05 / 05 / 2024

Kırşehir alt gelir kurası

Kırşehir alt gelir kurası

TOKİ Kırşehir Kaman projesinde toplamda 63 adet daire alt gelire özel satışta. İşte Kırşehir Kaman TOKİ alt gelir kura sonucu...

Kırşehir Kındam TOKİ alt gelir başvuru tarihleri 2021!

Kırşehir Kındam TOKİ alt gelir başvuru tarihleri 2021 haberimizde yer alıyor. İşte Kırşehir Kındam TOKİ alt gelir başvuru tarihleri 2021 ve proje detayları...

TOKİ Kırşehir Kındam alt gelir başvuruları 25 Mayıs'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Kındam alt gelir projesi için başvuru dönemi 25 Mayıs 2021 tarihinde başlıyor.

TOKİ Kırşehir Kındam orta gelir grubu son başvuru tarihi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Kındam projesi için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Kırşehir Kındam alt gelir başvuruları sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Merkez Kındam Mahallesi alt gelir projesi başvuruları bugün itibariyle sona eriyor...

TOKİ Kırşehir Kındam orta gelir kura sonucu 12 Mart 2021 listesi!

TOKİ Kırşehir Kındam orta gelir kura sonucu 12 Mart 2021 listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Kırşehir Kındam orta gelir kura sonucu 12 Mart 2021 listesi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Kırşehir Kındam orta gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Kındam Mahallesi projesinde yer alan 49 adet konut bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Kırşehir Merkez Kındam alt gelir başvuruları başladı!

Dar ve orta gelirli aileleri düşük peşinatlarla ev sahibi yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Merkez Kındam alt gelir grubu projesi satışa çıktı.

Kırşehir Çiçekdağı alt gelir başvuruları ne zaman sona erecek?

Kırşehir Çiçekdağı alt gelir başvuruları ne zaman sona erecek sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Kırşehir Çiçekdağı alt gelir başvuru tarihleri...

TOKİ Kırşehir Çiçekdağı alt gelir başvuruları 30 Haziran'da sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Çiçekdağı alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi 30 Haziran'da sona erecek.

TOKİ Kırşehir Kaman orta gelir projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Kaman 2020 orta gelir projesi için başvurular başladı.

Kırşehir Kaman alt gelir TOKİ başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Kaman alt gelir projesi için başvurular başladı.

TOKİ Çankırı Orta alt gelir 2020 projesi yarın satışa çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çankırı Orta alt gelir projesi için başvuru dönemi yarın başlıyor. Projede 46 adet konut mevcut.

TOKİ Kırşehir Çiçekdağı orta gelir grubu projesi yarın satışa çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Çiçekdağı orta gelir grubu projesinde yer alan 25 adet konut için başvuru dönemi yarın başlıyor.

Kırşehir alt gelir kurası Haberi

Kırşehir alt gelir kurası

3 Ağustos 2016 Çarşamba gününde yapılacak olan kura çekilişi başvuru sayısının az olmasından dolayı iptal oldu. Başvuru önceliğine göre sözleşme imzalanacak. 


Sözleşme imzalama işlemleri 10 Ağustos ve 19 Ağustos 2016 tarihleri arasında T.Halk Bankası Kaman Şubesince yapılacak.


Kırşehir Kaman TOKİ alt gelir kura sonucu!


Konut Seçim ve Sözleşme İmzalama Programa için tıklayın


2+1 Konutların tam listesi için