30 / 04 / 2024

Kırklareli yol

Kırklareli yol

Kırklareli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Yeni Sanayi Sitesi’nde başlatılan çalışmalar devam ediyor. 80 metre ve 120 metre 600’lük büzler ile yapılan yağmur suyu kanalı çalışmanın sonuna gelindi.

Kırklareli Dupnisa Mağarası'na restoran, otel ve otopark yapılması meclis gündeminde!

Kırklareli'nde yer alan Dupnisa Mağarası'nın bulunduğu alana restoran, otel ve otopark yapılmasının yol açacağı zararlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Gündoğdu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Saray-Kırklareli yolunun temeli atıldı!

71 kilometre uzunluktaki Saray-Kırklareli yolunun temeli atıldı. Yol ile ulaşım süresi 78 dakikadan 45 dakikaya düşecek; Saray, Vize, Pınarhisar ilçeleri arasında ağır taşıt trafiği rahatlayacak...

Edirne-Kırklareli yolunda arazisi olana piyango vurdu!

Edirne ile Kırklareli arasında yapım çalışmaları devam eden yol nedeni 'Kamulaştırma' yapılan arazilerin sahiplerine piyango vurdu.

Kırklareli'nde yabancılara izinsiz ev kiralamaya işlem başlatılacak!

Kırklareli Valiliği, resmi internet sitesinde il sınırları içinde kamu düzeni, kamu güvenliğinin korunması amacıyla yabancı uyruklulara yol izin belgeleri olmaksızın konut kiralayanlar hakkında yasal işlem başlatılacak. 

Kırklareli'nin duble yol ihtiyacı meclis gündemine taşındı!

CHP Kırklareli Milletvekili Türabi Kayan, Kırklareli'nin duble yol ihtiyacını meclis gündemine taşıdı. Kayan, konu ile ilgili soru önergesi hazırladı..

Kırklareli-Edirne yoluna tarlası isabet eden yaşadı!

2013 yılında inşaat çalışmalarının başladığı Kırklareli-Edirne arasında yapılan duble yol çalışmaları gece gündüz devam ediyor. Duble yola tarlası isabet eden vatandaşlar ise yaşadı...

Kırklareli Karakaş'ta yol çalışmaları başladı!

Kırklareli Belediyesi tarafından belirlenen program dahilinde mahallelerin yol ve kaldırım düzenleme çalışmalarını devam ediyor. Bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Karakaş Mahallesi 1. Bayındır Sokak üzerinde çalışma başlatıldı.

Kırklareli Karacaibrahim'e yeni yol ve otopark yapıldı!

Kırklareli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz günlerde Karacaibrahim mahallesinde başlatılan sokak yenileme çalışmaları tamamlanarak, 4 bin 770 metrekarelik yol ve kaldırım ile birlikte 100 araçlık otopark vatandaşların hizmetine açıldı.

Kırklareli'nin ulaşım sorunu mecliste!

Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, Kırklareli'nin ulaşım sorunlarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Gündoğdu sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a sordu..

Kırklareli’ne Atatürk Evi inşa edilecek!

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, kentin çehresini değiştirecek projelerini anlatmayı sürdürüyor. Kesimoğlu’nun Kırklareli’ne kazandıracağı projeleden birisi de Atatürk’ün Selanik’te doğduğu evin aynısını yaptırmak.

Mehmet Kesimoğlu: Kırklareli Otogarı taşınacak!

Kakava Ateşi’nin yandığı Kırklareli’nin CHP’li Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Yurt Gazetesi yazarı olan Ersu Hızır ile söyleşi gerçekleştirdi. Kesimoğlu, kentin acil ihtiyacı olan projelerini anlattı.

Kızılay Kırklareli'de akaryakıt istasyonu ve dinlenme tesisi yaptıracak!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, Kırklareli Kavaklı'da yap - işlet - devret yöntemi ile akaryakıt istasyonu ve dinlenme tesisi yaptırılacak. Firmaların ihale zarflarını en geç 21 Haziran 2016 günü teslim edilmesi gerekiyor.

Türkiye’deki konut satışlarının yüzde 0,6’sı Kırklareli’nde gerçekleşti!

TÜİK verilerine göre, Nisan ayında satılan 630 konut ile Kırklareli, Türkiye’de en çok konut satışı yapılan iller arasında 33’üncü sırada yer aldı. Verilere göre Türkiye’deki toplam konut satışlarının yüzde 0,6’sı Kırklareli’nde gerçekleşti.

Kırklareli yol Haberi

Kırklareli yol

Kırklareli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Yeni Sanayi Sitesi’nde başlatılan çalışmalar devam ediyor.

80 metre ve 120 metre 600’lük büzler ile yapılan yağmur suyu kanalı çalışmanın sonuna gelindi. Konu hakkında açıklama yapan Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, "Yeni Sanayi’de iki ayrı yerde 120 metre ve 80 metre, 600’lük büz olmak üzere toplam 200 metre yağmur suyu kanalı çalışmasına başladık. Bu çalışmamızın sonuna yaklaştık. Sanayi sitesinde belli bölgelerde yağmur suyu kanal hattı ihtiyacı olduğunu tespit ettik ve bu doğrultuda çalışmalarımıza başladık. Yeni Sanayi sitemize yatırımlarımız devam edecek. Kırklareli’nin dört bir yanına hizmet götüreceğiz, vatandaşımızın günlük hayatını kolaylaştıracağız" diye...