28 / 07 / 2024

kırklareli kalker ocağı işletilmesi

kırklareli kalker ocağı işletilmesi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Kalker Ocağı işletilmesi için halkın katılım toplantısı düzenleniyor...

Konya Selçuk'ta 10.6 milyon TL'ye icradan satılık kalker ocağı!

Konya 9. İcra Dairesi Müdürlüğü, Konya ili, Selçuklu ilçesi, 8718 parsel, Sille Mahallesi'nde yer alan 108 bin 43 metrekare alanlı kalker ocağını 10 milyon 612 bin 70 TL'ye icradan satıyor...

Tekirdağ Kalker Ocağı ve Kırma Eleme Tesisi'nin ÇED toplantısı 16 Mart'ta!

Tekirdağ Şarköy'de kurulması planlanan 2-A Grubu Kalker Ocağı ve Kırma Eleme Tesisi projesinin ÇED toplantısı 16 Mart günü saat 13:00'da gerçekleşecek.

Bursa Nilüfer Kalker Ocağı Projesi'nin ÇED toplantısı 23 Şubat'ta!

Bursa Nilüfer'de yapılması planlanan Kalker Ocağı Kırma, Eleme Tesisi Kapasite Artışı projesi için ÇED toplantısı 23 Şubat'ta gerçekleşecektir.

Kırklareli'nde taşocağı projesinin ÇED kararı iptal edildi!

Kırklareli’nde doğayı tahrip eden taşocağı için valiliğin verdiği ‘ÇED gerekli değil’ kararını mahkeme ‘yaşam hakkına aykırı’ diyerek iptal etti.

Gümüşhane Kalker Ocağı ve Kırma Tesisi'nin ÇED toplantısı 11 Ağustos'ta!

Aşkale Çimento Sanayi T.A.Ş., Gümüşhane İli, Merkez İlçesi, İkisu Köyü ve Torul İlçesi'nde 2-C Grubu Patlatmalı Kalker Ocağı ve Kırma-Eleme Tesisi yapmayı planlıyor. Projenin ÇED toplantısı 11 Ağustos'ta Kardeşler Kırathanesi'nde yapılacak.

Bolu Kalker Ocağı Kırma Eleme Tesisi projesinin ÇED toplantısı 28 Temmuz'da!

Bolu İli, Merkez İlçesi, Çaygökpınar Köyü civarında bulunan 2-A Grubu Kalker Ocağı Kırma Eleme Tesisi projesinin yapılması planlanmaktadır. Projenin ÇED toplantısı 28 Temmuz'da yapılacak.

Sinop Ayancık'ta maden ocağı projesi protesto edildi!

Sinop'un Ayancık ilçesine bağlı Çaylıoğlu Köyü’nde Mitto isimli firmanın kurduğu kalker ocağı tesisine tepki gösteren köylüler, taşocağına karşı direniş çadırı kurdu.

Ankara Kalker Ocağı ve Kırma Eleme Tesisi'nin ÇED toplantısı 11 Temmuz'da!

Ankara İli, Çubuk İlçesi, Aşağıobruk tarafında yapılacak olan Kalker Ocağı ve Kırma Eleme Tesisi Kapasite Artışı projesinin ÇED toplantısı 11 Temmuz'da yapılacak.

Adana Ceyhan'da Kalker Ocağı ve Kırma Eleme Tesisi'nin ÇED toplantısı 21 Temmuz'da!

Adana İli, Ceyhan İlçesi, Adatepe Köyü tarafında yapılacak olan Kalker Ocağı, Kırma-Eleme Tesisi'nin Kapasite artış projesinin ÇED toplantısı 14 Temmuz Salı günü yapılacak.

Hatay Yayladağı'nda Kalker Ocağı Kırma Tesisi yapılacak!

Hatay İli, Yayladağı İlçesi, Yukarıokçular Mahalle'si tarafında yapılacak olan Kalker Ocağı, Kırma-Eleme Tesisi'nin Kapasite artış projesinin ÇED toplantısı 21 Temmuz Salı günü yapılacak.

Bursa İnegöl'de kalker ocağı ve kırma tesisi kurulacak!

Bayraktaroğlu İnş. tarafından Bursa'nın İnegöl İlçesinde, kalker ocağı ve kırma-eleme tesisi projesinin yapılması planlanmakta. Projenin, halkın katılım toplantısı 21 Haziran saat 14:00'da gerçekleşecek.

Malatya Kalker Ocağı ve Kırma Eleme Tesisi Alan ve Kapasie Artışı'nın ÇED toplantısı 7 Nisan'da!

Malatya İli Yeşilyurt İlçesi'nde yer alan Kalker Ocağı ve Kırma Eleme Tesisi Alan ve Kapasite Artışı projesinin ÇED toplantısı 7 Nisan günü saat saat 10:30'da gerçekleşecek.

Manisa Kalker Ocağı ve Kırma-Eleme Tesisi projesinin ÇED toplantısı 5 Ocak'ta!

Manisa Akhisar'da yer alan Kalker Ocağı ve Kırma-Eleme Tesisi Kapasite Artışı Projesi'nin yapılmasına ilişkin ÇED toplantısı 5 Ocak 2016 günü 13:30'da gerçekleşecek.

kırklareli kalker ocağı işletilmesi Haberi

kırklareli kalker ocağı işletilmesi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Limak Batı Çimento San. ve Tic. A.Ş. tarafından Kırklareli ili Pınarhisar ilçesi Kalker Ocağı işletilmesi için halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak üzere halkın katılım toplantısı 23 Temmuz 2013 tarihinde düzenlenecek.


Duyurunun detayı için