23 / 07 / 2024

kırklareli değirmencik köyü ev yangını

kırklareli değirmencik köyü ev yangını

Kırklareli Değirmencik köyünde yalnız yaşayan Havva Kocaman' ın ( 80 ) evinde, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Çıkan yangında alzheimer hastası yaşlı kadın hayatını kaybetti...

Ne İstanbul ne İzmir! Türkiye’de satılık konutlarda en fazla değer artışı yüzde 172 ile o ilde!

Endeksa tarafından açıklanan Mayıs 2023 verilerine göre, Türkiye’de son 1 senede satılık konutlarda en fazla değer artışı yüzde 172’lik artışla Kırklareli’de, kiralık konutlarda ise en fazla değer artışı yüzde 249’luk artışla Hatay ve Malatya’da gerçekleşti. 

TOKİ'den Kırklareli'de 2 kampanya!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut üretecek olan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırklareli'de 2 yeni kampanyaya başladı. Kırklareli Lüleburgaz ve Pehlivanköy'de 250 konut inşa edecek olan TOKİ, projeler için talep toplamaya geçtiğimiz günlerde başladı.

Kırklareli'de inşaat sektörü canlı!

2007 yılından bu yana gelişimi çok hızlı şekilde devam eden ilimiz Kırklareli'de, inşaat sektörünün karınca gibi çatıştığı gözlerden kaçmıyor.

Kırklareli'de inşaat sektörü durmak bilmiyor!

Kırklareli'de inşaat sektörü dur durak, bilmiyor. Sayıları hızla artan inşaat yapımı kışında ara vermeden devam ediyor. Kırklareli Merkez'de ve İstasyon altında inşaat yapacak alan kalmayınca, müteahhitler şehre uzak alanlara yöneldi.

Kırklareli'de inşaat sektörü durma noktasına geldi!

Özellikle Kırklareli Üniversitesinin kurulmasıyla birlikte daha da büyüyen ve günden güne gelişen Kırklareli'de, ilkbahar aylarıyla birlikte başlayan yeni yapı inşaatları, kış aylarının gelmesiyle birlikte durma noktasına geldi.

Kartepe'de köy kadınlarına turizm eğitimi verildi!

Kartepe Belediyesi tarafından Ekolojik ve Sağlıklı Yaşam Köyü Ketenciler'de yürütülen "Bir Başka Yaşam Mümkün" adlı proje dahilinde Ekoköy'deki girişimci köy kadınlarına turizm eğitimleri verilmeye başladı.

Tabakhane'de 340 bina yıkıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile TOKİ'nin ortaklaşa gerçekleştirdiği Tabakhane Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yıkım çalışmaları 2014'ün son gününde de devam etti. Trabzon Tabakhane'de 340 bina yıkıldı!

Fethiye Hillside Beach Club Tatil Köyü değerleme raporu!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., portföyünde bulunan Fethiye Hillside Beach Club Tatil Köyü'ne ait gayrimenkul değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte değerleme raporu...

Kadıköy'de lodos köprünün korkuluklarını yıktı!

Kadıköy'de lodos köprünün korkuluklarını yıktı. Kadıköy' de şiddetli lodos nedeniyle tren yolu üst geçidinin korkulukları yola düştü, üst geçidin altında park halindeki otomobil zarar gördü.

Tunceli'de 67 köy yolu ulaşıma kapandı!

Tunceli’de iki günden bu yana etkili olan kar yağışı nedeniyle il genelinde 67 köy yolu ulaşıma kapandı. Tunceli’de özellikle Pülümür, Ovacık, Nazımiye, Hozat ve Mazgirt ilçelerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle 67 köy yolu ulaşıma kapandı...

Yenitepe Kadıköy'de 1100 daire 2016'da teslim edilecek!

Fikirtepe'de yükselen Yenitepe Kadıköy evleri 467 bin lira'dan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Nuhoğlu ve Gülsa İnşaat tarafından inşa edilen projenin 2016 yılında teslim edilmesi planlanıyor.

Zekeriyaköy Köy projesi değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ile ilgili olarak Köy projesine ilişkin değerleme raporunu açıkladı.

Siirt'te 4 köyün ismi değişti!

Siirt'in Tillo ve Kurtalan ilçelerine bağlı 4 köyün ismi İçişleri Bakanlığının onayıyla eski isimleriyle değiştirildi. Valilikten yapılan açıklamada, isim değişikliğinin İçişleri Bakanlığının onayıyla gerçekleştirildiği belirtildi.

kırklareli değirmencik köyü ev yangını Haberi

kırklareli değirmencik köyü ev yangını


Kırklareli'de bir evde çıkan yangında alzheimer hastası yaşlı kadın hayatını kaybetti.


Değirmencik köyünde yalnız yaşayan Havva Kocaman'ın (80) evinde, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.


Çevredeki vatandaşlar tarafından haber verilmesi üzerine olay yerine gelen Kırklareli Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri yangını söndürdü.


112 Acil Sağlık ekipleri hareketsiz yatan Kocaman'ın öldüğünü belirledi. Kocaman'ın cesedi kırklareli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.


Başlatılan soruşturma...