06 / 07 / 2024

kırklareli kale kent turizm tesisi ne zaman açılacak

kırklareli kale kent turizm tesisi ne zaman açılacak

Kırklareli’ye bağlı Vize Belediyesinin önemli ve büyük projelerinden birisi olan, Mehmet Akif Mahallesindeki Vize Belediyesi “Kale Kent Turizm Tesisi” binasının temel atma töreni yapıldı...

Kırklareli’nde sağlık kompleksi inşa ediliyor!

Kırklareli Valiliği, kent genelinde sağlık kompleksi inşası için çalışmalara başladı.

Kırklareli Kent Evi'nin restorasyonu ne zaman bitecek?

Kırklareli Yayla mahallesinde 20 Nisan 2015 tarihinde restorasyon çalışmalarına başlanan ve bitiş tarihi 4 Ağustos 2016 olarak belirlenen Kent Evi'nin restorasyonu hala bitmedi.

Kale Kent Beykent daire fiyatları!

Kale Kent Beykent daire fiyatları peşin ödemelerde 285 bin TL'den başlıyor. Kale Kent Evleri 2. etap teslimlerinin Aralık ayında yapılması planlanıyor...

Kale Kent Beykent satılık daire!

Kale Kent Beykent satılık daire fiyatları 280 bin liradan başlıyor. Kale Kent Evleri projesinde ikinci etap teslimleri bu yıl aralık ayında yapılacak...

Kırklareli Yayla Kent Kültür Evi Projesi ne durumda?

Trakya Kalkınma Ajansı Küçük Ölçekli Alt Yapı Mali Destek Programı kapsamında hazırlanan Kent Kültür Evi Projesi’nin inşaatında çalışmalar devam ediyor.

Beylikdüzü Kale Kent'te fiyatlar 280 bin TL'den başlıyor!

İstanbul Avrupa yakasında Beylikdüzü'nde hayata geçirilmekte olan ve ilk etabının Aralık ayında teslim edileceği Kale Kent projesinde 48 ay vade farksız taksit fırsatı devam ediyor.

Liv Yapı Kale Kent satılık daire!

Liv Yapı Kale Kent satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Birinci etap teslimleri bu yıl sonunda gerçekleşecek olan proje İstanbul Beylikdüzü'nde inşa ediliyor.

Kale Kent Beylikdüzü satılık daireler!

Kale Kent Beylikdüzü satılık daireler 280 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Gül İnşaat Liv Yapı ve 3S Kale imzası taşıyan projede toplam 1.471 adet konut bulunuyor.

Kale Kent Beylikdüzü kampanyası!

Kale Kent Beylikdüzü kampanyası kapsamında peşinde yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. Toplamda 1.471 adet dairenin yer aldığı projede teslimlerin ilk etapta 2015 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Beylikdüzü Kale Kent Evleri teslim tarihi!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje Gül inşaat Liv Yapı ve 3S Kale tarafından inşa ediliyor. Beylikdüzü Kale Kent Evleri teslim tarihine göre ilk etap teslimlerinin bu yıl Eylül ayında yapılacak.

Kale Kent Beylikdüzü ödeme planı!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık göstererek dizayn edildiği projede 1,471 tane daire bulunuyor. Kale Kent Beylikdüzü ödeme planı kapsamında peşinatta yüzde 10 indirim uygulanıyor.

Beylikdüzü Kale Kent satılık ev!

İlk etap teslimlerinin bu yıl Eylül ayında yapılacağı proje Gül inşaat Liv Yapı ve 3S Kale tarafından inşa ediliyor. Beylikdüzü Kale Kent satılık ev tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Kale Kent Beylikdüzü satılık!

Kale Kent Beylikdüzü satılık daire fiyatları 280 bin TL'den başlangıç gösteriyor. İlk etabı 863 konut, 2. etabı ise 608 konuttan meydana gelen KaleKent Beylikdüzü projesinde toplam 1471 daire bulunuyor.

kırklareli kale kent turizm tesisi ne zaman açılacak Haberi

kırklareli kale kent turizm tesisi ne zaman açılacak


Temel atma törenine Kırklareli Vali Yardımcısı İsmail Gültekin, Vize Kaymakamı Murat Duru, Vize Belediye Başkanı Selçuk Yılmaz, Çevre İlçe ve Belde Belediye Başkanları, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri, Daire Müdürleri, köy ve mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Kırklareli Vali Yardımcısı İsmail Gültekin tesisin Trakya’nın tek Sakin Şehri Vize ilçesine yakışan tesis olacağını ifade etti.


Vize Kaymakamı Murat Duru ise ilçeye kazandırılan proje için Başkan Yılmaz’ı kutlayarak, “Mülki İdare Amirleri görev yaptığımız yerlerde Belediyeler ve diğer kuruluşlar ile birlikte o ilçe için, ilçede yaşayan vatandaşlar için neler yapılması gerektiği konularında araştırmalar yaparız. Bende Vize’de göreve başladığımda görüştüğüm Belediye Başkanı Selçuk Yılmaz ile ilçemizin çevreye zarar vermeyen küçük ölçekli sanayi tesisleri, eğitim ve turizm alanında...