14 / 05 / 2024

Kırklareli Vilayet Meydanı

Kırklareli Vilayet Meydanı

Recep Tayyip Erdoğan, Kırklareli Vilayet Meydanı'nda düzenlenen toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada, Kırklareli'ne gelmeden önce Pınarhisar'da, 100 milyon liralık eser ve yatırımın toplu açılışını yaptıklarını belirtti.

Kırklareli Merkez'de 12.5 milyon TL'ye satılık otel!

Kırklareli Belediye Başkanlığı, Kırklareli İli Merkez İlçesi'nde yer alan oteli satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 12 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

Edirne-Kırklareli Havaalanı mecliste konu oldu!

Edirne Milletvekili Erdin Bircan, Edirne-Kırklareli Havaalanı Projesine ilişkin soru önergesi hazırladı. Bircan sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'a iletti..

Kırklareli Şehit Er Şevket Topal Belde Evi açıldı!

Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesine bağlı Ahmetbey beldesinde belediye tarafından yaptırılan Şehit Er Şevket Topal Belde Evi, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Kırklareli Babaeski'de 3.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Babaeski Belediye Başkanlığı, Kırklareli İli, Babaeski İlçesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 3 milyon 250 bin TL olarak belirlendi.

Kırklareli'de 2 bin öğrenci kapasiteli yurt yapılıyor!

Kırklareli Valisi Esengül Civelek, Kırklareli Üniversitesi Kayalı Yerleşkesi yakınına yapılmakta olan, Kredi Yurtlar Kurumu ’na ait 2 bin kişilik yurt binaları inşaatında incelemelerde bulundu.

Kırklareli'de emlakçılık kursu açılıyor!

Kırklareli Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ramazan Çetin, emlakçılık kursu açılacağını bildirdi.Bu yıl dördüncü emlakçılık kursunun açılacağını ifade eden Çetin, kurs kayıtlarının 14 Mart Pazartesi günü başlayacağını belirtti.

Kırklareli Devlet Hastanesi yüzde 93 oranında tamamlandı!

Yapımı TOKİ tarafından üstlenilen 267 Yataklı Kırklareli Devlet Hastanesi temeli 5 Mart 2014 tarihinde Sağlık Bakanı Uz. Dr. Mehmet Müezzinoğlu‘nun da katıldığı törenle atılmıştı.

Kırklareli Karahıdır Mahallesi Muhtarlık binası hizmete açıldı!

Karahıdır Meydanı’nda hizmete giren muhtarlık binasının açılışında konuşma yapan Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, diğer mahaller gibi Karahıdır mahallesini de çok önemsediklerinin altını çizdi.

Kırklareli içme suyu arıtma tesisi projesi hayata geçiyor!

Kırklareli İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ziya Eser, köylerin içme suları hakkında bilgi vererek, Trakya’da bir ilk olacak İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’ni hayata geçireceklerini bildirdi.

Kırklareli Doğa Eğitim Merkezi inşaatı sürüyor!

Bulgaristan’ın Nessebar kenti ve Kırklareli’nde sosyal eğitim altyapısını geliştirmek için Sınır Ötesi İşbirliği kapsamında sürdürülen Doğa Eğitim Merkezi projesinin inşaatının devam ediyor. İşte projenin ayrıntıları...

Küçükköy Meydanı peyzaj düzenleme çalışmaları tamamlandı!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçenin önemli meydanlarından olan Küçükköy Meydanı’nı daha yeşil ve daha güzel bir hale getirmek amacıyla gerçekleştirdiği peyzaj düzenlemesi projesini tamamladı.

Kırklareli Bahşılı'da kat karşılığı inşaat yaptırılacak!

Bahşılı Belediye Başkanlığı, Kırklareli Bahşılı İlçesi'nde yer alan arsa üzerinende inşaat yaptıracak. İnşaat bedeli 14 milyon 400 bin TL olarak belirlendi.

Kırklareli'de inşaat sektörü durmak bilmiyor!

Kırklareli'de inşaat sektörü dur durak, bilmiyor. Sayıları hızla artan inşaat yapımı kışında ara vermeden devam ediyor. Kırklareli Merkez'de ve İstasyon altında inşaat yapacak alan kalmayınca, müteahhitler şehre uzak alanlara yöneldi.

Kırklareli Vilayet Meydanı Haberi

Kırklareli Vilayet Meydanı


 Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bugün yapacakları açılış törenlerinde toplam 2 milyar 696 milyon liralık özel ve kamu yatırımını hizmete açacaklarını bildirdi. 


Erdoğan, Kırklareli Vilayet Meydanı'nda düzenlenen toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada, Kırklareli'ne gelmeden önce Pınarhisar'da, 100 milyon liralık eser ve yatırımın toplu açılışını yaptıklarını belirtti. 


Burada da 231 milyon liralık kamu, 1 milyar 835 milyon liralık özel sektör yatırımını hizmete resmen açacaklarını ifade eden Erdoğan, şu rakamları verdi:


"Buradaki açılışın ardından Lüleburgaz'a geçiyor orada da 14 trilyon liralık kamu, 516 trilyon liralık özel sektör yatırımını hizmete alıyoruz. Bir tek gün içinde Kırklareli ve ilçelerine, 2 katrilyon 696 trilyon liralık eser, hizmet ve yatırım kazandırıyoruz. Bu arada, tüm Kırklareli'de şu ana kadar ne kadar yatırım yaptık, 10 yılda? Bunun da rakamlarını size vereyim....