04 / 05 / 2024

kırıkkale toki sorunları

kırıkkale toki sorunları

Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Yahşihan, Yenişehir ve Yenimahalle'de yaptırılan konutlarda oturan mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

TOKİ Kırıkkale Merkez 2023 kuraları yarın çekiliyor! Kırıkkale TOKİ kura sonucu sorgulama detayları!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırıkkale Merkez Yuva Mahallesi projesinin kuraları yarın çekilecek. İşte Kırıkkale TOKİ kura sonucu sorgulama detayları...

TOKİ Kırıkkale Delice başvuru tarihleri belli oldu! Kırıkkale TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırıkkale Delice projesi için başvuru tarihleri belli oldu. Peki Kırıkkale TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak? İşte detaylar...

Kırıkkale TOKİ kura sonuçları 22.12.2021!

Kırıkkale TOKİ kura sonuçları 22.12.2021 haberimizde yer alıyor. İşte Kırıkkale TOKİ kura sonuçları 22.12.2021 ve proje detayları...

TOKİ Kırıkkale Yenimerkez 1. Kısım 2. Etap konutları mecliste!

CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, Kırıkkale'de inşa edilen 1. kısım 2. etap TOKİ konutlarının sorunlarına ilişkin soru önergesi verdi. 

TOKİ Kırıkkale Millet Bahçesi yarın ihaleye çıkıyor!

Kırıkkale Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ Kırıkkale Delice Çerikli 2. Etap kura sonuçları 6 Mayıs!

TOKİ Kırıkkale Delice Çerikli 2. Etap kura sonuçları 6 Mayıs haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Kırıkkale Delice Çerikli 2. Etap kura sonuçları 6 Mayıs ve TOKİ Kırıkkale Delice kura sonucu listesi...

TOKİ Kırıkkale Delice Çerikli kura çekilişi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırıkkale Delice 2. Etap projesindeki 95 adet konutun kura çekilişi bugün yapılacak.

TOKİ Kırıkkale Yuva Mahallesi başvuruları 30 Haziran'da sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırıkkale Merkez Yuva Mahallesi projesi için başvuru dönemi 30 Haziran'da sona erecek.

TOKİ Kırıkkale Çelebi projesi satışa çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırıkkale Çelebi 2020 projesi için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

TOKİ Kırıkkale Çelebi 2020 başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırıkkale Çelebi  2020 projesi yarın itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ'den Kırıkkale'ye millet bahçesi müjdesi!

Kırıkkale Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 13 Mayıs 2020 tarihinde yapılacak.

TOKİ Kırıkkale Çelebi başvuru tarihleri 2020!

TOKİ Kırıkkale Çelebi başvuru tarihleri 2020 haberimizde yer alıyor. TOKİ Kırıkkale Çelebi projesinde 1 adet konuta yer veriliyor.

TOKİ Kırıkkale Çelebi 2020 başvuruları 30 Mart'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırıkkale Çelebi 2020 projesi için başvurular 30 Mart'ta başlıyor.

kırıkkale toki sorunları Haberi

kırıkkale toki sorunları

Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Yahşihan, Yenişehir ve Yenimahalle'de yaptırılan konutlarda oturan mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Burada vatandaşların sorunlarını dinleyen Kolat, "Sizleri asla mağdur etmeyiz, her zaman yanınızdayız" dedi.

MÜDÜRLERE TALİMAT VERDİ 

Yahşihan, Yenişehir ve Yenimahalle'de Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yaptırılan bazı konutlarda yaşanılan sıkıntı sonrası Vali Ali Kolat, burada yaşayan mahalle halkıyla bir araya geldi. Ziyarette vatandaşların sorunlarını dinleyen Kolat, gerekli çalışmaların yapılması konusunda ilgili birim müdürlerine talimat verdi.

SORUNLARIN GİDERİLMESİNİ SAĞLAYACAĞIZ 

İlk olarak Yenimahalle TOKİ'yi ziyaret eden Vali Kolat'a Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Okan Şahin'de eşlik etti. Burada vatandaşların taleplerini ve sorunları dinleyen Kolat, problemlerin giderilmesi konusunda yardımcı olacağını dile getirdi. Daha sonra Yahşihan bölgesinde bulunan Yahşihan TOKİ ve Hacıbey TOKİ'yi ziyaret eden...