkkale Bahşılı 4. Etap'ta 240 ay vade fırsatı sunuluyor. Peki TOKİ Kırıkkale Bahşılı 4. Etap kura çekilişi ne zaman?

Çankırı, Kastamonu ve Kırıkkale'de elektrik kesintisi! 16 Kasım 2014

Başkent Elektrik Dağıtım tarafından yapılan açıklamaya göre, planlı elektrik kesintisi programı kapsamında Çankırı, Kastamonu ve Kırıkkale'de 16 Kasım 2014 tarihinde elektrik kesintisi uygulanacak. İşte bölgeler...

Kırıkkale elektrik kesintisi! 15 Kasım 2014

Başkent Elektrik tarafından yapılan açıklamaya göre, planlı elektrik kesintisi programı kapsamında Kırıkkale merkezinde 15 Kasım 2014 tarihinde 5 saatlik elektrik kesintisi uygulanacak. İşte o bölgeler...

kırıkkale Fİ ŞEHİR projesi Haberi

kırıkkale Fİ ŞEHİR projesi

Kırıkkale'de 2012 yılında satışa sunulan Fİ YAKA projesinde yaşanan belirsizlikler sona erdi.

Fİ YAKA Kırıkkale daire sahipleri Derneği Başkanı Arslan Öztemir ve Yönetim Kurulu ile bir araya gelen Fİ Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan, konutlarının tekrardan yapılacağının sözünü verdi.

Kırıkkale'ye bir ekibini göndererek ofisini yeniden kuran Fİ Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan, yaşanan aksaklıklardan dolayı tüm mağdurlardan özür diledi.  Projede yer alan 3 oda 1 salon daireler 2020 yılında, 1 oda 1 salon daireler ise 2021 yılında bitirilerek sahiplerine teslim edilecek. Ayrıca hiç bir konut sahibinden ek ücret alınmayacak. Fİ YAKA konutlarının ismi de Fİ ŞEHİR olarak değiştirildi.

İlk etabında 10 ila 15 katlı 34 blok bulunan Fi Yaka Kırıkkale projesinin teslimlerinin 2014'te gerçekleştirilmesi planlanıyordu. İlk etabında 1,136 adet daire,...