01 / 05 / 2024

kırıkkale kat karşılığı inşaat

kırıkkale kat karşılığı inşaat

Kırıkkale İli Bahşılı Belediye Başkanlığı, Bahşılı Doğanay'da kat karşlığı konut ve dükkan inşa ettirecek. Söz konusu işin muhammen bedeli 9 milyon 585 bin TL olarak belirlendi.

Kat karşılığı anlaşması nedir? Kimler arasında yapılır?

Gayrimenkul alanında kullanılan ve belirli bir işlemi kapsayan kat karşılığı anlaşması önemli bir kavramdır. Bu anlaşma gayrimenkulde söz sahibi olan belirli kişiler arasında yapılır ve önemli bir amaç taşır. Peki kat karşılığı anlaşması nedir ve kimler arasında yapılır?

Kat karşılığı inşaat sözleşmesi nedir? Kat karşılığı inşaat sözleşmesi nasıl olmalı?

Kat karşılığı inşaat sözleşmesi, inşaat projesinde önem taşıyan bir sözleşme türüdür. Müteahhit ve mülk sahibi ile imzalanan bu proje için belirlenen bazı kurallar vardır. Peki kat karşılığı inşaat sözleşmesi nedir ve nasıl olmalıdır? Kat karşılığı inşaat sözleşmesi hakkındaki detaylar…

Kat karşılığı anlaşması nedir? Kat karşılığı anlaşmada nelere dikkat edilir?

Kat karşılığı anlaşması nedir? Kat karşılığı anlaşması ne anlama gelmektedir? Bu sorular çok sık sorulmaktadır. Peki Kat karşılığı anlaşması nedir?

Malatya Büyükşehir'den kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Malatya Battalgazi'de kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. Söz konusu ihale 26 Mayıs 2022 tarihinde saat 15:00'de gerçekleştirilecek...

Kırıkkale'de satılık 114 arsa! 4 bin 60 TL'den başlayan fiyatlarla...

Kırıkkale İl Özel İdaresi, Kırıkkale'de yer alan 114 arsayı 4 bin 60 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sundu...

Bursa Büyükşehir Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptıracak! Yatırımcılar dikkat!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bursa Yıldırım'da kat karşılığı inşaat yaptıracak. İşte yatırımcıların yakın markajına giren o ihale ilanı...

Türk Kızılay kat karşılığı bina yaptıracak!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa Haliliye'de kat karşılığı bina yaptıracak. İhale 12 Ekim 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Kırıkkale Delice TOKİ konutları satışa çıkıyor!

Kırıkkale'nin  Delice İlçesi Karabekir Mahallesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından inşa edilen 2.Etap TOKİ konutları satışa çıkarıldı. 

Kırıkkale'ye yaşlı bakım ve huzurevi yapılması meclis gündeminde!

Kırıkkale'ye yaşlı bakım ve huzurevi yapılması meclis gündemine taşındı. MHP'li Öztürk, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Kırıkkale Keskin projesi bugün ihaleye çıkıyor!

Kırıkkale İli, Keskin İlçesi, Bozkurt Mahallesi, 124 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Kırıkkale Keskin 124 konut ihalesi yarın!

Kırıkkale İli, Keskin İlçesi, Bozkurt Mahallesi, 124 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Kırıkkale 124 konut ihalesi 13 Kasım'da!

Kırıkkale İli, Keskin İlçesi, Bozkurt Mahallesi, 124 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 13 Kasım 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Karabük'te 16.6 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Karabük Belediye Başkanlığı, Bayır Mahallesi'nde 16 milyon 594 bin 442 TL bedelle  kat karşılığı inşaat işi ihale edecek. İhale 26 Ekim 2020 tarihinde yapılacak.

kırıkkale kat karşılığı inşaat Haberi

kırıkkale kat karşılığı inşaat

KAT KARŞILIĞI YAPTIRILACAK OLAN KONUT + DÜKKAN İNŞAATI İŞİ İHALE EDİLECEKTİR


Kırıkkale İli Bahşılı Belediye Başkanlığından:


Kırıkkale İli, Bahşılı İlçesi, Doğanay Mahallesinde bulunan, mülkiyeti Bahşılı Belediyesine ait aşağıda işin adı, imar ve inşaat durumları belirtilen taşınmaz üzerinde, kat karşılığı yaptırılacak olan Konut + Dükkan İnşaatı işi, şartnamesi esasları dahilinde 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 45. maddesine göre açık teklif usulü ile ihaleye çıkartılmıştır.

İli:Kırıkkale

İlçesi: Bahşılı

Mahallesi:Doğanay

Ada/ Parsel:1925 ada 2 parsel,

Alanı:12.492,00 m²

Bürüt İnşaat Alanı:26.332,20 m²

İşin adı / Kullanım şekli: Konut + Dükkan

1 - İhale 04/09/2015 Cuma günü saat 10:00’da Hüseyin Onbaşı Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi No:23 Bahşılı/KIRIKKALE adresinde Belediye Encümenince yapılacaktır.

Projesi Belediyemizce hazırlanmış olup,  A Blok, B blok, C Blok ve D Blok olmak üzere toplam 208 dairelik iş ihale edilecektir.  2886 sayılı...