30 / 04 / 2024

kırşehir belediyesi kat karşılığı

kırşehir belediyesi kat karşılığı

Kırşehir Belediye Başkanlığı Aşıkpaşa Mahallesi'nde bulunan taşınmazın üzerine kat karşılığı inşaat yaptırmak üzere ihale açtı.

Kırşehir'de uygun fiyatlı arsa fırsatı! Hemen bakın!

Kırşehir Kaman Belediyesi 13 adet arsayı açık teklif usulüyle satışa çıkaracağını ilan etti. İhale 25 Ağustos 2022 tarihinde saat 09:10'da gerçekleştirilecek.

Kırşehir Çiçekdağı Belediyesi 26 konutu satıyor! Ev alacaklara fırsat!

Kırşehir Çiçekdağı Belediyesi, Kırşehir ili, Çiçekdağı ilçesi, Fevzi Çakmak, Boyalık, Osman Şevki, Bağlarbağı ve Yeni Mahalle'de yer alan 26 adet konutu satıyor...

Kırşehir'deki Aşıkpaşa Tabiat Parkı Belediyeye devredilecek mi?

31 Mart yerel seçimlerinden önce Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından 10 Milyon TL'den fazla harcama yapılan ve belediyeye devredileceği açıklanan Aşıkpaşa Tabiat Parkı, seçimleri CHP kazanınca Kırşehir Belediyesi'ne devredilmedi. 10 milyonluk park ortada kaldı...

Kırşehir Belediyesi tarım arazisine yapılan villaları affetmedi!

Kırşehir’de İmar Barışı yasasından yararlanmak  için tarım arazilerine konut yapan kooperatifler, Kırşehir Belediyesi tarafından ceza yazılıp mühürlendi.

Kırşehir'de imar barışı bilgilendirme toplantısı yapıldı!

Kırşehir'de muhtarlara yönelik "İmar Barışı" bilgilendirme toplantısı yapıldı. Valilikten yapılan açıklamaya göre, Neşet Ertaş Kültür Merkezi'ndeki bilgilendirme toplantısına merkez, Boztepe ve Mucur ilçelerindeki muhtarlar katılım gösterdi. 

Kırıkkale Belediyesi'nden konut ve sosyal tesis ihalesi!

Makine Kimya Endüstrisi Kurumundan (MKEK) Kırıkkale Belediyesi'ne devredilen Şehir Parkı'nın hemen yanı başında yer alan arsaya konut ve sosyal tesis yapımı işi için ihaleye çıkılacağı açıkladı. 

Kırşehir Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Kırşehir Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Sulu, 2017 yılına ilişkin emlak, çevre temizlik ve ilan reklam vergilerinin ikinci taksit ödeme süresinin 30 Kasım'da biteceğini dile getirdi. 

Kırşehir'de TOKİ Konutları inşaatı devam ediyor!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile Kırşehir Belediyesi'nin 2010 yılında başladığı inşaatın üçüncü etabında yer alan 1.126 konutun inşaat çalşmaları devam ediyor.

Ankara Altınpark'a Kırşehir Evi inşa ediliyor!

Yozgatlılar için Şafaktepe Parkı’nda, Çankırı ve Çorumlu vatandaşlar için Altınpark’ta yer tahsisi yapan Ankara Büyükşehir Belediyesi şimdi de Altınpark'a Kırşehir Evi inşa ediyor.

Kırşehir Kaman'a 150 kişilik huzurevi yapılacak!

Kırşehir Kaman’a 150 kişilik Huzurevi ve Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi için Kaman Belediyesi tarafından 25 yıllığına 20 dönüm arsa tahsis protokolü imza töreni yapıldı.

Kırşehir Ahi Konağı için imzalar atıldı!

2016-2017 yatırım programı kapsamında Kaman Belediyesi ile Kırşehir İl Özel İdaresi arasında Kaman Ahi Konağı Kültür Evi arsa tahsis sözleşmesi imzalandı.

Kırşehir yeni altyapıya kavuşuyor!

Kırşehir Belediyesi, Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü Kırşehir’de şehir merkezinde bakım-onarım faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor.

TOKİ Kırşehir Boztepe Konutları'na yoğun ilgi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Boztepe Belediyesi tarafından Kırşehir Boztepe Konutları'na vatndaşlar yoğun ilgi gösterdi. 112 kişinin başvuru yapması bekleniyor.

kırşehir belediyesi kat karşılığı Haberi

kırşehir belediyesi kat karşılığı

Aşıkpaşa Mahallesi hudutları üzerinde bulunan, mülkiyeti Kırşehir Belediye Başkanlığına  ait imar ve inşaat durumu belirtilen taşınmaz  üzerine, kapalı teklif usulü ile kat karşılığı İnşaat yaptırılacak.


Toplam tahmini bedeli 7 milyon 952 bin 410 YTL olarak belirlenen işin ihalesi, 22 Nisan 2008 tarihinde saat 14.00'te Kırşehir Belediyesi Ek Hizmet Binası'nda toplanacak Encümen huzurunda gerçekleştirilecek.


Söz konusu ihaleye katılmak isteyenler şartnameyi mesai saatleri içinde Belediyenin İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Emlak Şefliği'nden görebilecekler.


Katılımcılardan...