06 / 05 / 2024

kırşehir belediyesi imar komisyonu

kırşehir belediyesi imar komisyonu

KIRŞEHİR Belediyesi Meclisi aylık olağan toplantısını yaptı.Açılış ve yoklamanın ardından Kasım ayında 2., 3. ve 4. Birleşim Meclis kararları okunarak üyelerin kabulünü sunulurken, İmar Komisyonu’na havale edilecek talepler de değerlendirildi.

Kırşehir'de uygun fiyatlı arsa fırsatı! Hemen bakın!

Kırşehir Kaman Belediyesi 13 adet arsayı açık teklif usulüyle satışa çıkaracağını ilan etti. İhale 25 Ağustos 2022 tarihinde saat 09:10'da gerçekleştirilecek.

Kırşehir Çiçekdağı Belediyesi 26 konutu satıyor! Ev alacaklara fırsat!

Kırşehir Çiçekdağı Belediyesi, Kırşehir ili, Çiçekdağı ilçesi, Fevzi Çakmak, Boyalık, Osman Şevki, Bağlarbağı ve Yeni Mahalle'de yer alan 26 adet konutu satıyor...

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği bugünkü 31621 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği!

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği 31500 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği 2021!

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği 31500 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kırşehir'deki Aşıkpaşa Tabiat Parkı Belediyeye devredilecek mi?

31 Mart yerel seçimlerinden önce Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından 10 Milyon TL'den fazla harcama yapılan ve belediyeye devredileceği açıklanan Aşıkpaşa Tabiat Parkı, seçimleri CHP kazanınca Kırşehir Belediyesi'ne devredilmedi. 10 milyonluk park ortada kaldı...

Kırşehir Belediyesi tarım arazisine yapılan villaları affetmedi!

Kırşehir’de İmar Barışı yasasından yararlanmak  için tarım arazilerine konut yapan kooperatifler, Kırşehir Belediyesi tarafından ceza yazılıp mühürlendi.

Kırşehir güvenle imar edildi!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, halkın kendisine gösterdiği güven sayesinde şehri birlikte imar ettiklerini ifade etti.

Kırşehir'de imar barışına 10 bin 880 kişi başvurdu!

Kırşehir Valisi İbrahim Akın, İmar Barışı için il genelinde yaklaşık 10 bin 880 başvuru yapıldığını açıkladı. Akın, çalışmalar hakkında bilgi aldı...  

Kırşehir'de imar barışı bilgilendirme toplantısı yapıldı!

Kırşehir'de muhtarlara yönelik "İmar Barışı" bilgilendirme toplantısı yapıldı. Valilikten yapılan açıklamaya göre, Neşet Ertaş Kültür Merkezi'ndeki bilgilendirme toplantısına merkez, Boztepe ve Mucur ilçelerindeki muhtarlar katılım gösterdi. 

Kırıkkale Belediyesi'nden konut ve sosyal tesis ihalesi!

Makine Kimya Endüstrisi Kurumundan (MKEK) Kırıkkale Belediyesi'ne devredilen Şehir Parkı'nın hemen yanı başında yer alan arsaya konut ve sosyal tesis yapımı işi için ihaleye çıkılacağı açıkladı. 

Kırşehir Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Kırşehir Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Sulu, 2017 yılına ilişkin emlak, çevre temizlik ve ilan reklam vergilerinin ikinci taksit ödeme süresinin 30 Kasım'da biteceğini dile getirdi. 

Kırşehir'de TOKİ Konutları inşaatı devam ediyor!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile Kırşehir Belediyesi'nin 2010 yılında başladığı inşaatın üçüncü etabında yer alan 1.126 konutun inşaat çalşmaları devam ediyor.

kırşehir belediyesi imar komisyonu Haberi

kırşehir belediyesi imar komisyonu

Belediye Meclisi Aralık ayı toplantısı 3 Aralık Perşembe günü yapıldı. Yoğun gündemle toplanan ve gündem dışı sunulan maddelerle on altı gündem konusunun görüşülerek karar bağlandığı toplantı, Belediye Başkan yardımcısı Veli Şahin başkanlığında gerçekleşti. Açılış ve yoklamanın ardından Kasım ayında 2., 3. ve 4. Birleşim Meclis kararları okunarak üyelerin kabulünü sunulurken, İmar Komisyonu’na havale edilecek talepler de değerlendirildi. Meclis toplantılarının kayıt altına alınması ile Meclis toplantı gününün belirlenmesi ve Meclis’in tatili kararına ilişkin kararın alındığı Aralık ayı Belediye Meclis toplantısında, yıllara sair işlerde yetki alınması, sözleşmeli personele ödenecek ücretin belirlenmesi konulu gündem maddeleri görüşülerek oy birliği ile kararlar alındı.


Sosyal denge sözleşmesi için Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci’ye yetki verilmesinin de kabul edildiği Aralık ayı Meclis toplantısında gündem dışı olarak sunulan altı...