14 / 05 / 2024

Kırklareli yol sorunu

Kırklareli yol sorunu

Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, Kırklareli'nin ulaşım sorunlarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Gündoğdu sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a sordu..

Kırklareli Dupnisa Mağarası'na restoran, otel ve otopark yapılması meclis gündeminde!

Kırklareli'nde yer alan Dupnisa Mağarası'nın bulunduğu alana restoran, otel ve otopark yapılmasının yol açacağı zararlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Gündoğdu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Saray-Kırklareli yolunun temeli atıldı!

71 kilometre uzunluktaki Saray-Kırklareli yolunun temeli atıldı. Yol ile ulaşım süresi 78 dakikadan 45 dakikaya düşecek; Saray, Vize, Pınarhisar ilçeleri arasında ağır taşıt trafiği rahatlayacak...

Edirne-Kırklareli yolunda arazisi olana piyango vurdu!

Edirne ile Kırklareli arasında yapım çalışmaları devam eden yol nedeni 'Kamulaştırma' yapılan arazilerin sahiplerine piyango vurdu.

Kırklareli'nde yabancılara izinsiz ev kiralamaya işlem başlatılacak!

Kırklareli Valiliği, resmi internet sitesinde il sınırları içinde kamu düzeni, kamu güvenliğinin korunması amacıyla yabancı uyruklulara yol izin belgeleri olmaksızın konut kiralayanlar hakkında yasal işlem başlatılacak. 

Kırklareli'nin duble yol ihtiyacı meclis gündemine taşındı!

CHP Kırklareli Milletvekili Türabi Kayan, Kırklareli'nin duble yol ihtiyacını meclis gündemine taşıdı. Kayan, konu ile ilgili soru önergesi hazırladı..

Kırklareli-Edirne yoluna tarlası isabet eden yaşadı!

2013 yılında inşaat çalışmalarının başladığı Kırklareli-Edirne arasında yapılan duble yol çalışmaları gece gündüz devam ediyor. Duble yola tarlası isabet eden vatandaşlar ise yaşadı...

Artvin Şavşat'taki Çağlayan Köyü'nün yol sorunu TBMM'de!

Artvin'in Şavşat ilçesine bağlı Çağlayan köyünün yol sorunu TBMM gündemine taşındı. CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Kırklareli'ye katlı otopark projesi geliyor!

Kırklareli genelinde yaşanan park sorunu çözüme kavuşuyor. Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, bölgede hayata geçecek katlı otopark projesine ilk kazmanın vurulduğunu açıkladı.

Ankara'daki Yamak-Emirler mahalleleri arasındaki yol sorunu mecliste!

CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, Ankara'nın Haymana ilçesinde yer alan Yamak-Emirler mahalleleri arasındaki yol sorunu meclis gündemine taşındı..

Kırıkkale'nin Büyükavşar ve Küçükavşar köylerinin yol sorunu TBMM'de!

CHP'li Bayraktutan, Kırıkkale'nin Delice ilçesine bağlı Büyükavşar ve Küçükavşar köyleri arasındaki yol sorununa ilişkin soru önergesi hazırladı..

Kırıkkale'deki Büyükavşar-Yaylayurt köylerinin yol sorunu TBMM'de!

Kırıkkale'nin Delice ilçesine bağlı Büyükavşar ve Yaylayurt köyleri arasındaki yol sorunu TBMM gündemine taşındı. CHP'li Bayraktutan konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Kırıkkale'deki Büyükavşar-Dağobası köylerinin yol sorunu meclis gündeminde!

Kırıkkale'nin Delice ilçesine bağlı Büyükavşar-İmirli-Dağobası köyleri arasındaki yol sorunu meclis gündemine taşındı. CHP'li Bayraktutan konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Niğde Elmalı Köyü'ndeki yol sorunu mecliste!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'nin Merkez ilçesine bağlı bir köydeki yol yapım çalışmasına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Kırklareli yol sorunu Haberi

Kırklareli yol sorunu



Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, Kırklareli'nin ulaşım sorunlarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Gündoğdu sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a sordu.


Gündoğdu önergesinde "Trakya bölgemizin gözde yerleşim merkezi olan Kırklareli, tarih öncesi konumu itibariyle dikkat çeken, pek çok antik yerleşim merkezine sahip bir ilimizdir.


Bilindiği gibi kentlerin gelişmişlik düzeyinin bir göstergesi de ulaşım imkânlarının hızlı, kaliteli ve güvenli olmasıdır.


Kırklareli İlimizi komşu illerimize bağlayan yollarının yetersizliği ve standart dışı imalatlar, yağmurlar sonrası ortaya çıkan çukur ve yol bozuklukları vatandaşlarımızın can güvenliğini tehdit etmeye başlamıştır.


Ayrıca, bozuk ve standart dışı yollar araçlarda ciddi hasarların meydana gelmesine, ekonomik kayıplar yaşanmasına neden olmaktadır." diyerek 2 soru sordu.


Gündoğdu'nun soruları

1- 14 yıldır Kırklareli'nin ulaşımını modernleştiremeyen, karayolları güvenliğini sağlayamayan AKP Hükümetlerinin yeni göreve gelmiş bir bakanı olarak Kırklareli'nin...