14 / 05 / 2024

Kırklareli ulaşım sorunu

Kırklareli ulaşım sorunu

Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, Kırklareli'nin ulaşım sorunlarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Gündoğdu sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a sordu..

Grev dalgası yayılıyor, havacılık ve ulaşım sektörleri kilit

Avrupa ülkelerinde artan enflasyon nedeniyle çalışanların maaşlarında iyileştirme yapılması isteniyor. Hükümetler zam talebine karşı direnirken özellikle havacılık ve ulaşım sektörlerinde yaygınlaşan grevler kaos yaşanmasına neden oluyor.

İstanbul yatırımlarında aslan payı ulaşımın!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin 25.9 milyar liralık 2020 Bütçesi’ni Meclise sunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yatırımlarda en büyük payı ulaşımın alacağını söyledi.

Adalar Ulaşım Çalıştayı'nda imar eksiklikleri konuşuldu!

Adalar'daki ulaşım sorunlarına kalıcı ve sürdürülebilir çözümler getirmek için Büyükada'da "Adalar Ulaşım Çalıştayı' düzenlendi. Çalıştayda imar planı eksiklikleri, adalara ulaşım sorunu ve lojistik faaliyetler gibi çevre sorunları ele alındı.

Diyarbakır'a 41 milyar liralık yatırım yapıldı!

Diyarbakır'a bugüne 41 milyar yatırım yaptıklarını söyleyen Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan,  kentte eğitim, spor, sağlık, altyapı, ulaşım, alanında hayata geçirilen yatırımlar ve sosyal yardımlar hakkında bilgi verdi.

Ulaşım sorununu Türkiye’de çözdük, İstanbul’da haydi haydi çözeriz!

Zeytinburnu İstasyon Meydanı'nda halka hitap eden AK Parti İBB Başkan Adayı Binali Yıldırım, Trafik ve ulaşımın İstanbul'un en büyük sorunu olduğunu ancak bu işi Türkiye'de çözüme kavuşturmuş kişinin İstanbul'da da bunu başaracağını söyledi...

Bursa'nın ulaşım sorununa metrobüs önerisi!

Bursa gibi büyüyen kentler için toplu ulaşımın omurgası olarak raylı sistem en önemli çözüm yolu olarak görülüyor. Ulaşım sorunu için metro ve metrobüs önerisinde bulunuldu.

Manisa Kula'nın ulaşım sorunu mecliste!

Manisa Kula'da yapılması talep edilen ulaşım düzenlemesi meclis gündemine taşındı. CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Artvin'in Çağlayan Köyü'nün ulaşım sorunu mecliste!

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Artvin Şavşat'a bağlı Çağlayan Köyü'nün ulaşım sorununu meclis gündemine taşıdı...

Büyükçekmece'nin ulaşım sorunu çözülecek!

Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yol yapım çalışmaları hız kesmeden devam edecek. Alkent 2000 Mahallesi'nde başlatılan yol yapım çalışması ulaşım sorununu çözecek.

İstanbul'da ulaşım sorunu metro ile çözülür!

İlçe ziyaretleri kapsamında Güngören’de esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen İBB Başkanı Mevlüt Uysal, "İtanbul’un ulaşım problemini çözme adına tarih boyunca değişik yöntemler denendiğini ama en etkili yöntemin metro olduğunu" dedi...

Mada Adası'nın ulaşım sorunu TBMM'de!

Beyşehir Gölü'nde yer alan Mada Adası'nın ulaşım sorunu TBMM'de konu oldu. CHP Isparta Milletvekili İrfan Bakır konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Kayseri Develi'deki ulaşım sorunu mecliste!

Kayseri'nin Develi ilçesinde yapılan Gümüşören Barajı nedeniyle ortaya çıkan ulaşım sorunu meclis gündemine taşındı. MHP İstanbul Milletvekili Edip Semih Yalçın konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Denizli Tavas Devlet Hastanesi'nin ulaşım sorunu TBMM'de!

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Denizli Tavas Devlet Hastanesi'nin ulaşım yolundaki bir kamulaştırma sorununu TBMM gündemine taşıdı..

Kırklareli ulaşım sorunu Haberi

Kırklareli ulaşım sorunu



Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, Kırklareli'nin ulaşım sorunlarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Gündoğdu sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a sordu.


Gündoğdu önergesinde "Trakya bölgemizin gözde yerleşim merkezi olan Kırklareli, tarih öncesi konumu itibariyle dikkat çeken, pek çok antik yerleşim merkezine sahip bir ilimizdir.


Bilindiği gibi kentlerin gelişmişlik düzeyinin bir göstergesi de ulaşım imkânlarının hızlı, kaliteli ve güvenli olmasıdır.


Kırklareli İlimizi komşu illerimize bağlayan yollarının yetersizliği ve standart dışı imalatlar, yağmurlar sonrası ortaya çıkan çukur ve yol bozuklukları vatandaşlarımızın can güvenliğini tehdit etmeye başlamıştır.


Ayrıca, bozuk ve standart dışı yollar araçlarda ciddi hasarların meydana gelmesine, ekonomik kayıplar yaşanmasına neden olmaktadır." diyerek 2 soru sordu.


Gündoğdu'nun soruları

1- 14 yıldır Kırklareli'nin ulaşımını modernleştiremeyen, karayolları güvenliğini sağlayamayan AKP Hükümetlerinin yeni göreve gelmiş bir bakanı olarak Kırklareli'nin...