02 / 05 / 2024

Kırkareli Üsküp yatırımları

Kırkareli Üsküp yatırımları

Kırkareli Üsküp Belediye Başkanı Hüseyin Kasap, 65 bin metrekarelik arazinin imara açıldığını duyurdu. Kasap, "Açtığımız imar alanları ile Beldemizi büyütüyoruz. Modern yapılaşmanın önünü açıyoruz" dedi.

Anser Partners Mimarlık Ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi Kuruldu!

Anser Partners Mimarlık Ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi Beykoz'da Nilüfer Lafiş ve Anastasiia Sergici ortaklığında kuruldu.

Akbük Kuştur Turizm Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Akbük Kuştur Turizm Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi Kadıköy'de Mehmet Karışan tarafından kuruldu.

Ege Kıyıları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ege Kıyıları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şeyh Şamil Çağlar tarafından kuruldu.

Kamunun konut yatırımları azaldı mı?

Dünya Gazetesi köşe yazarı İsmet Özkul, bugünkü köşesinde kamunun konut yatırımlarını kaleme aldı. İşte İsmet Özkul'un 'COVID-19 yılında kamu yatırımlarındaki garip denge' başlıklı yazısı...

Hatay'da hastane yatırımları hız kesmiyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay'daki sağlık tesisi ve hastane yatırımlarının son durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu.

Yastık altı yatırımlar konuta gitti!

Konut kredisinde yüksek faizlere rağmen konut satışlarında artış devam etti. Gayrimenkul temsilcileri yastık altı döviz yatırımlarının konuta gittiğini dile getirdi. 

Gölcük'te dev sağlık yatırımları tek tek tamamlanıyor!

Gölcük'te yapımına başlanan dev sağlık yatırımları tek tek hayata geçiriliyor. Gölcük 112 Acil Servis binası ve Yeni Mahalle Sağlık Kompleksi tamamlanıp hizmete açıldı.

Kırsal Ekonomik Altyapı Yatırımlarının Desteklenmesine İlişkin Karar!

Kırsal Kalkınma Destekleri Kapsamında Tarıma Dayalı Ekonomik Yatırımlar ve Kırsal Ekonomik Altyapı Yatırımlarının Desteklenmesine İlişkin Karar bugünkü 2800 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Mitaş Endüstri yatırımlarını küresel ölçekte genişletecek!

Çelik yapıların tasarımı, imalatı, galvaniz kaplanması, boyanması, montajı ve taahhüdü gibi alanlarda hizmet sağlayan Mitaş Endüstri, dünyanın 5 kıtasında 135'ten fazla ülkeye ihracat yapıyor. Mitaş Endüstri, gelecek 5 yılda yatırımlarını küresel ölçekte genişletmeyi amaçlıyor...

Kayseri Büyükşehir 2020 yatırımları masaya yatırıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, dört ilçenin belediye başkanları ile yatırım koordinasyon toplantısında buluştu.

2020 yatırımları için yaklaşık 52 milyar lira ayrıldı!

Merkezi yönetim bütçesinden bu yılki yatırımlar için yaklaşık 52 milyar lira ayrıldı, en yüksek pay ise 8,4 milyar lira ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının oldu.

Silivri'nin eğitim ve sağlık yatırımları masaya yatırdı!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, belediye meclisi Şubat ayı 2.birleşiminde ilçe genelindeki eğitim ve sağlık yatırımları masaya yatırdı.

Kırıkkale'ye yapılan yatırımlar meclis gündeminde!

Kırıkkale'ye yapılan yatırımlar ile yatırımların artırılması için yapılan çalışmalar meclis gündemine taşındı. MHP'li Öztürk, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kırkareli Üsküp yatırımları Haberi

Kırkareli Üsküp yatırımları

Kabul edilen imar değişikliği planı ile Üsküp Beldesinde 65 bin metrekarelik alanın imara açıldığını ifade eden Başkan Kasap "İmara açtığımız 65 bin metrekarelik alanın 19 bin 600 metrekarelik kısmının TOKİ'nin toplu konut projesine tahsis ettik. Bunun dışında kalan kısımda vatandaşlarımız çağdaş ve modern binalar inşa edebilecekler. Aşağımız imar alanları ile Beldemizi büyütüyoruz. Modem yapılaşmanın önünü açıyoruz' dedi. Konuyla ilgili açıklamasına devam eden Başkan Hüseyin Kasap "Beldemizin imar planı 1989 yılında yapılmışa. 19S9 yılından bu zamana kadar çok şey değişti. Üsküp Beldesi büyüdü, gelişti. Yaşam standartlarımız ve beklentilerimiz de değişti. Artık eski imar planı içerisinde bulunan yerlerde çok sağlıklı yapılar bulunmuyor. Bununla birlikte çok sayıda tarihi ve kültürel mirasımız da bu imar planının içerisinde kalıyor. Çağımıza uygun modern ve çağdaş...