05 / 05 / 2024

Kırklareli satılık daireler

Kırklareli satılık daireler

Kırklareli İli Merkez'de yer alan 5 katlı bina Kırklareli İcra Dairesi tarafından 26 Haziran 2015 günü saat 12:00 ile 12:10 arasında ihale ediliyor.

Kırklareli Vize'deki Monopetra Otel ve arsası satılıyor! İhalesi 17 Temmuz'da! 

Kırklareli Vize Belediye Başkanlığı, Kırklareli ili, Vize ilçesi Mehmet Akif Mahallesi'nde yer alan otel ve arsası satılıyor. Peki Vize'de yer alan Monopetra Otel'in ve arsasının fiyatı ne kadar? 

Kırklareli'de 67 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık arsa fırsatı! Şimdi bakın!

Kırklareli İl Özel İdaresi, Kırklareli ili, Lüleburgaz ve Babaeski ilçelerinde yer alan 6 arsayı satıyor. İşte o arsaların fiyatları ve büyüklükleri...

Kırklareli'nde 16.6 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Kırklareli İli, Lüleburgaz İlçesi, Celaliye köyü mevkiinde yer alan imarlı arsa ve fabrika binası icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan fabrika için 16 milyon 668 bin 729 TL bedel isteniyor. 

Kırklareli'nde 16.6 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Kırklareli İli, Lüleburgaz İlçesi, Celaliye Köyü'nde yer alan fabrika ve arsa vasıflı gayrimenkul 16 milyon 668 bin 729 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

İstanbul Avrupa Yakası ucuz satılık daireler 2017!

İstanbul Avrupa Yakası'nda ucuz daire arayanlar için "İstanbul Avrupa Yakası ucuz satılık daireler 2017" başlıklı haberimizde konut projelerini inceledik. Avrupa Yakası'nda daire fiyatları 287 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Kırklareli Lüleburgaz 4.9 milyon TL'ye satılık arsa!

Milli Emlak Müdürlüğü, Kırklareli İli Lüleburgaz ilçesi Kurtuluş Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 4 milyon 950 bin TL olarak belirlendi.

TOKİ Emekli Eskişehir Tepebaşı satılık daireler!

TOKİ Emekli Eskişehir Tepebaşı satılık daireler için kura tarihinin 22 Nisan 2016 gününde yapılacak. Toplam 250 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı projede başvuru dönemi bitti.

TOKİ Bilecik Bozüyük satılık daireler!

Başvuru döneminin başladığı Emekli TOKİ Bilecik Bozüyük Evleri projesinde ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanıyor. TOKİ Bilecik Bozüyük satılık daireler 2+1 şeklinde dizayn edildi.

Avcılar Bizim Evler 6 satılık daireler!

Avcılar Bizim Evler 6 satılık daireler 2+1'den 5+1'e kadar farklı tipte tasarlandı. İhlas Yapı imzası ile hayata geçirilen projede 30 ay vade farkı olmadan taksit imkanı sağlanıyor.

Kayseri Mimarsinan TOKİ satılık daireler!

Kayseri Mimarsinan TOKİ satılık daireler 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Kura satışlarının 6 Mayıs 2016 tarihinde gerçekleşeceği projede başvurular T.C Ziraat Bankası A.Ş. tarafından yürütülecek.

DKY İnşaat DKY On satılık daireler!

DKY İnşaat DKY On satılık daireler 1,5+1 ve 2,5+1 şeklinde tasarlandı. İstanbul Kağıthane'de yükselen projede kredi ödemelerine teslimden sonra başlanıyor.

Yakacık Hill Kartal satılık daireler!

Yakacık Hill Kartal satılık daireler 1+1, 2+1, 3+1 ve 3+1 ara kat dubleks şeklinde tasarlandı. Firma bünyesinde 36 ay vade uygulanan proje 2 blok halinde inşa ediliyor.

Ritim İstanbul Cevizli satılık daireler!

Ritim İstanbul Cevizli satılık daireler 2016 yılı Kasım ayında teslim edilecek. 32 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilen projede 60 ay 0 faiz avantajı devam ediyor.

Kırklareli satılık daireler Haberi

Kırklareli satılık daireler


Kırklareli İli  Merkez'de yer alan 5 katlı bina Kırklareli İcra Dairesi tarafından  3 milyon TL bedelle satılıyor. Taşınmazın satışı açık arttırma usulüyle yapılacak. 


Özellikleri : Kırklareli İl, Merkez İlçe, 257 Ada No, 14 Parsel No, Karakaş Mah. Hapishane Cadde mevkii, Taşınmaz üzerinde 5 katlı bina olup tapuda kat mülkiyetine dönüştürülmediği 56 m2 bodrum üzerinde Zemin Katta 112,50 m2 Dükkan mevcut olup İç Zemini Granit Mermer ile Döşeli olup Kapı ve pencere doğramaları alüminyumdur. Tavan asma tavan olup duvarları plastik badanalıdır. 


1-2-3-4 normal katlarda ise 1 er daire mevcut olup her bir 117,00 m2 daire 2 Oda, Saloın, Mutfak, Antre, Banyo, Tuvalet ve iki adet balkon bölümlerinden ibarettir. Salon ve oda zeminleri parke ile ıslak hacimlerin zeminleri ise seramik ile döşelidir. Tavan...