03 / 05 / 2024

Kırklareli Babaeski arsaları

Kırklareli Babaeski arsaları

Babaeski Belediye Başkanlığından tarafından Kırklareli ili Babaeski ilçesinde yer alan arsa satışa çıkarıldı. Arsanın bedeli 3 milyon 433 bin 350 TL.

İstanbul ve Kırklareli'de son dakika arsa fırsatı!

İstanbul ve Kırklareli'de yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Arsaların satış ihaleleri 20 Mart tarihinde gerçekleştirilecek.

Kırklareli Belediyesi'nden satılık imarlı 4 arsa! 

Kırklareli Belediye Başkanlığı, Kırklareli Karacaibrahim Mahallesi'nde yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 20 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Kırklareli Belediyesi’nden arsa fırsatı! 4 arsa satılacak!

Kırklareli Belediyesi tarafından 4 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsalar 20 Kasım 2023 Pazartesi günü saat 15.00’da ihale yoluyla satılacak.

Gürses Arsa Kırklareli Çengerli hemen teslim tapu fırsatıyla satışta! Yeni proje! 

Gürses Arsa Kırklareli Çengerli'de arsa satışları başladı. Peki Gürses Arsa Kırklareli Çengerli'de fiyatlar ne kadar? Arsaların büyüklükleri kaç metrekare? İşte merak edilenler... 

Trakya’da arsa satışları patladı, fiyatlar dörde katlandı! Kırklareli köylerinde bile arsaların metrekaresi bin 500 TL!

Olası Marmara depremi korkusuyla güvenli bina ve zemin arayışına giren İstanbullular Trakya’ya göç ediyor. Bölgeye artan talep ile birlikte arsa satışları da dörde katlandı. Kırklareli’nin köylerinde bile arsaların metrekare fiyatları bin 500 liraya dayandı.

TOKİ Kırklareli Babaeski projesi için tarih belli oldu! 111 yeni konut için bu tarihe dikkat!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kırklareli Babaeski projesi için tarih belli oldu. 111 yeni konut için bu tarihe dikkat...

TOKİ'den Kırklareli Babaeski'ye 91 konutluk yeni proje!

Yeni yatırımlar için start veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırklareli projesinin ihalesini 25 Kasım tarihinde gerçekleştirecek.

Kırklareli Babaeski’ye TOKİ geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırklareli Babaeski Projesi’nin ihalesi için düğmeye bastı. İşte detaylar…

TOKİ Kırklareli Babaeski’de 240 ay vadeli sosyal konut!

Tarihinin en büyük konut projesini yapmak adına kolları sıvayan TOKİ 2022 detayları açıklanmaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da geçtiğimiz gün TOKİ 2022 Sosyal Konut Projesinin detayları hakkında konuştu. Peki, TOKİ Kırklareli Babaeski Sosyal Konut Projesi detayları nedir?

Kırklareli'de 67 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık arsa fırsatı! Şimdi bakın!

Kırklareli İl Özel İdaresi, Kırklareli ili, Lüleburgaz ve Babaeski ilçelerinde yer alan 6 arsayı satıyor. İşte o arsaların fiyatları ve büyüklükleri...

Kırklareli Babaeski'de 13.4 milyon TL'ye icradan satılık 13 tarla!

T.C. Babaeski İcra Dairesi, Kırklareli ili, Babaeski ilçesinde 13 tarlayı 13 milyon 441 bin 759 TL'ye satıyor...

Kırklareli Babaeski'de 15.6 milyon TL'ye icradan satılık 13 gayrimenkul!

T.C. Babaeski İcra Dairesi, Kırklareli ili, Babaeski ilçesi, Erikleryurdu Mahallesi'nde yer alan 13 gayrimenkulü 15 milyon 593 bin 692 TL'ye satıyor...

Kırklareli Babaeski'de 8.2 milyon TL'ye satılık 3 arazi!

Babaeski Kaymakamlığı İlçe Milli Emlak Şefliği, Kırklareli Babaeski'de yer alan 3 adet arsayı 8 milyon 160 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Kırklareli Babaeski arsaları Haberi

Kırklareli Babaeski arsaları


Babaeski Belediye Başkanlığından tarafından Kırklareli ili Babaeski ilçesinde yer alan arsa satışa çıkarıldı. Arsanın bedeli 3 milyon 433 bin 350 TL. Kırklareli Babaeski arsasının satış ilanı resmi gazetede yayınlandı.



Mülkiyeti Babaeski Belediyesi adına kayıtlı; Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü’nün 01/06/2016 tarih ve 554 sayılı görüşüne bağlı olarak Taşkın sorunu bulunmayan Bahçeli Kargir Mezbahane ve Arsasının aşağıdaki tapu kayıtları, muhammen bedeli ve geçici teminat miktarı belirtilen taşınmaz malın Belediye Başkanlığının 09/11/2016 tarih ve E.2789 sayılı onayı ile 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35/a (Kapalı Teklif Usulü) maddesine göre satılacaktır.

İli                               :  Kırklareli

İlçesi                          :  Babaeski

Mahalle/Köyü  ...