29 / 04 / 2024

Kırklareli yol yapım çalışmaları

Kırklareli yol yapım çalışmaları

Kırklareli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Yeni Sanayi Sitesi’nde başlatılan çalışmalar devam ediyor. 80 metre ve 120 metre 600’lük büzler ile yapılan yağmur suyu kanalı çalışmanın sonuna gelindi.

Onyol Asfalt Yol Yapım Telekomünikasyon Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onyol Asfalt Yol Yapım Telekomünikasyon Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Onurcan Gönültaş tarafından kuruldu.

Gökçe Yol Yapı Hafriyat İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökçe Yol Yapı Hafriyat İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Günaydın tarafından kuruldu.

70 bin konut ve köy evinin yapım süreci başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, deprem bölgesinde dün itibarıyla 70 bin konut ve köy evinin yapım sürecinin başladığını ve bunlardan 40 bin 761'inin temelini attıklarını söyledi.

Depremde ruhsatlı binalardaki yıkım yapım ve denetim hatalarını işaret ediyor! 

İnşaat Mühendisleri Odası Adana Şube Başkanı Hasan Aksungur, imarlı bölgelerdeki ruhsatlı binalarda meydana gelen yıkımların, yapım ve ruhsatlandırma aşamalarında hataları işaret ettiğini dile getirdi. İşte ayrıntılar...

Üçler Yol Yapım İnşaat Nakliye Elektrik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üçler Yol Yapım İnşaat Nakliye Elektrik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Çetin tarafından kuruldu.

İcon Yol Yapım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İcon Yol Yapım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Kerem Kaplan tarafından kuruldu.

Ortadağ İnşaat Nakliyat Asfalt Yol Yapım Demir Çelik Kömür Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ortadağ İnşaat Nakliyat Asfalt Yol Yapım Demir Çelik Kömür Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Birol Dönmez tarafından kuruldu.

Sancego İnşaat Hafriyat Yol Yapım Peyzaj Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sancego İnşaat Hafriyat Yol Yapım Peyzaj Tekstil Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Şaban Yıldırım tarafından kuruldu.

Küre Ev Yapım İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Küre Ev Yapım İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi Maltepe'de Seval Karaçeper tarafından kuruldu.

Nesba Yol Yapım Ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Nesba Yol Yapım Ve Mühendislik Anonim Şirketi Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Neslihan Uğurtürk tarafından kuruldu.

Aşkale Asfalt Yol Yapım İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’inin merkez nakli yapıldı!

Aşkale Asfalt Yol Yapım İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’inin merkez nakli yapıldı Aşkale Asfalt Yol Yapım İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirket’inin merkez nakli Sancaktepe’de yapıldı.

İzmir Atatürk İl Halk Kütüphanesi yapımı projesi mecliste!

İzmir Atatürk İl Halk Kütüphanesi yapımı projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Sındır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gayrimenkul sahipleri için yol yapım giderlerinde yeni dönem!

Belediye Gelirleri Kanunu Harcamalarına Katılma Payı Yönetmeliği'nde değişiklik yapıldı. Gayrimenkul sahiplerinden yol yapım giderlerinin 3’te 1’i ‘Yol Harcamalarına Katılma Payı’ adı altında alınabiliyordu. Değişiklik ile bu madde zorunluluktan çıkacak. 

Kırklareli yol yapım çalışmaları Haberi

Kırklareli yol yapım çalışmaları

Kırklareli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Yeni Sanayi Sitesi’nde başlatılan çalışmalar devam ediyor.

80 metre ve 120 metre 600’lük büzler ile yapılan yağmur suyu kanalı çalışmanın sonuna gelindi. Konu hakkında açıklama yapan Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, "Yeni Sanayi’de iki ayrı yerde 120 metre ve 80 metre, 600’lük büz olmak üzere toplam 200 metre yağmur suyu kanalı çalışmasına başladık. Bu çalışmamızın sonuna yaklaştık. Sanayi sitesinde belli bölgelerde yağmur suyu kanal hattı ihtiyacı olduğunu tespit ettik ve bu doğrultuda çalışmalarımıza başladık. Yeni Sanayi sitemize yatırımlarımız devam edecek. Kırklareli’nin dört bir yanına hizmet götüreceğiz, vatandaşımızın günlük hayatını kolaylaştıracağız" diye...